Dermedic Hydrain 2, Balsam do ciała intensywnie nawilżający

• 9 czerwca 2011 o 10:44
    słaby
    Produkt o dość wysokiej cenie w stosunku do jakości. Nie tylko nie nawilża, ale także mimo długiego czasu używania nie poprawił kondycji skóry, a jedynie mnie uczulił. Chciałam go używać jako produkt po opalaniu w końcu podobno silnie nawilża. Nic bardziej mylnego. Poza wygodnym opakowaniem i miłym zapachem jestem produktem rozczarowana. Nie jest jak dla mnie wydajny. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: niecałe 1
  • 31 maja 2011 o 11:03
    średni ten balsam
    Zakupiłam ten produkt pod wpływem pozytywnych recenzji oczekujac wybawienia dla mojej suchej skóry łydek. Konsystencja przyjemna, szybko się wchłania, zapach ok, szybko sie ulatnia, pompka rewelacyjna pozwala na higieniczne dozowanie produktu. Cena za 300 ml 25 zł za "dermokosmetyk" niewygórowana, ale i efekty także mierne...Właściwości zmiękczające średnie, żeby nie powiedzieć żadne. Jeśli się już jakieś były to szybko znikały po 2 godzinach od zastosowania produktu. Na pewno nie sprawdziło się u mnie 24 godzinne nawilżenie jak pisały Wizażanki poniżej. Kupując go w aptece jako dermokosmetyk miałam troche wyższe wymagania. I się zawiodłam, niestety. Powoli trace cierpliwość co do balsamów aptecznych, co jeden to większa porażka. Czasami chciałabym byc wężem i móc zgubic tę sucha skórę.... Używam tego produktu od: Kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 300 ml
    bossy
    5 kwietnia 2010 o 18:19
    doskonały
    Kupiłam ten balsam kiedy moja skóra była okropnie przesuszona przez zimę, kaloryfery.. Swędziała mnie okropnie, miałam uczucie "za małej skóry" na nogach, plecach, brzuchu, wszędzie. Już po 1 użyciu skóra była ukojona, po 3 użyciach doszła do siebie. Całe opakowanie używałam z wielką przyjemnością i mogłam używać go raz dziennie bo nawilżenie było naprawdę długotrwałe. Od wieczora do wieczora. Skóra fajnie nawilżona, miękka, elastyczna, wygładzona. Zapach łagodny i nawet przyjemny. Konsystencja bardzo fajna, nie pozostawia lepkiej warstwy, jest uczucie dobrego nawilżenia i ukojenia. Nie wiem jak się spisze w gorące dni ale na jesień/zimę i zimowe/kaloryferowe wysuszenie jest wręcz doskonały. Używam tego produktu od: wystarczył na ok 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
  • 15 listopada 2009 o 16:33
    Jak dotąd- Najlepszy!
    Balsam kupiłam jakoś taką burą zimo- jesienią, bo ogrzewanie zaczęło mi strasznie wysuszać skórę. Zupełnie przez przypadek. I z całą pewnością mogę stwierdzić, że to cudo doskonale mnie nawilżyło! Te specyficzne "cegiełki" na nogach, które pojawiają się z przesuszenia znikły całkowicie. Znikło też swędzenie i "doprawianie" się balsamem w ciągu dnia. Już po paru dniach stosowania widać poważną różnicę w normalnym nawilżeniu skóry. Śmiem nawet twierdzić, że balsam Dermedic jest o niebo lepszy od Lipikaru LRP. Lepiej się wchłania, ma delikatny, miły zapach i przede wszystkim- spełnia swoje zadanie :). Nie pozostawia drażliwego uczucia lepkości, nawilża na cały dzień. Cóż jeszcze mogę dodać.. Polecam, bo jest śmiesznie tani w porównaniu do zadowalających efektów jakie daje. A niejeden droższy specyfik się nie sprawdza. Testowałam już wiele balsamów, ale do tego zawsze będę wracać, bo jest doskonały! Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 2
  • 1 czerwca 2009 o 14:08
    najlepszy balsam!
    uzywalam i pzred nim i po nim wielu balsamow, z nizszej polki, i z tej wyzszej i apteczne i ziolowe, ale ten jest jednak wciaz NAJLEPSZY!!! doskonale nawilza sucha skore, zmiekcza ja, skora jest po nim gladka, miekka, nie ma uczucia sciagniecia, nie swedzi, jest w bardzo dobrej kondycji. balsam delikatnie, ladnie pachnie. jest dosc gesty i tresciwy, ale w miare szybko sie wchlania. skora jest ladna do nastepnego mycia i balsamowania:) po kuracji 2 miesiecznej pomogl mojej sciagnietej, luszczacej sie skorze. jak na razie ideal!!! nie ma lepszych! Używam tego produktu od:3 lata Ilość zużytych opakowań:3