Suszarki do włosów

Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 5 marca 2021 o 14:12
    Niezawodna
    Suszarkę dostałam chyba 6 lat temu w prezencie. Przyznam, że nie używam suszarki na co dzień, lecz może raz na dwa tygodnie. Jest ona jest niezawodna. Mam długie włosy, a tą suszarką jestem w stanie bardzo szybko sobie z nimi poradzić. Nie jest za ciężka, jest poręczna mimo swoich gabarytów. Bardzo podoba mi się jej design i przez całe te lata nie starły się kolory ani napisy. Super, że filtr z tyłu suszarki jest zdejmowany i można go wyczyścić. Suszarka ma zimny nawiew, guzik jest na rączce idealnie pod palcem. Z tyłu rączki są przełączniki siły nawiewu i ciepła. Są trzy stopnie ciepła i dwa stopnie siły nawiewu. Na początku obawiałam się zwijanego kabla, bo takie rzeczy lubią się psuć, natomiast nic się z nim nie dzieje, a guzik do wciągania kabla jest w dobrym miejscu, nie wciśniemy go przypadkiem podczas suszenia. Super suszarka :D
    Zalety:
    • niezawodna
    • poręczna
    • ładny design
    • zwijany kabel
    • ściągany filtr z tyłu
    • zimne powietrze
    • regulacja ciepła i nawiewu
    Wady:
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    • Łatwość obsługi
    _Ariel_
    12 kwietnia 2019 o 13:15
    Niezastąpiona
    Suszarki BaByliss D171E używam już od 5 lat. Jest niezawodna i bezawaryjna. Suszarka w zestawie wyposażona jest w dyfuzor do włosów kręconych, oraz nakładkę skupiającą strumień powietrza. Posiada ładny kobiecy design, dwa stopnie prędkości oraz temperatury oraz przycisk "chłodnego" powietrza. Jest dosyć ciężka. Dla jednych może to być minusem, dla mnie niejako świadczy to o jakości. Wielką pochwałę Babyliss należy dać za automatycznie chowany kabel. Jest to mega wygodna opcja, jeśli tak jak ja trzyma się ją w szufladzie z innymi sprzętami do włosów gdzie łatwo poplątać kable. Co do samego suszenia sprawdza się świetnie. Włosy suszy się szybko i sprawnie. Mam nadzieję że posłuży mi jeszcze kilka lat bo bardzo ją lubię.
    Zalety:
    • design
    • trwałość i jakość wykonania
    • automatycznie chowany kabel - dla mnie HIT!
    Wady:
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    • Łatwość obsługi
    insomne
    9 lutego 2013 o 15:54
    Świetna!
    Używam tej suszarki już prawie od dwóch lat i jestem z niej w 100% zadowolona. Ma wygodny uchwyt i trzy bardzo zróżnicowane stopnie temperatury. Dla mnie dużym atutem jest automatyczny zwijacz przeowdu, dzięki któremu kabel nie plącze mi się w szafce, tak jak to miało miejsce w przypadku innych suszarek. Oczywiście ani razu nie miałam z nią żadnego problemu :) Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: jedno