Soraya Make - Up HD Self Adaptor Podkład kryjący

• 16 października 2014 o 16:49
    całkiem przyzwoity
    Mam odcień 01 beż, jak dla mojej ciemniejszej karnacji jest niemal idealny. makładam go na czoło, nos i kości jarzmowe. Nie nakładam tylko na policzki, tam wygląda na zbyt ciemny, a twarz wygląda na wytapetowaną. Dzięka temu, można ładnie wymodelować twarz. Skóra staje się gładka, nabiera jednolitego koloru. Utrzymuje się cały dzień, mimo to z upływem godzin skóra zaczyna się lekko błyszczeć. Wtapia się w skórę, maskuję cienie i drobne zmiany, delikatnie matuje, ostateczny efekt nie potrzebuje pudrowania, aby nie popsuć efektu satynowej, gładkiej buzi. Jest wydajny. Nie zauważyłam aby zapychał bądź pogarszał stan skóry, ale nie używam go codziennie. Używam tego produktu od: 10 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 31 lipca 2014 o 12:56
    gdzie to krycie?!?
    Fluid kupiłam na szybko kiedy na wyjeździe nie mała ze sobą swojego. I od razu tego pożałowałam. Minusy : -ZERO krycia! Przynajmniej w moim przypadku. Mam cerę tłustą, często wyskakują mi różnie niespodziani, mam przebarwienia. W takiej sytuacji kompletnie się nie nadaje. - szybko się ściera! Mimo , ze nie dotykałam twarzy, nic z na zupełnie nie robiłam, po 3-4 h miałam wrażenie , ze nie ma go na twarzy.. Poza tym przyjemnie się rozsmarowywał, zapachu jest prawie niewyczuwalny. Używam tego produktu od: 3-4 użycia Ilość zużytych opakowań: nie skończone jedno
    ajdija
    10 lipca 2014 o 12:50
    gdyby nie ten kolor
    Pojemność: 30ml Dostępność: Rossmann Cena: wg wizaż.pl 19zł Opakowanie: klasyczna tubka w czarnym kolorze z różowymi akcentami, miłe dla oka, ale przez to, że tubka jest czarna mocno się palcuje. Posiada faktor SPF 6, niski bo niski, ale zawsze coś ;) Buzia faktycznie była ładnie ujednolicona, niedoskonałości ukryte. Podkład nie wchodził w zmarszczki, nie rolował się, nie spływał, co potwierdza, że rzeczywiście jest wodoodporny (wsadziłam również buzię pod kran, a podkład został nie ruszony!). Był bardzo trwały, bo potrafił utrzymać się 12h, a kiedy musiałam go zmyć trochę ciężko szło. Z jednej strony jest to minus, ale z drugiej strony jeśli zależy nam na mocnym kryciu i długotrwałym utrzymywaniu się, to warto spędzić na demakijażu te kilka minut dłużej. Jednak nie polecałabym go na co dzień, bo podkład jest dosyć ciężki. Wykończenie na twarzy jest gładziutkie i matowe, więc nie potrzebowałam pudrować jej dodatkowo. Produkt mógłby stać się moim ulubieńcem na większe wyjścia, ale niestety tak się nie stanie, bo dla mnie jest za ciemny. Z tym dopasowywaniem się do odcienia skóry nie mogę się niestety zgodzić. Strasznie żałuję, bo produkt ogromnie mi się spodobał, ale za ciemnego koloru nie jestem w stanie przetrawić. Jeśli jednak odcień będzie Wam pasował, to gorąco zachęcam do przetestowania, bo posiada same zalety :) Używam tego produktu od: nie pamietam Ilość zużytych opakowań: niecałe 1
    aaaga83
    5 lipca 2014 o 0:00
    bardzo dobry podklad
    podkład bardzo dobrze kryje oraz matuje skore,rozprowadza się bardzo dobrze,odcienie uniwersalne,ale idealnie zlewają się ze skora,nie wysusza skory,do tego jest naprawdę wydajny i niedrogi.polecam z czystym sumieniem Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1cale
  • 20 maja 2014 o 17:09
    Słaby zamiennik
    Po wycofaniu ze sprzedaży innego produktu tej marki ekspedientka w drogerii poleciła mi ten właśnie produkt twierdząc, że jest to ten sam produkt tylko w nowym świeżym opakowaniu. Moja cera nie jest jakąś tragiczną jednak pojawiają się na niej pewne niedoskonałości i pozostałości po trądzikowym dojrzewaniu w postaci wielu "dziurek" na skórze twarzy. Podkład miał być kryjący, moim zdaniem jego skuteczność krycia jest podobna jak w przypadku najzwyczajniejszego kremu bb. Moim niedoskonałości nie tuszuje. Dodatkowym minusem jest fakt, że ciężko dobrać odcień. Nie jestem ani blada ani opalona a w większości odcieni tego produktu wyglądam jak w masce. Kiedy cera jest opalona a właściwie przesuszona słońcem produkt się sprawdza jako dodatek, jednak w warunkach zimy bądź jesieni jest po prostu złym wyborem. Rozprowadza się dobrze, nie jest ani zbyt ciężki ani przesadnie płynny. Zapach przyjemny. Cena niewygórowana. Jednakże nie spełnia on obietnic producenta i nie tuszuje niedoskonałości. Używam tego produktu od: 5 miesiące Ilość zużytych opakowań: trzy opakowania