Soraya So Pretty! Piękna Cera, Ultralekki krem nawilżający `Aqua`

• 25 maja 2015 o 19:10
    Rzeczywiście leciutki i pachnący
    + przyjemny świeży zapach jak lubię + lekka formuła + nie zapycha + przystępna cena + nie powoduje wyprysków - dość niewygodne opakowanie - długi skład - dość krótko nawilża Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 26 stycznia 2015 o 19:41
    Nawilża, ale na krótko.
    Szukałam kremu nawilżającego i w rossmanie natknęłam się na ten, drogi nie był (około 10 zł) więc wzięłam na próbę. Ma ładny zapach, szybko wchłania się w skórę i czuć nawilżenie...ale na chwilkę. Jak na mój gust mógłby być gęstszy, bo czasem czuję się jakbym smarowała twarz jogurtem. Jeśli ktoś ma cerę bez większych problemów, jedynie lekko suchą, to mogę polecić, dla mnie nawilżenie jest zbyt słabe. PLUSY: +zapach +wydajność +czuć nawilzenie po aplikacji +cena MINUSY: -konsystencja -szybko wysycha i cały efekt nawilżenie znika Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 10 stycznia 2015 o 1:25
    dobry krem i na długo
    Długo szukałam kremu dla siebie, w końcu skusiłam się pięknym opakowaniem i kupiłam ten. Nie żałuję! + piękny zapach - odczuwam go nawet po kilku godzinach + dobrze się wchłania , nie obciąża cery - jest naprawdę ultralekki + wygładza cerę, łagodzi wszelkie podrażnienia + wygodne ( i piękne) opakowanie + wydajny + łatwo się rozprowadza + koi skórę + nadaje miękkość skórze + no i najważniejsze : nawilża. Mogę go użyć rano przed robieniem makijażu, jak i wieczorem na noc. Czuję, że skóra jest nawilżona. Jednak brakuje mi w nim czegoś - chciałabym , aby jednak odrobinkę lepiej nawilżał :) Jest dobry pod tym względem, ale mógłby być lepszy Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    hipcio0
    29 grudnia 2014 o 13:34
    Całkiem dobry produkt
    +bardzo fajnie nawilża +koi skórę +nadaje skórze miękkość +nie wywołuje reakcji alergicznych +wyraznie poprawia stan skóry +łagodzi podrażnienia +piekne opakowanie +świetnie pachnie, zapach czasami nawet po kilku godzinach wyczuwam +wydajny +wygodny w użyciu -powoduje miejscami świecenie skóry Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: połowa jednego
  • 5 października 2014 o 9:34
    Przypadkowy zakup, przypadkowe działanie
    Kupienie tego kremu przeze mnie jest efektem biegu przez Rosmann na kilkanaście minut przed jego zamknięciem. Wpadłam tam wieczorem z jedną myślą: "jak dziś nie kupię rudemu sierściuchowi karmy, to w nocy zeżre NAS", w związku z tym skupiona byłam na kociej karmie i nie chciałam się rozpraszać kosmetykami. A to kremidło stało w koszu, jakaś tam promocja czy przecena, więc złapałam rzutem na taśmę i to. Nie miałam żadnych wymagań poza jednym: oby nie cuchnęło za mocno, jak nie, to pójdzie do stóp. I potwierdziły się moje przypuszczenia: krem można kupić jako dodatek do kociej karmy, sugeruję smarować nim kocie stópki. Ewentualnie własną twarz przed nałożeniem podkładu. Krem dobrze i błyskawicznie się wchłania, nie zostawia żadnej tłustej czy lepkiej warstwy. Na noc nie nadaje się, bo faktycznie jest ultralekki. Ale absolutnie nie powiedziałabym, że nawilża. + cena; + bardzo lekki, nadaje się na dzień do bardzo młodej, niewymagającej i bezproblemowej (!!) cery; + szybko się wchłania i zostawia skórę dość miękką; + nie zauważyłam, żeby szkodził. - paskudne, przesłodzone opakowanie i jeszcze na dobitkę hasło "So pretty!" - albo jestem cyniczna, albo to naprawdę jest groteskowe; - mocno pachnie chyba morelą a ja nie lubię kłaść na twarzy niczego, co by pachniało i do tego tak intensywnie (ale plusem jest niewątpliwie to, że zapach szybko się ulatnia); - nie robi nic, a już na pewno nie nawilża; - jest za rzadki, a dodatkowo przez to, że nie nawilża a szybko się wchłania, jeden słoiczek można spokojnie zużyć w przeciągu 1-1,5 miesiąca. Krem mnie nie uwiódł, ale zawiedziona też nie jestem. Soraya nigdy nie byłam moim faworytem, a kremy drogeryjne za kilkanaście złotych należy traktować z przymrużeniem oka. Jako że z założenia seria So pretty! kierowana jest do młodych dziewczyn, nie liczmy na jakieś wybitne działanie nawilżająca czy regenerujące. Ot, zwykły średniak, do którego mam dość chłodny stosunek. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w połowie pierwszego