Pantene Pro-V, Zimowa Ochrona, Odżywka

joka444
    9 lutego 2014 o 12:47
    cudowne wspomnienie
    cudownie wspominak tą odżywkę, szkoda że tylko wspominam bo to była seria limitowana rodukowana tylko raz przez zimę I DLACZEGO JA SIĘ PYTAM JUŻ JEJ NIE MA? Oczywiście jako zwykła odżywke drogeryjna nie robiła cudów po którym moje włosy sa jak nowe.... no to chyba nie możliwe, ale cudem było to, że WŁOSY SIĘ PO NIEJ NIEELEKTRYZOWAŁY a to chyba najgorsze upierdlistwo zimą...... z chęcią bym kupiła jeszcze raz, n ale jak cś na naszym rynku jest dobre to wycofują.... polska;/ Używam tego produktu od: przez jedną zimę Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 7 czerwca 2009 o 13:51
    godna polecenia
    Bardzo dobry produkt. W polaczeniu z szaponem moje wlosy calkowicie przestaly sie elektryzowac!Przetluszczaja sie zima bardziej, ale to pod czapka, wiec cudow nie ma :/ Ale nawilza, odzywia, wlosy sa po niej miekkie, dobrze sie rozczesuja, bardzo sypkie i sliskie. Na pewno kupie ponownie jesli bedzie znow dostepna seria. polecam Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: duzo
    lexmax
    4 kwietnia 2006 o 23:00
    ***
    W tym roku stosowałm razem z szmponem i włosy były gąłdkie, dłuzej lśniące i łatwije sie rozczesywały.Na zimę wieć dobra. Niestety na zniszczone końcówki nie nadaje sie. Nie zabezpieczyła ich przed niszczeniem i rozdwajaniem. Widać i ona jest za słaba do moich suchych i z tendencją do rozdwajania sie włosów. :( Ogólnie polecam. Spodoba się dziewczynom z normalnymi włosami, nie zbyt problematycznymi. Ma gęstą konstenca, łatwo sie rozprowadza, zapach też w porządku, łatwo ją spłukać.
  • 18 lutego 2006 o 12:13
    Mój ideał
    Zgłosiłam ją, więc jako pierwsza dodam recenzję :) Według mnie jest to naprawdę dobra odżywka. Ma ładne, poręczne opakowanie, jest tania, ślicznie pachnie, ma gęstą kremową konsystencję, jest wydajna. Jeśli chodzi o reakcję moich włosów na nią, to jest ona BARDZO pozytywna. Są po niej bardzo miękkie, lśniące, nawilżone, pachnące, gładkie i co najważniejsze nie elektryzują się. Ani troszkę! Polecam ją szczególnie osobom które chcą mieć wygładzone włoski, gdyż zapobiega on puszeniu i sprawia, że są bardziej proste. Dodam, że używam ją z szamponem z tej samej serii i dodatkowo odżywką w sprayu do suchych włosów Avonu. Efekt jest niesamowity. Włosy jak z reklamy! Ilość zużytych opakowań: 4
  • 19 stycznia 2006 o 9:55
    Świetna!
    Super odżywka! Dostawałam powoli szału przez wiecznie elektryzujące sie włosy, a ta odżwyka sprawiła, ze zapomnialam całkowicie o tym problemie. Stosuje ja razem z szamponem z tej samej serii i efekty sa rewelacyjne. Wlosy sa miekkie, puszyste, dobrze sie ukladaja i co najwazniejsze - nie elektryzuja sie :D