Wody kolońskie damskie

Jo Malone Pomegranate Noir EDC

• 14 czerwca 2020 o 14:45
    Zupełnie nie dla mnie...
    Niestety te perfumy zupełnie mi się nie sprawdziły. Uwielbiam ciężkie zapachy, ale od tego aż boli mnie głowa. Bardzo źle się w nim czułam, mając go na sobie. Trwałość zdecydowanie na plus, jednak co z tego, skoro te perfumy jedynie zdobią moją toaletkę. Zdecydowanie plus za design- buteleczka jest piękna i minimalistyczna, ale to u mnie tyle :( A szkoda, bo miałam co do nich dużą nadzieję. Kiedyś być może wypróbuję inny zapach.
    Zalety:
    • trwałość
    • design
    Wady:
    • Flakon
    vandyck
    8 marca 2020 o 13:12
    Nietuzinkowy, ciężki, owocowy
    Na początku zapach jest prawie odpychający. Po 10 minutach wyczuwalne soczyste, niezbyt słodkie owoce. Po kilu godzinach czuć ciepłe drzewne nuty, zapach ładnie się rozwija na rozgrzanej skórze. Dla mnie jedynie na ciepłe popołudnia pod koniec lata, kiedy już jesteśmy zmęczeni upałami.
    Zalety:
    • Trwały
    • Nietuzinkowy zapach
    Wady:
    • Cena - to jest woda kolońska, niska koncentracja
    • Flakon
    Miss L
    2 marca 2014 o 16:35
    Świetny wahlarz zapachów
    Miałam przyjemność testować wiele zapachów od Jo Malone, zawsze wracam po więcej i przyznam, że zawsze jak ląduje w perfumerii to znajdę coś dla siebie. Zapach utrzymuje się długo, jest apetyczny, zmysłowy, w porównaniu z innymi perfumami ma w sobie coś innego, bardziej naturalnego. Mój mąż również używał perfumu od Jo Malone i powiem szczerze, że ten zapach na mężczyźnie przyciąga niesamowicie. Używam tego produktu od: 4 lata Ilość zużytych opakowań: 8-10 buteleczek
    ronit
    12 grudnia 2013 o 23:21
    xx
    Pomegranate Noir.Jest soczyście,kwaśno.Nieco cierpko.Skojarzenia \'\'szpitalne\'\',wręcz \'\'lecznicze\'\'(gozdziki?).Jaśmin tradycyjnie upodobał sobie moją skórę.Paczuli również się wybija. Moze być wino z dodatkiem rodzynek...czemu nie?Czuję coś hmm...dymnego,ale nie wędzonego... ;)
    Tam Dao
    16 czerwca 2012 o 15:08
    Niezapowiedziane piekno
    Zapachy Jo Malone podobno powinno sie mieszac i komponowac z innymi tej marki. Jak dla mnie to niekoniecznie przynoszacy ciekawe efekty niepotrzebny zabieg marketingowy. Pomegranate Noir to zapach niespodzianka; jesli komus uda sie przetrwac cierpkosc mentolowo-czeresniowego wyziewu w otwarciu, czeka go przepiekny kosz owocow, zakrapiany coca cola i przepieknym dymno- ambrowym ogonem. Jak dla mnie niewiele jest to owocu pomegranatu, a raczej deser malinowo-jagodowy z dodatkiem aceto balsamico. Zapach jest pelen sprzecznosci; oscyluje pomiedzy ostroscia pieprzu i smukla dymnoscia ambry. Jest tez bez watpienia najciekawiej rozwijajacym sie zapachem na jaki sie ostatnio natknelam. Zachwyca glebia, elegancja i dystyngowana swiezoscia. Pani z butiku Jo Malone stwierdzila, ze zapach trzyma sie krocej na suchych skorach - na mojej grubej i tlustawej trzyma sie conajmniej 8 godzin. Pomegranate Noir jest jak kieliszek dobrego Pinotage - ziemisty, owocowy, pieprzny, wibrujacy i uderzajacy do glowy. Nie mam pojecia jak pachnie na mezczyznach ale jeden ze znajomych okresil go jako "zapach na pograniczu zmyslow"... Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 30 ml