Avon Skin So Soft, Soft & Smooth Facial Hair Removal Krem do depilacji twarzy

Stara wersja produktu

Avon Skin So Soft Smooth krem depilacyjny do twarzy 15ml

• 1 grudnia 2019 o 13:39
    Najlepszy krem na wąsik
    Nie wierzyłam jak bratowa powiedziała ze jest mega i rzeczywiscie numer jeden na liście tego typów kosmetyków. Wystarczy posmarować, potrzymać ok. 2 min wytrzeć i gotowe,wasik znika! Jest bardzo wydajny,nie podrażnia, bez problemu sie go zmywa jest super!
    Zalety:
    • Wydajny
    • Bez problemu można go zmyć
    • Nie podrażnia
    • Nie wyskakują żadne krostki jak po wosku czasami
    • Skuteczny
    • Zapach przyjemny
  • 30 października 2019 o 20:47
    Nr 1 w mojej kosmetyczce
    Krem do depilacji okolic twarzy sprawdził się rewelacyjnie. Nigdy mnie nie podrażnił. Efekt fenomenalny, utrzymuje się do 2 tyg, a co najważniejsze bezboleśnie. Jedyny minus to zapach, jednak idzie to spokojnie wytrzymać, a już na pewno warto. Polecam w 100%
    Zalety:
    • niska cena
    • wystarcza na długo
    • wygodny aplikator
    edka09
    13 lipca 2019 o 13:04
    ok
    Dobry krem do depilacji twarzy, trzyma efekt u mnie przez spokojnie 2 tyg . Mała, poręczna tubka z wyprofilowanym dozownikiem umożliwia nałożenie kremu precyzyjnie bez potrzeby brudzenia rąk. Po ok 3 minutach ścieram krem i po włoskach nie ma ani śladu. Zapach niezbyt przyjemny, ale czas trzymania kremu na twarzy jest tak krótki, że nie jest to straszne przeżycie. Radzę pilnować czasu i trzymać krem jak najkrócej nam trzeba, bo jeżeli przesadzimy (zdarzyło mi się raz i już nigdy więcej) to zostaniemy bez włosków, ale z czerwoną, piekącą skórą, która u mnie regenerowała się prawie tydz i wyglądała koszmarnie :/
    Zalety:
    • działanie
    • długi efekt bez włosków
    Wady:
    • podrażnia przy zbyt długim trzymaniu
    • zapach niezbyt przyjemny
    Moly29
    3 lipca 2019 o 21:05
    Działą
    Fajny krem w przystępnej cenie.Radzi sobie z "wąsikiem" u brunetki więc jestem bardzo zadowolona wcześniej używałam plastrów lub wosku. Krem jest idealnym bezbolesnym rozwiązaniem. Polecam! Mocny krem usuwa włoski skóra nie jest podrażniona po użyciu. Zapach znośny jak to przy kremach do depilacji.
    Zalety:
    • Skutecznie usuwa włoski
    • nie podrażnia
  • 14 kwietnia 2019 o 11:44
    Najlepszy od słońcem !!
    Nie wierzyłam w jego skuteczność więc nawet nigdy nie interesowałam się produktami do depilacji z katalogu avon. Nie wierzyłam w ich skuteczność. Jednak koleżanka z pracy poleciła mi ten krem bo sama go kupowała i mówiła, że jest rewelacyjny. Postanowiłam się przekonać. Jestem brunetką i niestety moje włoski bez względu na partię ciała są bardzo widoczne. Nie mam jakiegoś mega wąsika ale zimą kiedy skóra jest bledsza jest on z bliska widoczny i denerwujący. Opakowanie malutkie 15 ml, poręczne z wygodnym aplikatorem pozwalającym nanieść odpowiednią ilość kremu. Konsystencja lekka, kremowa bardzo dobrze się rozprowadza. Krem jest mega wydajny nawet przy częstym użytkowaniu. Cena jak na jakość bardzo niska a w promocji można go dostać nawet za 7zł. Cały zabieg trwa kilka minut i po kłopocie. Nakładamy na twarz, trzymamy max do 3 minut i po prostu ścieramy wacikiem, mocniej pocierając aby zebrać wszystkie włoski. I gotowe, jakieś 2 tygodnie z głowy jeśli chodzi o wąsik :) Trzeba jedynie uważać aby nie zapomnieć i nie trzymać kremu zbyt długo ponieważ podrażni skórę zostawiając czerwony plac po wąsiku na kilka godzin a nawet na cały dzień. Ja dodatkowo po jego zdjęciu przemywam wodę dla pewności wodą aby pozbyć się kosmetyku i zapachu. Właśnie jedynie minus to zapach bo strasznie śmierdzi ale na te 3 minuty do zniesienia tym bardziej za taki efekt wow i to natychmiast. Dla mnie najlepszy produkt do wąsa :)
    Zalety:
    • bardzo skuteczny
    • efekty widoczne od razu
    • atrakcyjna cena
    • poręczne opakowanie
    • wygodna aplikacja
    • łatwy w usunięciu
    Wady:
    • nieprzyjemny zapach
    • może podrażnić skórę