Pielęgnacja biustu

Esotiq Formula, Push Up Breast Serum Serum powiększające biust

• 6 grudnia 2023 o 16:50
    Bez szalu
    Nie ma jakiejs rewelacji. Mocno reklamowany swego czasu przed Dzoanne, ktora ma implanty biustu... Dawniej kupowalam bielizne Esotiq poniewaz mieli niestandardowa rozmiarowke wsrod popularnych firm z bielizna. Mam rozmiar 65 F i z 8 lat temu trudno bylo kupic taki stanik - a raczej miec wybor kolorystyczny w takich rozmiarach. Serum dostalam w prezencie przy zakupie bielizny - chyba za 5 czy 10 zlotych. Bylam bardzo cieakwa dzialania. Niestety serum absolutnie nic nie podnosi ani nie powieksza! Gdy stosuje sie regularnie cos nawilzajacego lub odzywczego to wiadomo ze skora troche sie ujredrni i zmiekczy, ale taki efekt da kazdy nawilazajacy kosmetyk uzywany codziennie... Plus reklama przez modelke miajaca powiekszony biust jest to bardzo slabe zagranie ze strony firmy... Takze krem nie warty swojej ceny. pOlecam za to serium do biustu Lirene.
  • 18 kwietnia 2023 o 6:31
    Skuteczne działanie.
    Serum jest konsystencji kremu, bardzo szybko się wchłania. Stosuję je codziennie, wieczorem po wieczornym oczyszczeniu ciała. Pozytywny efekt zauważyłam już kilku zastosowaniach. Serum powiększa biust, staje się on pełniejszy, daje efekt powiększenia. Jestem bardzo zadowolona z tego efektu, kupię go ponownie. Serum jest w ekonomicznej cenie, warte zakupu ponieważ jest wydajne. Serum ma super zapach, nie uczula I nie zapycha, kupiłam je w Rossmann.
  • 5 stycznia 2018 o 17:24
    Serum jak każde inne
    Serum obiecuje na pierwszym miejscu powiększenie biustu, ujędrnienie i przywrócenie elastyczności. Moim zdaniem nie wywiązuje się z całkowicie z tych obietnic. Jak dla mnie działa jak dobry balsam - nawilża, ujędrnia. Nic nie powiększa :) Przepięknie pachnie - zapach utrzymuje się bardzo długo na skórze i ma bardzo zwartą konsystencje, która dobrze i szybko się wchłania. Nie pozostawia tłustego filmu. Cena za ten produkt jest znacznie wygórowana.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Wchłanianie się w skórę
    Wady:
    • Nie powiększa biustu
    ana793
    22 stycznia 2014 o 20:04
    Naprawdę bardzo dobry i skuteczny
    Jestem specyficznie nastawiona do tego typu kosmetyków ponieważ próbowałam juz kilka lecz ten mnie zaskoczył bo jako jedyny się sprawdził. Efekt widać juz po dwóch zastosowanich. Serum powiększa biust staje się on pełniejszy, daje efekt powiększenia. Jestem bardzo zadowolona i napewno będzie on zawsze obecny na liście moich kosmetyków. Jeśli chodzi o skład jest adekwatny do ceny, naprawdę dobre serum. Cena wiadomo nie niska ale myslę że serum jest warte zakupu jest bardzo wydajne i ma super zapach, tak jak już wcześniej wspominałam jedyny kosmetyk na rynku który daje efekt powiększenia. Używam tego produktu od: od roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 22 maja 2013 o 15:57
    Super!
    Nie myślałam, że jakikolwiek krem na piersi działa. Po zastosowaniu tego serum byłam mile zaskoczona. Ciąża zniszczyła mi piersi ale to serum naprawdę działa. Nie ujędrni zniszczonych piersi ale zdecydowanie powiększy. Już po 2 tygodniach zauważyłam efekt. Ale trzeba go regularnie stosowac, dwa razy dziennie. Używam pól roku i napewno będę używała dalej, chociaż jest trochę za drogi. Ale według mnie warto wydać te pieniądze. Używam tego produktu od: pól roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe i połowa 2

Zobacz także inne Pielęgnacja biustu