Obok olejowania maski i odzywki wciąz goszczą u mnie w łazience, szczegolnie, ze nie wymagą tyle czasu. Maskę kupilam zachęcona nowością i potrzebą odmiany po maskach rosyjskich. Jestem pod ogromnym wrazeniem.
+ konsystencja połgęsta, kremowa
+ dodaje włosom blasku
+ wygładza
+/- pojemność
- cena
Maskę otrzymujemy w niskim plastikowym sloiczku 150 ml ( w opisie widnieje błąd). Konsystencja maski jest gesta, lecz na tyle lekka ze z latwoscią sie rozprowadza. Zapach kwiatowy, bogaty, bardzo przyjemny. Maskę nalezy zuzyc w ciagu 6 miesiecy od otwarcia.
Wystarczy niewielka ilość by dobrze pokryć włosy. Wbrew pozorom jest dość wydajna. Łatwo sie spłukuje, pozostawia włosy miękkie, i lekko nawilżone. Pięknie wygładza, dodaje włosom blasku. Otrzymujemy faktyczny efekt Anti-age - wrazenie zagęszczenia włosów, są lśniące, miekkie i zdrowo wyglądają. Nie puszą się.Mam włosy wymagające, nieco przesuszone na koncach. Maska pięknie dociązała, dawała efekt odbudowy i wgladzenia. Skład ma dobry choc zawiera glikol propylenowy, który daje efekt nawilzenia na włosach. Mimo to oceniam maskę wysoko, bo zwyczajnie spelnia obietnice producenta i daje efekt jaki nalezy sie po masce spodziewac, czyli WOW.
Sklad:
aqua, cetyl alcohol, stearyl alcohol, ethylhexyl palmitate behentrimonium chloride, camellia oleifera seed oil, vitis vinifera leaf extract, propylene glycol, parfum, sodium benzoate, panthenol, guar hydroxypropyltrimonium chloride, hydroxypropyltrimoinium hydrolized wheat protein, citric acid, glycine soja oil, tocopheryl acetate, phenoxyethanol
Cena za produkt jest wysoka i to niezwykle. To najwiekszy minus tego produktu i powod dla ktorego nie wiem czy wroce. Mimo to polecam, poniewaz efekt przewyzsza oczekiwania, a mając do wyboru maski z oferty YR to własnie ta jako jedyna jest godna uwagi i zakupu.
_____________________________________________________________
Wszystkie zdjęcia i artykuły zamieszczone na tych stronach są chronione prawami autorskimi.
Kopiowanie i używanie do innych celów bez pisemnej zgody redakcji zabronione
Używam tego produktu od: 3 miesiace
Ilość zużytych opakowań: 1x150ml