A.T.W. Terapie urody XXL, Preparat wyszczuplający przeznaczony do modelowania sylwetki

luccyre
    26 września 2006 o 19:09
    ... placebo ...
    Zacznę od tego, że nie rzuca na kolana, choć nazwa Wyszczuplający dla osób otyłych brzmi obiecująco, to obiektywnym okiem i za pomocą cm nie zauważyłam żadnych zmian. Dodam że w trakcie stosowania go uszczęszczałam na aerobic, co też robię do dziś. Aerobic + jakiś tańszy balsam (w moim przypadku PharmaFC - wyszczuplający z algami - ogromna butla za 6 zl:)), xsą w stanie zrobić więcej niż czcze obietnice producentów. Kiedyś zapewne spróbuję jakiegoś serum z wyższej półki, w sensie Thalgo, Clinique itp ;) ale póki co, nie będę sobie wmawiała, że mi to jest koniecznie potrzebne ;) Jest niewydajny, powoli się wchłania, pachnie tak sobie :) Używam tego produktu od: jakiś rok temu Ilość zużytych opakowań: 1 opakoqwanie
    gosiqa
    6 czerwca 2005 o 14:03
    zgodnie z obietnicami
    Daję 5* bo w pełni zasłużył!! Po nasmarowaniu skóra jest gładka jak marzenie ;) elastyczna i super napięta. Co prawda do osób otyłych nie należę, ale pożądany efekt przyniósł, tzn. oprócz wygładzenia, rzeczywiście ubyło mi tych parę cm gdzie tzreba, ale przyznaję, że masowałam szczotą drewnianą bez marudzenia ;) ;) Co do zapachu- rzeczywiście intensywny i może się nie podobać. Mi odpowiada, bo się dobrze kojarzy (czy on nie przypomina jakiegoś męskiego zapaszku?) ;) No i jest problem z wysuszoną skórą- nie nawilża wcale a wcale :( Ponieważ jednak działa jak powinien gdzie trzeba, nie mam o to większych pretensji :)
  • 14 kwietnia 2005 o 19:55
    Nic nadzwyczajnego
    Stosowałam go jako baza-krem do masażu wykonanego przez profesjonalistkę. Do tego celu na pewno się nadaje ze względu na dość rzadką konsystencję i dobry poślizg (masażystka chwaliła wybór). Dobrze się wchłania, nie zastawia lepkiej warstwy, jest miły w użyciu. Tuba wystarcza na ok. 5 masaży uda+pupa. Ze względu na promocyjną cenę w jakiej go nabyłam, nie wyszło to tak drogo i można mu było nawet wybaczyć ten wybitny brak wydajności. Co do jego reklamowanych właściwości zaś to dość kiepsko to wygląda. NIE wyszczupla z całą pewnością. U mnie obwody nie ruszyły nawet o pół centymetra a zapewnienia pani sprzedającej w firmowym punkcie ATW jakoby straciła na nim 7 kg (sic!), można włożyc między bajki dla bardzo małych dzieci. Jedynie co, to dobrze wygładza skórę i czyni ją jędrniejszą i elastyczniejszą (ale to pewnie dzięki masażom :p: ). Ogólnie, raczej nie polecam. Szkoda pieniędzy.
  • 25 października 2004 o 13:30
    super
    Swietny kosmetyk. Naprawde skuteczny, skora jest wygładzona, jędrna i widać efekty wyszczuplania. Nawet bez ekstra przygotowań/specjalnych pilingow, gimnastyk czy wrapów/ widac jego działanie. W porównaniu nawet do droższych odchudzaczy, ten rozgrzewa,piecze i czuć spalanie komórek:)) Nie tylko portfela, choć żałuję, że tak rzadko jest w promocji. Wklepałam już 2 tuby
  • 28 lipca 2004 o 20:32
    Ech...
    Kupiłam ten krem na promocji i szczerze mówiąc spodziewalam sie bardziej spektakularnych efektow. Tubka starczyla na niecaly miesiac. Krem stwosowalam zgodnie z zaleceniami: wcieralam go codziennie po kapieli, wieczorem dodatkowo owijalam sie folia i wskakiwalam pod kolderke.... No i klapa...:( Nie ubylo mi ani centymetra:( Moze na kogos innego bardziej to podziala... Jedynym plusem bylo wygladzenie i lekkie ujedrnienie skory na udach i posladkach.