Kleje do rzęs

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 13 grudnia 2022 o 11:45
    Bardzo dobry trwały klej
    Klej jest bardzo trwały rzęsy trzymały mi się całą noc i kolejny dzień dopiero odeszły po płynie do demakijażu dwufazowym nie było śladów białych pięknie doklejone rzęsy naturalny efekt
    Zalety:
    • Jakość
    Wady:
  • 4 kwietnia 2021 o 13:42
    Polecam
    Jeden z lepszych klei jakie miałam . Klei ładnie klei , dobrze trzyma rzęsy . Cieszę si e ze klej nie uczula , nie podrażnia mi oczów. Nie powoduję łzawienia oczów . Dla mnie jest ok . Ja go polecam
  • 5 grudnia 2019 o 20:41
    Raczej polecam
    Kupiłam wersję przeźroczystą. Opakowanie ma 7 g i kosztuje 12 zł drogerii internetowej (w niektórych jest drożej, także trzeba sprawdzać). Klej nie jest zbyt trwały, czasami się zdarzyło, że rzęsy mi się odklejały w ciągu dnia, ale przeważnie jest ok. Nie miałam z nim większych problemów, żadnego uczulenia czy zaczerwienionych oczu. Zaznaczę jednak, że jest to mój pierwszy klej i nie mam porównania. Myślę, że warto spróbować, bo jest on w miarę tani.
    Wady:
    • trwałość i wytrzymałość.
  • 28 sierpnia 2019 o 20:46
    Ardell
    Nie rozumiem skąd tak niskie opinie. Używam tego kleju od 7 lat jestem z niego bardzo zadowolona. Nigdy nie zdarzyło się aby mi się odkleil. Bardzo dobry produkt tylko trzeba nauczyć się go używać...............................................................
  • 28 kwietnia 2019 o 7:42
    Chyba nie jest dla mnie
    Jest to mój pierwszy klej do rzęs, jestem zupełną nowicjuszką i dopiero od niedawna używam sztucznych rzęs. Nie mam więc porównania z innymi produktami tego typu. Jak dla mnie to całkiem niezły produkt, który się u mnie sprawdza. OPAKOWANIE Opakowanie to kartonik w kolorze biało-czarnym z misternymi wzorkami i kontrastowymi napisami w kolorze żółtym. Znajdziemy na nim opis produktu, skład oraz sposób użycia, co ważne szczególnie dla nowicjuszek. W środku znajdujemy tubkę z klejem. Tubka wykonana jest z miękkiego plastiku, dzięki czemu łatwo wycisnąć odpowiednią ilość. Tubka ma końcówkę w kształcie dziubka, która ułatwia precyzyjne dozowanie. KLEJ Przy pierwszym użyciu klej wydał mi się rozwodniony, bo wycisnęłam trochę brązowego płynu i szary krem. Po wstrząśnięciu tubką problem jednak zniknął i produkt odzyskał jednolitą konsystencję. Ma kolor ciemnoszary, po wyschnięciu zmienia się on na czarny, co dobrze komponuje się z rzęsami oraz maskującym eyelinerem. Aplikuję go na rzęsy na pomocą nieostrego końca pęsety, co pozwala na równomierną aplikację, po podeschnięciu nie rozmazuje się. Klej dobrze trzyma rzęsy, nic się nie odkleja w ciągu noszenia, jest praktycznie niewidoczny. Zdjęcie rzęs również nie jest problemem, wystarczy lekko pociągnąć. Mam dość wrażliwe oczy i sporo czasu minęło zanim zdecydowałam się w ogóle spróbować sztucznych rzęs. Efekt zadowala mnie, jednak ten produkt ma jedną poważną wadę. Zauważyłam, że klej powoduje u mnie zaczerwienienie oczu, które po jakimś czasie zanika, jednak jest to dla mnie niepokojące. Użyłam kilka razy i zastanawiam się nad zmianą produktu, bo zdrowie jest dla mnie najważniejsza kwestia. Wydajność myślę, że jest bardzo duża, bo na jedno użycie potrzebujemy odrobinki. Pod tym względem cena jest niska, bo otrzymujemy produkt, który posłuży nam na kilka miesięcy. PLUSY: szybko wysycha dobrze komponuje się z rzęsami utrzymuje rzęsy jak długo chcemy nie odkleja się w ciągu dnia jest wydajny cena w porównaniu do wydajności jest ok MINUSY powoduje u mnie zaczerwienienie oczu