Gąbki do mycia twarzy

Design produktu:
    olibie
    5 lipca 2022 o 19:28
    Gąbka konjac
    Gąbka całkowicie popękała, nie nadaje się do dalszego użytkowania. Wstawiam zdjęcie gąbki po zaledwie dwóch użyciach. Beznadzieja i strata pieniędzy nawet jak za taką niską cenę.
  • 16 grudnia 2021 o 22:55
    Zaryzykowałam i to był błąd - starczyła na 3 dni
    Zaryzykowałam, bo nie miałam nigdy styczności z tą gąbką i chciałam zobaczyć w ogóle o co chodzi. Liczyłam, że może trafię tak jak część użytkowników, korzystających z niej z powodzeniem. Zakupiłam w promocji za 9,99. Niestety nie miałam szczęścia. Do końca nie żałuję, bo pomogło mi to podjąć decyzję, żeby zainwestować niecałe 40zł w produkt oryginalny. Gąbka po 3 użyciach nie nadawała się już do użytku. Rozpadała się od razu z tej płaskiej strony, kawałki zdejmowałam z twarzy. Ale przynajmniej miałam okazję zobaczyć, że sama idea mi się podoba. Skóra jest dobrze oczyszczona, samo mycie gąbką bardzo przyjemne i oszczędza się wodę oraz ewentualny produkt myjący. Udaje się dodatkowo unikać zachlapania przestrzeni wokół umywalki. Poczytałam i posłuchałam więcej i decyzja mogła być tylko jedna. Tym bardziej że cena gąbki oryginalnej nie jest przesadzona a starcza na minimum 3 miesiące.
    Zalety:
    • cena i dostępność
    Wady:
    • rozpadła się po 3 użyciu; nie jest to produkt oryginalny więc nie ma właściwych cech i działania
  • 10 grudnia 2021 o 22:12
    Słaba jakość
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Gąbka po pierwszym użyciu zaczęła się rozrywać. Po 4 użyciu była już do wyrzucenia. Z innych w firm, w podobnej cenie, gąbki używane przez miesiąc nie kruszyły się. Gąbka konjac tej marki nie jest warta zakupu.
  • 3 czerwca 2021 o 13:22
    Nie najgorsza
    Używam gąbek do mycia twarzy już od jakiegoś czasu, zazwyczaj były to gąbki z węglem bambusowym. Tę kupiłam bo innej nie było. Pierwsze co zauważyłam, gąbka dość długo schnie w porównaniu z innym których używałam. Ale jeżeli chodzi o sam efekt użytkowania nie zauważyłam większej różnicy. Myje bardzo dobrze, nawet chyba lepiej. Skóra jest gładka, miękka. Jedynie co mi się w niej nie spodobało to fakt, że w trakcie mycia czułam że trochę drapie i przez to też cerę delikatną czy przesuszoną może podrażnić.
    Zalety:
    • dobrze myje
    • wygładza skórę
    Wady:
    • może delikatnie podrażniać
    • dość długo schnie
    ghrreta
    13 maja 2021 o 11:17
    Nie polecam
    Koszmar, użyłam gąbki może ze 4 razy po czym pękła i się rozpadła. Pieniądze w błoto, nigdy więcej. Używałam tych gąbek z innych firm i nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam.
    Wady:
    • Gąbka rozpada sie po kilku użyciach