Preparaty punktowe

Bandi Sebo Care, Pasta na niedoskonałości z kalaminą

Bandi Sebo Care Pasta na Niedoskonałości 14ml
hairstore.pl
Bandi Professional PROFESSIONAL - Sebo Care - Imperfection Erase Paste with Calamine - Pasta na niedoskonałości z kalaminą - 14 ml
Bandi Professional Sebo Care

• 26 września 2024 o 11:28
    Mam mieszane uczucia, co do tego produktu...
    Uwielbiam produkty punktowe. Testowałam ich już bardzo dużo. Skład tego produktu jest geniany. Jest to świetny bilans pomiędzy składnikami wysuszającymi tj. cynk, a łagodzącymi typu kalamina, gliceryna, oraz rozjaśniającymi przebarwienia tj. azeloglicyna. Produkt w założeniu miał przeciwdziałać powstawaniu i zmniejszać istniejące pojedyncze zmiany, przyspieszać regenerację uszkodzonego naskórka a także usprawniać rozjaśnianie przebarwień, koić, zmniejszać zaczerwienienia i uczucie swędzenia w miejscach pojawiania się niedoskonałości. Nie mogę do końca zgodzić się z zapewnieniami producenta. Nie zauważyłam zmniejszenia powstawania niedoskonałości i zapobiegania im. Moim zdaniem to nie jest mocny produkt. Delikatnie wysusza niedoskonałości i koi okolicę po wyprysku ale bardziej jest to efekt niedotykania tego miejsca dzięki nałożonej paście. Sama pasta ma przyjemną konsystencję i cielisty kolor. Nie rzuca się w oczy i można spokojnie wyjść z nią z domu bez uczucia wzroku na sobie przez przechodniów. Natomiast działanie jest średnie jak na produkt profesjonalny. Nie zauważyłam wielkiego wow. Lepsze efekty mam po plasterkach na wypryski lub po wycofanym lotionie od Faceeboom.
    Zalety:
    • higieniczne opakowanie
    • gęsta konsystencja
    • cielisty, nie rzucający się w oczy kolor produktu
    Wady:
    • minimalne działanie
    • nie przyspiesza znikania niedoskonałości i nie zapobiega im
  • 8 czerwca 2024 o 0:48
    Pasta, która wtopi się w twoją skórę i serce
    Produkt jest bardzo wydajny. Stosuję go punktowo. Ma konsystencję pasty i beżowy kolor, który po roztarciu wtapia się w kolor skóry. Mimo że najlepiej działa na noc, przyspieszając gojenie niedoskonałości, może wysuszać skórę przy dłuższym stosowaniu. Pasta znajduje się w małej tubce przypominającej krem pod oczy, co ułatwia jej aplikację. Jednak nie zasycha całkowicie, co może skutkować wytarciem jej w pościel podczas snu. Dla pewności warto zakleić miejsce aplikacji plastrem. Bandi Sebo Care to skuteczna pasta, która doskonale radzi sobie z redukcją zaczerwienień i zmniejszaniem niedoskonałości.
    Zalety:
    • Skutecznie zmniejsza niedoskonałości i redukuje zaczerwienienia
    • Bardzo wydajna
    • Łatwa aplikacja dzięki małej tubce
    • Wtapianie się w kolor skóry po roztarciu
    • Przyspiesza gojenie niedoskonałości
    Wady:
    • Może wysuszać skórę przy dłuższym stosowaniu
    • Pasta nie zasycha całkowicie, co może powodować jej wytarcie w pościel
    Nat22z
    14 grudnia 2023 o 20:25
    Naprawdę działa
    Produkt kupiłam po poleceniach dziewczyn borykających się z doskonałościami na instagramie. Stosuje go punktowo na wyskakujące xo jakiś czas niedoskonałości. Działa świetnie! Zmniejsza obrzęk, redukuje zaczerwienienie i znacznie przyspiesza gojenie. Jedyny mały minut to, że produkt nie zastyga i stosując go na noc łatwo go wytrzeć w poduszkę dlatego polecam zakleić posmarowane miejsce plasterkiem.
  • 18 maja 2023 o 16:32
    Uwielbiam Bandi
    Lubię markę, często testuję ich produkty, ten szczególnie mi się spodobał. Konsystencja przypomina korektor, zasusza zmiany i łagodzi je. Czasem używam pasty, gdy nie jestem pomalowana a wyjdzie mi jakaś niedoskonałość i nie chcę chodzić z czerwoną plamą na twarzy. Na plus opakowanie i wydajność.
  • 10 marca 2023 o 12:14
    Hit!
    Pastę kupiłam z polecania kosmetologa. Borykałam się z wypryskami ropnymi w okolicy brody, ust. Wcześniej stosowałam mnóstwo innych produktów.. kończyło się na swędzeniu, długim czasie gojenia :( zostawały 'blizny'. Zastosowałam pastę Bandi na noc, posmarowałem wypryski grubą warstwą przez co starałam się pierwsza noc spać na plecach xD rano wstałam, obrzęk, zaczerwienienie było o wiele mniejsze. Byłam zachwycona! Kiedy mogłam, w ciągu dnia czy na noc smarowała ( już cienką warstwą) zmiany na skórze. Pasta pięknie wysuszyła wypryski, przyspieszyła czas gojenia:) po kilku zastosowaniach nie było po nich śladu :) jestem bardzo zadowolona! Polecam :) jest już ze mną nierozłączna, w szczególności przed miesiączką:D