Topy do paznokci

Silcare Top Coat Nano Ceramic Preparat zabezpieczający powierzchnię paznokcia

• 10 listopada 2020 o 5:42
    Świetnie nabłyszcza.
    Zaletą tego produktu jest to że fajnie utwardza i tym samym przedłuża trwałość lakieru do paznokci. Świetnie nabłyszcza, po nałożeniu na paznokcie nie matowieje tylko połysk cały czas się utrzymuje. Jest tani i wydajny. Dzięki temu produktowi moje paznokcie wyglądają ładnie przez kilka dni i nie muszę ich już malować codziennie. Zdecydowanie polecam ten preparat bo jest naprawdę dobry
    Zalety:
    • Same
    Wady:
  • 3 czerwca 2020 o 21:19
    Dobry
    Jestem zadowolona z tego lakieru. Dobrze zabezpiecza i nabłyszcza kolorowy lakier lub go odświeża. Można nałożyć kilka warstw co kilka dni i nic się nie dzieje. Dobrze rozprowadza się na płytce, nie łuszczy się. Ja stosowałam go przede wszystkim do odświeżenia manicure tytanowego. Bardzo wydajny, starcza na długo. Dzięki przezroczystej buteleczce widzimy, ile jeszcze zostało lakieru. Pędzelek bez zarzutu.
    redzi13
    19 stycznia 2018 o 18:17
    fajny produkt za nie duze pieniadze na kazda kieszen
    Dosc dobra jakość za fajne pieniądze. Produkt na kazda kieszen. Utrwala i przedluza trwalosc lakierow . Jest dostosowany zarówno do hybryd jak i lakierow a to dla mnie największy plus. Stosuje go zawsze na zwykle lakiery i wtedy kilka dni ciesze się ich ladnym wyglądem lakier az tak szybko nie odpryskuje. Produkt bardzo wydajny wiec starcza naprawdę na długo. Ladne opakowanie. Szeroko dostępny bo w każdej drogerii Silcare a sa one obecnie prawie w każdym miescie w Pl. Warto go mieć w swoich zbiorach.
    Zalety:
    • dobra jakość
    • ladny design
    • przedluza zywotnosc lakieruna pazurkach
    • dobra cena
  • 13 stycznia 2015 o 19:11
    Rzeczywiście, bardzo dobry.
    Generalnie, bardzo lubię produkty Silcare, bo są trwałe i niedrogie, więc stwierdziłam, że wypróbuję także ten Top Coat - rzeczywiście, jest świetny. Szybko wysycha, pięknie nabłyszcza, ale co najważniejsze - utwardza! Wygląda bardzo ładnie na paznokciach. Wykańczam nim manicure żelowy, hybrydowy i akrylowy, długo utrzymuje połysk, nie żółknie, nie robi się matowy. Świetny produkt za malutkie pieniądze - kupiłam za 6,90zł. Polecam. Dla mnie lepszy, niż Seche Vite, który ściąga mi lakier z paznokci. Używam tego produktu od: jakiegoś czasu. Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego.

Zobacz także inne Topy do paznokci