Frashe, Exclusive Bust-lifting Serum (Serum na biust)

4 HIT!
77 % kupi ponownie
Zobacz oferty
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiKrem ujędrniający do biustu Frashe to wybór dla wszystkich pań, które nie są zadowolone z kształtu swojego biustu. Działa ujędrniająco i poprawia wygląd biustu, piersi stają się jędrniejsze. Skóra piersi momentalnie staje się mocniejsza oraz bardziej elastyczna. Serum do biustu jest bezpieczne w użytkowaniu z uwagi na naturalny skład. Krem na ujędrnienie biustu zawiera w sobie takie składniki aktywne jak: ekstrakt z pąków, ceramide 6, kofeina, ekstrakt z ruszczyka kolczastego. Wszelkie ekstrakty zawarte w kremie odpowiedzialne są za dostarczenie do organizmu kobiety odpowiednich składników odżywczych, dzięki czemu poprawiają wygląd piersi. Dodatkowo skóra na piersiach staje się miękka oraz gładsza.
Cechy produktu
- Właściwości
- modelujące, ujędrniające
- z aplikatorem, w butelce
- Konsystencja
- Glycerin,
- Hydroxyethylcellulose,
- Algin,
- Ruscus Aculeatus Root Extract,
- acanthopanax senticosus root extract,
- Lavandula Angustifolia Flower Extract,
- Pelargonum Graveolens Oil
Recenzje 35
11 stycznia 2023, o 15:18
- Opakowanie: 5
serum na liftingowanie uszu jamnika
naciąganie, uciąganie i podniesienie biustu u mnie było na celu od kilku lat po tym jak się tyło, chudło, tylo i chudło. pierwsze z czego zawsze mi tłuszcz schodził to właśnie piersi i tam na prawde odczuwałam, ze jest spory problem ze skórą. głównie chodzi mi o to że nie była ona już w dotyku jak prędzej a i wizualnie szału nie było. mam 2 opakowanie frashe już u siebie i ogólnie rzecz biorąc to stosuje go od jakiego pół roku. na pewno zaczęłam coś robić po wakacjach, bo widziałam jak wyglądają piersi na zdjęciach i się dopiłam, ale za chwilę też się wzięłam za ćwiczenia i też masowanie z tym serum. efekt jest taki że biust jest wyprowadzony na prostą i tzn. uszy jamnika już tak nie wiszą. nawet bez stanika jestem w stanie zobaczyć że ten biust zrobił się mniej luźny i jest on ładniejszy. skóra też i w dotyku jest inna - bardziej taka jednolita i napięta. ciężko mi to wyjaśnić ale wiedzie jak to jest jak skóra jest po przytyciu taka luźna a jaka jest w dotyku skóra gdy jest się młodym i nie traci się kolagenu tak szybko. w każdym razie biust go góry poszedł i wygląda on dumnie.
2 maja 2022, o 12:58
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
serum do biustu
byłam ciekawa czy ten produkt jest warty swojej ceny. ciekawość od jakiegoś czasu mnie zżerała. Od jakiegoś czasu wpisywałam w google mój problem i pojawiał się jako propozycja frashe i kupiłam jakoś 2 miesiace temu butelkę. Szkoda, ze nie ma próbek, bo nie jest to taki kosmetyk. tak czy inaczej zamówiłam go i zaczęłam testować. nakładam go na oczyszczoną i wymasowaną skórę. widzę poprawę. teraz widzę, że pewnie po próbkach bym się odbiła, bo nie widac było przy pierwszym użyciu efektów, ale tak jak mam już 2 miesiące te serum tak widzę efekty. im dłużej tym jest chyba lepiej. biust wygląda na ujędrniony. wizualnie po prostu jest o niebo lepiej. co ciekawe rozstępy na biuście też nie są widoczne. nie zmieniły się w blizny. Dla mnie to było bardzo ważne. Hormony mi zrobiły krzywdę i przybyło mi szybko 15 kilo. Pozbywam się ich ćwiczeniami i kremami i dietą. oby było tylko lepiej. na razie jest dabrdzo dobrze. piersi są miękkie i napięte, rozstępy się zagoiły bez szlaczków, to mi wystarcza by ponownie kupić ten żel.
5 lipca 2021, o 16:47
Wykorzystała: kilka opakowań
Kupiony w: Otrzymałam do testów od marki/producenta
17 grudnia 2020, o 18:13
Świetny produkt
Świetne serum, faktycznie ujędrnia, nawilża skórę. Wcześniej mialam kilka innych kosmetyków innych firm, jednak nie spotkałam sie z tak dogłebnym działaniem ujędrniającym.
Zdecydowałam się na serum po ciąży i karmieniu, kiedy mój biust wyraźnie opadł. Nie liczę na to, ze odzyskam wyglad sprzed ciaży, ale i tak dzięki serum jest znaczna poprawa.
24 sierpnia 2020, o 10:43
Kupiony w: W serwisie aukcyjnym
- Zapach: 4
- Stosunek jakości do ceny: 4
- Opakowanie: 3
serum na biust
Jedno opakowanie za mną, więc wydaje mi się, że jest to dobry czas by coś móc o tym kremie powiedzieć. Po pierwsze to właśnie nie jest typowy krem tylko właśnie serum. Konsystencja jest dość płynna, przeźroczysta, szybko wchłaniająca się w skórę. Daje przy masażu taki jakby poślizg więc jeżeli ktoś robi masaże, kółka itp. na piersiach to jest to całkiem ok opcja by połączyć ze sobą te dwie rzeczy. Co do zapachu to jest jest dość względny, ja jego fanką jakoś bardzo nie jestem.. Czuć jakby z lekka roślinki jakieś nieokreślone ale przełamane pieprzną nutą??? Nie wiem co to jest, ale wzbudza to moją ciekawość. Jako że jestem dość ciekawską osobą postanowiłam, że zamówią krem telefonicznie i podpytam się pani co nie co o te serum i wyszło że jest naturany w 100% i chodzi tu nawet o konserwant. Inna sprawa, że nie jest też testowany na zwierzętach, a robie go się w PL (dziwne bo nazwa nie kojarzy się w ogóóóle z Polską). Co ciekawe nie wiem czy ktoś już o tym pisał, ale opakowanie jest takie hmmmmmm średniawe, bo pompka czasem niedomaga zwłaszcza przy końcu. Zobaczymy jak dojdzie mi on do Niemiec, bo wróciłam a wysyłki chyba są możliwe, ale co do działania. Skończyłam butelkę 100 ml przy nakładaniu produktu 2 razy dziennie w jakieś 4 miesiące. Napompowania nie zauważyłam ale też nikt chyba nie obiecywał że biust będzie większy... Ale to co widze to podniesienie no i to ze jest skóra bardzo delikatna. Przyznaję się bez bicia że paliłam papierosy, dość sporo schudłam i teraz wygląda to o wiele lepiej patrząc na to z czego startowałam. Zamówię kolejną butelkę i zobaczymy jak to będzie dalej. Jak na razie w porządku.
4 /5
17 maja 2020, o 10:36
Nie kupi ponownie
Kupiony w: Otrzymałam w prezencie
- Zgodność z opisem producenta: 4
- Zapach: 4
- Stosunek jakości do ceny: 3
- Opakowanie: 5
Wyraźnie ujędrnia, wysoka cena, czy warto?
Serum wygrałam w jednym z konkursów internetowych.
Za taką cenę bym nie kupiła, moim zdaniem jest zawyżona choć produkt w zasadzie bez zastrzeżeń.
Opakowanie to wysoka butelka z pompką. Szata graficzna bardzo oszczędna, apteczna, prosta.
Serum ma neutralny zapach i dobry, naturalny skład.
Konsystencja w porządku, ani za gęsta ani za rzadka, nie ścieka z palców, jak również łatwo się rozsmarowuje i wchłania.
Efekt ujędrnienia jest szybko widoczny, już po zaledwie kilku aplikacjach.
Skóra staje się z czasem również bardziej gęsta i sprężysta.
Produkt nie podrażnia skóry.
Jednak cena jak dla mnie jest zawyżona więc raczej nie wrócę do produktu.
Za wysoką cenę muszę odjąć jedną gwiazdkę, bo produkt choć robi swoje nie jest jednak hitem, trochę czegoś mu brakuje do pełnej piątki, zwłaszcza za taką cenę.
ZALETY: +estetyczne opakowanie
+ dobry skład
+ odpowiednia konsystencja
+ wyraźnie ujędrnia już po kilku aplikacjach
WADY: - zbyt wysoka cena
15 maja 2020, o 13:27
ujędrnia!
Muszę powiedzieć, że krem podpatrzyłam w łazience przyjaciółki, ale jakoś olałam temat. Później się o niego wypytałam i go zachwalała, i przy następnym zamówieniu wzięła też buteleczkę dla mnie. Na początku podchodziłam tak jak do większości kosmetyków - z rezerwą :) natomiast ten mnie miło zaskoczył. Skończyłam właśnie pierwszą buteleczkę i planuję zakupić drugą. Skóra jest faktycznie ładnie nawilżona i ujędrniona, a biust wydaje się pełniejszy, ładniejszy zwyczajnie. Wad żadnych jak na razie nie zauważyłam (nie będę się czepiała szczegółów, jak np. krzywo przyklejona naklejka na opakowaniu, bo mi chodzi o zawartość, o nic innego :)) Ogólnie oceniam na plus, bardzo fajny produkt, wart spróbowania.
1 /5
- Stosunek jakości do ceny: 1
- Opakowanie: 4
4 marca 2020, o 11:15
yas, please
to serum jest serio prze-cu-do-wne!
okej, nie powiększa piersi, no bo nie to ma robić - to ma nam zrobic operacja plastyczna.
Ale!
+ ujędrnia, optycznie piersi są po prostu pełniejsze, ładniejsze
+ nawilża skórę
+ jest wydajny
+ ma spoko skład
Żeby nie było, że to taka laurka, to ma też małe wady:
- cena jest dość wysoka
- konsystencja jest faktycznie nieco lejąca, ale z czasem łatwiej się z nim pracuje
Dla mnie to ogólnie produkt na 5. Jestem w trakcie 2 opakowania i jestem mile zaskoczona :)
20 stycznia 2020, o 11:29
wielbię
W posiadanie tego serum weszłam w sumie przypadkowo, bo zamówiłam go totalnie spontanicznie z polecenia koleżanki, ale w sumie to nie spodziewając się bóg wie czego, bo lubie swoje piersi. Chciałam tylko przetestować jak to jest z tym ujędrnieniem, bo tego nigdy nie za wiele :> No i szczerze to w sumie jestem milo zaskoczona i musialam przyznac racje kolezance, ze no piersi wygladaja duzo lepiej. Efekty zauwazylam juz po zuzyciu pierwszego opakowania, czyli po jakims 1,5 miesiaca, a teraz juz jestem w trakcie opakowania numer dwa. Ale no zacznijmy od plusów
Plusy:
+ bardzo fajny skład! prównując cene do jakości z innymi produktami z podobnej półki cenowej, to ten wypada świetnie
+ nawilża i ujędrnia skóre, piersi sa jakby pełniejsze, krąglejsze, no ładniejsze zwyczajnie
+ dobrze się wchłania, nie trzeba czekać jakoś długo, żeby założyć ubranie
+ zapach jest totalnie neutralny, ledwo wyczuwalny, bardzo naturalny
Minusy:
- trzeba uważać bo produkt jest dość lejący + pompka wydaje go dośc dużo i może zleciec z palców
- lekko się rolluje jak sie go nałozy na nieoczyszczona skórę, ale ja to robie zawsze po prysznicu wiec w sumie bez różnicy mi to
W ogónym rozrachunku u mnie ma piątke, na pewno warto po niego siegnąc jak się potrzebuje ujędrnienia ;)
7 stycznia 2020, o 14:23
coś na piersi
halo halo halo.. po pierwsze to trzeba jednak pamiętać że to wizualnie ma powiększyć biust. nic nie jest w stanie pomóc żeby realnie powiększyć biust bez operacji, ale do brzegu co z tym serum. jestem już na wykończeniu pierwszego opakowania i co do zarzutów jakie mam to myślę, że nie lubię tej konsystencji. nie jest to mój typ jeżeli chodzi o coś lejącego się, ale to kwestia gustu. np. już zapach (cytrus z domieszką pieprzu?) i wnikanie do skóry jest na prawdę w porządku. dałam kiedyś na spróbowanie siostrze z dwie albo trzy pompki i też mówiła, że pierwsze co zauważyła to nawilżenie (bo niestety zbyt dużo po tej kapce raczej nie miała szans zauważyć :) ) i to że ładnie pachnie. działanie jest też na porządnym poziomie, bo ten lifting jest dość widoczny - podniosło mi tu i ówdzie ;) całe opakowanie ma 100 ml i spokojnie wykończy się go do tego pół roku (tyle jest terminu ważności). kolejny plusik to jest to że nie ma tam substancji wysoko w składzie ogólnie uznawanych za uczulającą. większość to ekstrakty, wyciągi, olejki itp.,dodam jeszcze, że sam kartonik też jest fajny i estetyczny. zamawiam przez stronę internetową, bo niestety chyba tylko tak się da go kupić i to oceniam jako minus.
22 listopada 2019, o 15:55
serum ujędrniające piersi
Ogólnie to tak - to mój pierwszy tego typu kosmetyk, bo nigdy nie używałam serum ujędrniającego piersi, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz :D kupowałam go w ciemno, totalnie, ale się nie zawiodłam!
Zacznę od tego że ogólnie nie narzekam na mój biust - biorę go na klatę (hehe) i staram się nie wybrzydzać, i nie jojczeć, ale no przez wzgląd na jego wielkość do jędrnego mu trochę dalej, niż małym piersiom. Nie to, że jest tragedia, jest na prawdę dobrze, ale sądzę, że zawsze może być lepiej!
I co, efekty po kilku tygodniach (no, prawie 2,5 miesiąca) stosowania wyglądają tak:
- ujędrnia? jak najbardziej!
- biust optycznie podniesiony, pełny? jest!
- skład? naturałka, świetny, bardzo się nim jaram
- konsystencja? lekka, żelowa, super się wchłania!
- zapach? (nie, że sobie wącham piersi, no ale warto wspomnieć) totalnie neutralny, ja tak nic specyficznego nie wyczułam, naturalny, nie drażniący
- fajny do masażu!
z minusów (no takie drobne!)
- opakowanie - minus za plastik i za pompke, która mi tyle wyrzuciła, że bym jeszcze brzuch wysmarowała i by było dobrze :D
- cena jakby była odrobiiiinkę niższa!
produktów66
recenzji1142