Avon Solutions, BB Gentle Beauty Balm SPF 15 Upiększający krem BB

ggemmae
    11 marca 2016 o 15:43
    Zgodny z opisem
    Sprawdza się jako krem BB. Nawilża, rozświetla. Zawiera delikatne drobinki rozświetlające. Niestety nie sprawdza się na cerze tłustej - nie matuje, a wręcz jeszcze bardziej uwidacznia świecenie się. W miarę pokrywa niedoskonałości i wyrównuje koloryt. + Pokrywa niedoskonałości + Nawilża + Rozświetla + Kolor buzi wyrównany + Lekki - Uwidacznia błyszczenie się skóry tłustej i mieszanej Używam tego produktu od: już nie używam Ilość zużytych opakowań: 1 op.
  • 17 lutego 2016 o 18:53
    Na krem BB FAJNY
    Po zastosowaniu kremu CC z Avonu zakupiłam krem BB. Krem BB jest bardziej kryjący od kremu CC. Jego formuła jest troszeczkę gęściejsza ale dalej lejistą ;) Mam skórę suchą i na szczęście nie trądzikową i dlatego mi się sprawdził. >krycie i nawilżenie jest pod oceną średnią (w końcu krem BB) > trwałość 6-8h > ładnie wygląda pod dobrym kremem nawilżającym a po nałożeniu oczywiście puder > proponuje aplikować palcami a potem gąbeczką (ładniejszy efekt) >gama jaśniejsza wychodzi na skórze ciemniej ale po nałożeniu wtapia się z kolorytem naszej skóry a na dodatek jasny puder wygląda ok > wydajny > skóra staje się promienna i zdrowa > po promocyjnej cenie jest warty do zakupu Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 2 sztuki
    Loops
    30 listopada 2015 o 20:06
    Light nie dla Polek
    Minusy: -produkt jest bardzo rzadki, więc opakowanie i wszystko dookoła jest brudne -występuje w dwóch wersjach kolorystycznych, niestety jaśniejsza wersja jest bardzo ciemna -produkt po chwili utlenia się i twarz staje się jeszcze ciemniejsza -nie zakrywa zaczerwienień na twarzy (nie mówię o przebarwieniach czy niedoskonałościach, ponieważ to tylko krem bb) -mat utrzymuje się ok 4-5h Plusy: +może sprawdzić się u osób z ciemniejszą karnacją Rozcieńczenie go z kremem mija się z celem i tak jest już rzadki i mało kryjący Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe
  • 2 lipca 2015 o 15:13
    Nie dla osób z problematyczną cerą
    Plusy: -delikatny,nie zapycha porów -zapach Minusy: -kryje,ale tylko w pierwszej chwili -jak już to na lato,ale dla posiadaczek pięknej cery -cena 25 zł,ale według mnie nie jest warty 10 zł Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 11 lutego 2015 o 22:30
    Koszmarny!
    Przez ten okropny krem BB zraziłam się na jakiś czas do produktów Avonu. W katalogu kolor light prezentował się jasno, był w kolorze zakrętki. To co otrzymałam znacznie odbiegało od moich oczekiwań. Konsystencja podkładu rozcieńczonego kremem (nie ma nic z żelu jak widziałam w jednej opinii), do złudzenia przypomina mi Rimmel Wake me up, ma też bardzo podobne rozświetlające drobinki, które nie chcą zejść z twarzy pomimo demakijażu. Na skórze BB z Avonu tak jak Wake me Up wyglądają POMARAŃCZOWO. Podkład da się od biedy rozjaśnić, ale krem BB żeby taki ciemny był to już przegięcie. Wyglądam jakbym się nasmarowała samoopalaczem i do tego tłusto się świecę. Z tubki krem wylewa się obficie brudząc całą zakrętkę. Zupełna pomyłka. Używam tego produktu od: rok temu przez chwilę Ilość zużytych opakowań: zachowałam tubkę wyłącznie do recenzji