Inglot Crazy Nails Pękający lakier do paznokci

Inglot Lakier do paznokci Crazy Nails 15ml nr 215

Aniia91
    2 października 2014 o 16:15
    Bardzo fajny
    Posiadam kolor czarny. Kupiłam go za zawrotne 6 zł. Nałożony na odcienie czerwone, koralowe wygląda świetnie :) Ładnie pęka, długo się utrzymuje. Po jakimś czasie ścierają się tylko końcówki. Daje ładny efekt, na pewno zakupię inne kolory. Polecam ;) Używam tego produktu od: ok. 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    Loyd
    5 marca 2014 o 9:27
    Fajny
    Nie jestem szczególną fanką pękaczy. W zasadzie ich nie lubię. Posiadam tylko czarny pękacz który czasami stosuje na białą 38 ę z Inglota. Lakier spełnia swoje zadanie świetnie. Ładnie równo pęka i w zasadzie wcale nie odpryskuje. Radzę nakładać cieniutką warstwą( wtedy efekt jest ładniejszy. Używam tego produktu od: Rok Ilość zużytych opakowań: 2 czarne lakiery.
  • 16 stycznia 2014 o 16:47
    Najlepszy z pękających!
    Kupiłam wiele pękaczy które po pierwszym użyciu nie nadawały się już do niczego. Lakier z Inglota dostałam w prezencie. Wypróbowawszy go zauważyłam, że: + zawsze ładnie pęka + nie robi się "zgluciały" + bardzo szybko wysycha + daje ciekawy efekt matu Ponadto od dłuższego czasu seria pękaczy jest przeceniona - można kupić w Inglocie za 12 złotych! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Korah
    1 września 2013 o 14:56
    Nie idealny
    To bardzo dobry lakier pękający, biorąc pod uwagę, że wszystkie zakupione przeze mnie pękacze innych firm poza jednym czarnym Verony to buble do kwadratu. Inglot naprawdę nieźle się spisuje. Mam go już ponad rok, a wciąż się nie zepsuł. Od początku miewa tendencje do glutowacenia na pędzelku, ale po szybkim wstrząśnięciu buteleczką glut ropuszcza się w lakierze i to jest podstawową zaletą tego produktu w przeciwieństwie do innych. Przez tę właściwość lakier dobrze mi służy, choć nie używam go zbyt często, efekt pękający nieco już mi się przejadł. W innych lakierach, jak już zrobi się glut, do czego dochodzi z prędkością światła, to wysusza całą zawartość buteleczki. Generalnie polecam, cena wysoka, ale oprócz czarnego koloru nie znajdziecie nic dobrej jakości w niższej cenie. Wszystkie kolorowe pękacze innych marek, to buble, przestrzegam. Jest trochę kłopotliwy w nakładaniu, ale trzeba się z nim zaprzyjaźnić i znaleźć na niego metodę aplikacji, wtedy sprawuje się bezbłędnie, ładnie pęka, nie ściąga bazowego lakieru i nie prześwituje i do tego pokryty top coatem trzyma się w nienagannym stanie przez długie dni. Zaletą jest dość duża gama barw do wyboru. Używam tego produktu od: Roku Ilość zużytych opakowań: Połowa buteleczki.
    Dagmik
    27 maja 2013 o 22:27
    fajny efekt
    Mam kolor czarny. Daje piękny efekt - drobnych pęknięć cienko położony i dużych położony grubiej, szybko wysycha (na mat), dobrze się trzyma na paznokciach, bardzo długo nie zastyga w opakowaniu. Kosztuje rozsądnie w stosunku do pojemności i jakości. Nie wiem czy kupię go ponownie, pęknięcia lubię malować od czasu do czasu dlatego następnym razem poszukam czegoś w małej buteleczce. Jeśli nie znajdę zbliżonego jakością, wrócę do Inglota. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: pół opakowania