Suszarki do włosów

Design produktu:
    ewaz30
    21 marca 2019 o 12:38
    hit lokowko-suszarka
    mam cienkie włosy bez objętości więc szukałam czegoś do stylizacji włosów co sprawi że będzie wydawało się że mam ich więcej a przy tym będzie to na tyle łatwe w obsłudze urządzenie. Kupiłam sobie ją w prezencie gwiazdowym i całe święta ją testowałam z mamą i siostrą. Ma 4 końcówki ale jakoś używam tylko 2. Dużej i małej szczotki Łatwo można sie nauczyć ją obsługiwać.Szczotka duża jest obrotowa i to jest fajne.... szkoda że producent nie pomyślał żeby mała szczotka też była obrotowa. Bo znacznie by to ułatwiło życie. Niby szczotka ma nie palić włosów bo ma pokrytą szczotkę chyba teflonem o ile dobrze pamiętam ale niestety jak ktoś ma bardzo delikatne włosy to przy regularnym stosowaniu bardzo niszczy końcówki. Plus za to że ma etui do przechowywania to bardzo wygodne. No i niestety minus za cenę.
    Zalety:
    • Efekt
    Wady:
    • cena i brak obrotowej małej szczotki.
    lynn3
    4 marca 2019 o 8:28
    nie moge bez niej zyc
    Kupiłam kidys przypadkowo, za nieduże pieniadze i sie w niej zakochalam. Nie lubiłam meczyc sie z suszarka w jednej i okragla szczotka w drugiej rece. Ten produkt byl dla mnie wybawieniem 2w1. Ładnie odbija wlosy od nasady, wygładza, sa lśniace. Osobiscie uzywam tylko tej okraglej szczotki, reszta mi sie nie przydala. Ta szczotka naprawde wiele ułatwia
    Zalety:
    • jakosc
    • zrszta, jest ekstra i tyle
  • 13 kwietnia 2018 o 18:37
    Nie zadowolona
    Otrzymałam suszarko- lokówkę w prezencie ale jestem bardziej za zwykłą suszarką. Ta jest nie poręczna, często splątuje włosy może nie potrafię się z nią obchodzić zwłaszcza że mam długie włosy i jest mi ciężko.. Raczej osobiście nie kupiłabym ponownie. Jakość i wykonanie bez żadnych zarzutów.
  • 15 listopada 2017 o 12:54
    Babybliss 2736E
    Lokowko suszarka z 4 końcówkami. Ładnie zapakowana w kosmetyczkę. Ciężar i rozmiar taki jak u wszystkich pozostałych lokowko suszarek. Szczotki nie ciągną włosów a za to fajnie wygladzaja.
    Zalety:
    • Kosmetyczka
    • Wygląd
    • 4 końcówki
    Wady:
    • Dość lipny plastik z którego są wykonane koncowki
    Anencia
    21 maja 2017 o 20:44
    Bardzo zadowolona
    Ile ja się naszukałam, ile naczytałam opinii o tej suszarko-lokówce zanim ją kupiłam. Ale kupiłam i nie żałuję ani złotówki. Zacznę od tego że moje włosy z natury nie są ani kręcone, ani idealnie proste . Gdzieś tam się falują , gdzieś tam są proste a do tego grube i "puszyste". Zawsze to było moją zmorą a szkoda mi katować je prostownicą . A nigdy nie chciało mi się ich jakoś specjalnie modelować na szczotkę. + suszarka przede wszystkim nie niszczy włosów- używam jej już dłuższy czas praktycznie po każdym myciu i nie zauważyłam pogorszenia stanu moich włosów- dodam że używam serum zabezpieczającego + pięknie wygładza i modeluje włosy - naprawdę włosy wyglądają jak po wyjściu od fryzjera są błyszczące i gładkie +nie wyrywa włosów +modelowanie nie zajmuje jakoś szczególnie dużo czasu a to dla mnie duży plus z uwagi na to że moje włosy są grube i długie Używam tylko szczotki obrotowej , pozostałe są dla mnie zbędne . Jestem bardzo zadowolona z zakupu i polecam.
    • Łatwość obsługi

Zobacz także inne Suszarki do włosów