Bronzery i pudry brązujące

Eveline Wonder Show Bronzer w sztyfcie 01
EVELINE Wonder Show bronzer w sztyfcie 01 50g

• 7 kwietnia 2025 o 8:51
    Super produkt
    Nigdy nie używałam bronzerów. Od jakiegoś czasu postanowiłam to zmienić i kupiłam ten...i już od początku był to strzał w dziesiątkę i nie muszę szukać innego. Zacznę od jego cudownego zapachu...pachnie pyszną czekoladką i ten zapach wcale nie zanika od pierwszego otwarcia. Ma fajną kremową formułę i łatwo się go nakłada , po czym daje bardzo naturalny efekt i jest trwały. Świetnie się blenduje co daje mi dobry efekt konturu na twarzy. Jednym słowem "sunie jak masełko ":) Jeśli chodzi o opakowanie to również wygląda elegancko i jest przy tym praktyczne.
    • Łatwa aplikacja
    • Lekka formuła
    • Dostępność
  • 22 marca 2025 o 10:59
    Ciekawy bronzer, ładny kolor, piękny zapach
    Stick do konturowania od Eveline zachęcił mnie przez swój chłodny kolor 01 Be natural. Udało się kupić na promocji za ok polowe ceny. Nie ukrywam kolor jest idealny dla baldziochów, które lubią chłodne kolory. 02 był bardziej pomarańczowy i ciemny. Dobrze rozprowadza się na twarzy- nie jest bardzo bardzo napigemntoway, ale fajnie buduje konturowanie. Dobrze zgrywa się z innymi podkładami, nie robi plam i nie zauważyłam żeby ważył się w ciągu dnia. Ma piękny słodki zapach, który jest dosyć intensywny czuć go od odkręcenia opakowania. Dobry dodatek do makijażu.
    Zalety:
    • Słodki zapach
    • Wygodna aplikacja
    • Kremowa konsystencja
    • Chłodny odcień
    koshe
    24 lutego 2025 o 10:33
    Modny produkt, jednak nie spełnił wszystkich moich oczekiwań
    Skusiłam się na ten bronzer w sztyfcie ze względu na to, że produkty do konturowania w sztyfcie są teraz bardzo modne, a marka Eveline jest moją ulubioną marka makijażowa z drogerii i nigdy się na niej nie zawiodłam. Tym razem też się nie zawiodłam, ale dużych zachwytów już nie. Jest bardzo dobrze, ale mogłoby być lepiej. OPAKOWANIE: Wykręcany sztyft w złotej szacie graficznej. Wygląda bardzo dobrze, a samo opakowanie działa bez zarzutu. KONSYSTENCJA: Bronzer ma trochę suchą konsystencję. Po rozprowadzeniu na twarzy dosyć szybko zastyga, a podczas samej aplikacji nie ma tendencji do przesuwania się. Niestety momentami powoduje to problemy podczas aplikacji i czasami tworzy plamy. PIGMENTACJA: Posiadam kolor numer 1. Mam bardzo jasną karnację i niestety kolor do konturowania jest zbyt jasny. Po rozprowadzeniu na twarzy trochę znika. Trzeba go dokładać. WYDAJNOŚĆ: Przez mniejszą pigmentację jego wydajność jest dużo mniejsza.
    Zalety:
    Wady:
    • zbyt mała pigmentacja
    • za mała wydajność
    • zbyt jasny kolor
    claraaa
    20 lutego 2025 o 16:50
    Jestem mega zaskoczona
    Od dawna szukałam bronzera, większość które kupiłam miały nienaturalny kolor, lub trudno sie je blendowało. Kupiłam ten bronzer z ciekawości ponieważ był w dobrej cenie, po twarzy sunie jak masełko, ma idealny naturalny kolor i jest w chłodnym odcieniu , bardzo łatwo sie go blenduje i przyjemnie się z nim pracuje a w dodatku pachnie kinderkami. Jest super !
  • 26 grudnia 2024 o 13:52
    Mega kremowy bronzer!!
    Szukałam jakiegoś bronzera w sztyfcie do kremowego konturowania, bo w swojej kolekcji mam już róż i rozświetlacz - chciałam mieć komplet ;) Na ten trafiłam przez przypadek na Hebe, na jakiejś fajnej promocji (ok.20zł). Wzięłam kolor 01 be neutral. Jest on nie za ciepły, nie za chłodny, taki akurat, myślę że będzie pasował większości osobom. Ja jestem średnio jasna i na mnie wygląda bardzo naturalnie. Sztyft łatwo się wykręca, szybko nakłada się na twarz, praktycznie jednym ruchem dzięki swojej dosyć dużej powierzchni. Jest bardzo kremowy, nie tłusty, bardzo łatwo się blenduje - dosłownie kilka ruchów gąbeczka bądź nawet dłońmi i pięknie wtapia się w podkład nie zjadając go. Dobry też do konturowania nosa, można boczną krawędzią zrobić cienką linie. Ma dobry pigment, przypudrowany cały czas jest widoczny. Do tego ładnie pachnie, opakowanie bardzo eleganckie, wydajny oraz trwały. Ja jestem bardzo na tak i jestem pewna, że stanie się niedługo hitem! :)