AA Technologia Wieku Cera Mieszana, Starter matujący pod makijaż

• 6 marca 2017 o 11:00
    świetny produkt
    Dostałam ten kosmetyk na prezent, nigdy wcześniej nie używałam czegoś takiego. Jestem pozytywnie zaskoczona. Dla mnie to świetna baza pod makijaż, nakładam ją zawsze po wklepaniu ulubionego kremu i od razu przystępuję do makijażu. Starter bardzo szybko się wchłania, cera po nim jest dobrze wygładzona, wyrównana. Produkt nie ma matuje jakoś specjalnie, na pewno cera odrobinę mniej się świeci, nie jest czerwona, ale sebum wydziela się tak samo po paru godzinach. Ja używam go głównie da efektu wygładzenia, uzyskania jednolitej cery przed nałożeniem podkładu. Jest to mój obowiązkowy krok w pielęgnacji przed make-upem. Jest bardzo wydajny, używam go już drugi miesiąc i nie zauważyłam znacznego zużycia. Wystarczy naprawdę niewiele wycisnąć na jednorazowe użycie. ZALETY: +wygodne opakowanie, tuba stoi na zakrętce, produkt wycieka sam bez naciskania +delikatny, niedrażniący zapach +szybko się wchłania +wyrównuje koloryt cery +wygładza twarz
  • 22 marca 2014 o 11:01
    Nie do końca
    +ma lekką konsystencję +szybko się wchłania +raczej nie wyczuwa sie na buzi żadnego filmu +nie przesusza buzi +nie zapycha Ale -podkład trochę ślizga się na buzi,gdy nakładam go na ten starter,jednakże da sie go dobrze rozprowadzić -po nałożeniu na ten starter podkładu czuc na twarzy lepkość, używam podkład Revlon CS do cery mieszanej/Rimmel Stay Matte i one szybko wtapiają się w cere, może nei daja w 100% matu bez pudru,ale ogółem dobrze leżą na twarzy.. gdy nałożę je na ten krem,to czuję lepkość na twarzy a podkład się świeci,chodź normalnie tego nie robi... jak przypudruję twarz,to wtedy mam matową przez kilak godz.,więc niby ten produkt ogranicza wytwarzanie sebum,ale daje taka lepkosć w porównaniu z podkładem,co jest dla mnie bardzo niekomfortowe Nakładając sam krem buzia jest matowa. Dopiero z podkładem robi się masakra.
  • 12 marca 2014 o 17:23
    Bardzo dobry
    Moim zdaniem krem spełnia swoje podstawowe zadania, tzn. + matuje, + dobrze współpracuje z podkładem, + szybko się wchłania, + wyrównuje strukturę skóry, + niska cena. Nie wysusza, ale też moim zdaniem raczej nie nawilża. Ma specyficzny, delikatny zapach, jednak nie każdemu może się podobać. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 1 lutego 2014 o 14:14
    Hit
    Stosuje jako baza pod makijaż. Swietnie stapia sie ze skóra pozostawiając ją matową na wiele, wiele godzin. Pory stają sie niewidoczne a skóra jest jedwabista i wyrównana. Jest to 50ml ktore starczy nam na baaaardzo długo. IDEAŁ polecam w 100% Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
    ingula
    19 listopada 2013 o 11:50
    jest bardzo przyzwoicie!
    Mam cerę mieszaną i bardzo ciężko mi kupić krem, który nawilży mi buzię a jednocześnie nie sprawi, że będę wyglądała po chwili jak oblana olejem. Używam tego kremu codziennie rano pod makijaż. Może nie robi niczego spektakularnego, jest totalnie poprawny i przeciętny jednakże czuję, że moja buzia jest odpowiednio nawilżona przez cały dzień. Ma ładny skład, nie zawiera "zapychaczy" i innych składników wpływających na powstawanie nieprzyjaciół na twarzy. Jest bardzo lekki i wchłania się błyskawicznie. Makijaż na nim się w ogóle nie roluje, nie waży...nic się nie dzieje :) Nadal poszukuję czegoś, co mnie bardziej zmatowi i nie przesuszy ale wiem, że zawsze w razie nieudanego eksperymentu starter pod makijaż z AA będzie zawsze w pogotowiu :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 2 pełnowymiarowe