Wibo Cracking Coat, Special Effect Nail Polish (Lakier pękający)

• 11 stycznia 2014 o 17:43
    super lakier
    Super lakier, daje fajny efekt, fajne pekniecia ;) Jest to moj drugi tego typu lakier i spelnia swoja funkcje w 100 %. Jedynym minusem jest to ze moja polowe opakowania musialam wyzucic do kosza,gdyz zaschla i nie nadawala sie juz do niczego. Mimo tego wiele razy zdazylam pomalowac nim paznokcie ;) Polecam , na pewno kupie go jeszcze kiedys ;) Używam tego produktu od: luty 2013 Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 15 listopada 2012 o 8:26
    Zadowolona :)
    Jest to mój pierwszy pękacz i jednocześnie jedyny jaki posiadam, więc z góry mówię, że nie mam porównania i dużego doświadczenia w używaniu tego typu kosmetyku :) Jednak jak dla zupełnego laika z niewielkim doświadczeniam w malowaniu paznokci wogóle jestem z niego zadowolona, w prosty sposób można wyczarować oryginalnie wyglądające pazury. Lalkier jest dość gęsty i bardzo szybko zasycha, z początku był to dla mnie szok i efekt w związku z tym również nie wyszedł zachwycający, jednak po "wyczuciu" kosmetyku nie ma już problemu z jego nakładaniem, a stopniując ilość nałożonego lakieru można kontrolować w łatwy sposób efekt końcowy :) Ja polecam, w tej cenie to bardzo dobry, zadowalający pękacz. Posiadam w kolorze czarnym, ale wybór kolorystyczny jest duży. Używam tego produktu od: kilku mesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 8 listopada 2012 o 17:05
    super efekt
    jestem w posiadaniu koloru ciemnoniebieskiego. lakier całkowicie spełnił moje oczekiwania, tworzy bardzo ładne pęknięcia i szybko schnie. jest matowy, ale gdy naniesiemy na niego bezbarwny utrwalacz pięknie lśni. jednak na lakier trzeba bardzo uważać, by nie zostawiać go otwartego więcej niż chwilkę, bo szybko gęstnieje, a na pędzelku zasycha utrudniając malowanie. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 1 października 2012 o 18:07
    Idealny :D
    Mój pierwszy ,,pękacz".Mam kolor czarny. Pęknięcia-idealne ! Nakłada się go prosto, pęka szybko i w bardzo fajne wzorki. Cena OK, ogólniedostępny odjęłam pół gwiazdki za to jak się go ściera, to jednak oczywiste dla lakierów pękających. Ale polecam na 100% :D Używam tego produktu od: ok.miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednego
  • 10 września 2012 o 18:22
    Średniawka
    Uwielbiam zdobienie paznokci metodą lakieru pękającego ,więc niestety mam porównanie na skutek którego ten maluszek wypadł... blado. Posiadam odcien nr 6-taki delikatny róż z drobinkami. Plusy: + no, ,,jakieś\'\' pęknięcia robi + bardzo niska cena + ciekawe kolory + dostępność Minusy: -pęknięcia są nieestetyczne ,czasem nie udaje się ,,dociągnąć\'\' warstwy lakieru do konca paznokcia - trochę za gęsty Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1/4 pierwszego opakowania