WIZAŻ logo

Lovro Bronzer Stick Kremowy bronzer do twarzy w sztyfcie

4,8 (4)

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    14 lipca 2026 o 8:14
    mój ulubieniec
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Mój ulubieniec jesli chodzi o kremowe bronzery. Naprawdę nie da się nim "zrobić krzywdy". Fantastycznie się z nim pracuje, nie robi plam, nie ściera się podczas noszenia, cudo!
  • 31 marca 2026 o 16:03
    Omg, on jest cudowny! 😍
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Kocham ten bronzer! Ma w sobie wszystko to, co cenię, uwielbiam i potrzebuję - kremową konsystencję, mocny pigment, łatwość aplikacji i pracy z produktem, całodzienną trwałość, piękny kolor i delikatność dla mojej wrażliwej cery. Używam go praktycznie każdego dnia, na kremy BB i na podkłady - jedną warstewkę celem subtelnego uwydatnienia kości policzkowych i wymodelowania rysów, dwie - by uzyskać intensywne, ale nadal naturalnie wyglądające konkurowanie. Blenduje się jak masełko, wtapia się w skórę, a przy tym trwa na niej cały dzień - cudo! Wykręcamy sztyft osadzony jest solidnie i zdecydowanie ułatwia nam aplikację kosmetyku, a niewielkie rozmiary opakowania umożliwiają noszenie go nawet w malutkiej kosmetyczce. Do tego ta cena - nic, tylko brać! Jeśli jesteście przedstawicielkami ciepłych typów urody i potrzebujecie bronzera kremowego, nasyconego, trwałego - po prostu idealnego - to trafiłyście pod dobry adres ;). Kocham ten bronzerek całym sercem ❤️
  • 30 marca 2026 o 15:06
    Szkoda, że ciepły, czekam na chłodny odcień
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Ta marka bardzo mnie zaskoczyła, stosunek jakości do ceny jest świetny. Bronzer jest w formie wykręcanego sticku w eleganckim opakowaniu. Największa wada tego produktu to fakt, że jest dostępny tylko w jednym odcieniu i ten odcień jest ciepły. Nie jest rudy, jest bardzo ładny ale ja wolę typowo chłodne bronzery i na mojej skórze był po prostu za ciepły. Wielka szkoda bo na prawdę ma przyjemną konsystencję, bardzo kremową. Bronzer się bardzo ładnie blenduje i wtapia w skórę. Ma bezpieczną pigmentację , ciężko sobie zrobić nim krzywdę. Róż z tej firmy uwielbiam, jest tam też dostępny tylko jeden kolor ale on jest w mnie turbo uniwersalny - dla każdego. W przypadku bronzera jednak trzeba być po tej "ciepłej" stronie mocy :D Czekam na typowy chłodniak tego produktu, będę pierwsza w kolejce do kupna. Jeśli jednak lubisz ciepłe bronzery można brać w ciemno.
    Zalety:
    • Kremowa formuła
    • Pięknie się z nim pracuje
    • Naturalny efekt
    Wady:
    • Tylko jeden kolor - ciepły
  • 6 stycznia 2026 o 17:31
    Świetnie mi się go używa
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Bronzer to rzecz po którą lubię sięgać w makijażu, zawsze dzięki niemu makijaż nabiera wyrazu i wygląda ładniej. Ten otrzymałam w prezencie, marka była dla mnie całkowitą nowością. Bardzo byłam ciekawa raz marki, a dwa jak kremowa formuła sprawdzi się przy mojej mieszanej skórze. Stick ma bardzo wygodne opakowanie, po zdjęciu sporej plastikowej skuwki i przekręceniu kilka razy jest gotowy do użycia. Kolor tego sticka, z tego co się zdąrzyłam zorientować jest 1 i jest uniwersalny i szczerze, zgodzę się z tym. Nałożony na skórę wygląda bardziej neutralnie, w kolorze ciut jaśniejszym niż mleczna czekolada, na skórze łapie ciepłe tony, ale wpadające w taki ocieplający ton. U mnie nie wygląda ani rdzawo, ani pomarańczowo więc to plus. Ma kremową formułę, bardzo łatwo się nim 'rysuje' na skórze. Jest odpowiednio kremowy i nie jest tłusty, co też jest super biorąc pod uwagę moją mieszaną skórę. Nie staje się tępy, nie zostawia grudek i niezwykle łatwo się rozprowadza. Mi najłatwiej rozcierać go gęstym, ściętym pędzlem do kremowych produktów, ale roztarty gąbeczką również wygląda ładnie. Rzeczywiście, nie zostawia smug, plam, rozciera się jednolicie. Pod względem komfortu, łatwości użycia bardzo ok. Jeśli chodzi o efekty jestem zadowolona - to praktyczny, codzienny stick, wygodny szybki, łatwo uzyskać z nim pożądany efekt. Świetnie sprawdza mi się do konturowania twarzy, optycznego jej wysmuklenia i nadania wyrazu twarzy. Lubię po niego sięgać to taki codzienny mejkapowy pewaniak. Daje efekt o jaki mi chodziło w kilku ruchach. Polecam, jego trwałość również jest godna polecenia. Na mojej mieszanej skórze, efekt widać przez większość dnia i ten efekt podkreślenia nie znika ani nie ściera się zbyt szybko.
    Zalety:
    • wygodna forma sticka
    • odpowiednia i wystarczająca pigmentacja
    • przyjemna, dobrze aplikująca się kremowa formuła
    • świetnie się rozciera, nie robi plam, prześwitów

szukaj