Garnier Hydra Adapt, Matujący i odświeżający krem - sorbet do cery mieszanej i tłustej

• 22 lipca 2018 o 10:28
    fajny
    zdecydowanie jedna z lepszych wersji "Hydra". Szkoda że zapomnieli by dodać trochę kofeiny. Przypominałby 25 plus (który niestety jest już wycofany). Cena w miarę przystępna, wersja żelowa jak najbardziej na tak (sprawdza się na lato).
    Zalety:
    • w miarę nietłusta konstystencja,
    Wady:
    • dodałabym bym kofeinę i byłoby świetnie, Może odrobinę mniej zapachu perfum w kremie.
  • 6 lipca 2018 o 21:25
    Raczej nie dla mnie...
    Kupiłam go dość dawno temu w Irlandii, był wtedy w promocji a ja skusiłam się, ponieważ był przeznaczony do cery tłustej i mieszanej czyli w sam raz dla mnie. Ładne, wygodnie opakowanie i fajna konsystencja oraz przyjemny zapach - tak. Dobrze rozprowadzał się na buzi - ok. Problemem było te, że strasznie świecił na twarzy - powinien matowić a nie dodawać koleją tłustą warstwę. Słabo się to też wchłaniało i taki błyszczący efekt zostawał czyli nie można było używać go pod makijaż. Szkoda.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Ładne opakowanie
    • Szybka aplikacja
    Wady:
    • Nie matuje
    • Zostawia "świecącą się" buzię
    • Słabo się wchłania
  • 25 kwietnia 2017 o 21:08
    NIE POLECAM!
    Ponad rok temu kupiłam skuszona promocja w rossmanie. niestety produkt okazał się tragiczny, w dalszym ciągu nie zużyłam całego opakowania. Krem nie matuje, nie odświeża, nie był drogi ale nie warty swojej ceny.
    Patux
    21 kwietnia 2017 o 19:12
    Bardzo przeciętny
    Ani specjalnie nawilża, matowi, ani odświeża. Mam wersję w słoiczku, ponieważ tylko takie były w obrocie w Barcelonie. Krem po nałożeniu nadaje świeżosci, ale na krótko. Bez efektu WOW. Bardzo s łabo nawilża. Jak miałam suche placki na twarzy, tak mam. Nie pomógł ani trochę, no chyba że w chwili nakładania, wtedy skóra jest cacy, ale jak już się porządnie wchłonie, to ceraz wraca do kondycji sprzed nałożenia. Wcale nie matowi. Skóra się po nim świeci. Zużyłam cały słoiczek i zwątpiłam. Pieniądze wyrzucone w błoto. Kosztował mnie 8-9, więc nie fortuna, ale teraz używam kremu Babaria za 4 euro i jest o NIEBO lepszy.
    karo83
    12 kwietnia 2017 o 18:13
    Porazka - najgorszy kosmetyk!
    O żesz, co to jest? Tego nie można nazwać kremem! To sie nie wchłania! Tłuści i zapycha. Po aplikacji świecę sie jak psu... ;-) Zapach ok, ale to nie jest odświeżacz do toalet aby ładnie pachniał. Porażka! Powinni go wycofać z produkcji natychmiast.