Preparaty punktowe

GorVita Rabka SPA Minerale, Spray

Rabka Spa Minerale żel 200ml

• 31 stycznia 2021 o 15:15
    Cudeńko za grosze
    Gdy zaczęło się te całe szaleństwo z koronawirusem i maskami,moja skora twarzy na tym ucierpiala. Wysypka,krosty,nie wiadomo co tak naprawdę utrzymywało się przez kilka miesięcy na twarzy w okolicach gdzie nosilam maseczke. Więc zaczęłam szukać w internecie produktów,które pomogą mi w zwalczaniu tego. Tak oto trafilam na Rabka spray,nie liczylam na jakiś cud,ale opinie w internecie były dobre a cena naprawdę zachęcała. No i pszyszedl! Spray z atomizerem,w plastikowej butelce,o ladnym,śmiem twierdzić męskim zapachu. Od pierwszego użycia byłam zakochana! Uzywalam zamiast toniku,za każdym razem po umyciu buzi,efektem była nawilzona! Wygladzona,promienna twarz. W wakacje gdy każdy krem powodował u mnie efekt kuli dyskotekowej,ten oto produkt zastąpił mi go! Tak! Spray zastąpił krem. Byłam w szoku,ze tylko to wystarczyło mi do codziennej pielęgnacji poza zelem. A skora wygladala naprawdę świetnie. Jest okres zimowy,teraz jest to tylko jako dodatek pielęgnacji,sam by juz nie dal rady,ale mimo wszystko działanie jakie daje jest naprawde super. Właśnie zaczynam 5 bądź 6 sztukę,a to mówi samo za siebie,jest to moj największy hit za tak mała kwotę,polecam każdemu wypróbować :)
    Wady:
    • Preparat należy zużyć w ciągu 30 dni od otwarcia(ja nie do końca tego przestrzegam i nic mi się nie dzieje)
  • 23 maja 2018 o 12:46
    Mineralne składniki dla ciała
    stosuję jako mgiełkę do ciała, zwłaszcza w porze letniej, ma właściwości lecznicze dzięki wodzie leczniczej i pielęgnacyjne. Zamiast żelów pod prysznic warto zastosować przez tydzień. Wygładza skórę, niweluje wypryski, niweluje swędzenie, pieczenie skóry i zaczerwienienia.
    Zalety:
    • jako mgiełka do pielęgnacji ciała
  • 18 grudnia 2016 o 13:24
    Cudowny produkt
    Przez jakiś czas używałam wód termalnych. Jednak trzeba przyznać, że nie należą one do najtańszych. Gdzieś w sieci natrafiłam na wzmianki o tym produkcie. Przypomniałam sobie, że jakiś czas temu używałam z tej serii żelu, który sprawdzał się bardzo dobrze. Pomyślałam, że ten spray będzie świetną alternatywą dla wód termalnych - tani, płacę 9,90 zł w aptece doz - dużą pojemność - zapach specyficzny, naturalny, lekko lawendowy. Kompletnie mi nie przeszkadza - fenomenalny skład - same dobroci - świetnie odświeża twarz, lekko ją nawilża, koi - na ulotce znalazłam również informację o tym, że z powodzeniem może być stosowana na skórę głowy, gdyż jest przeznaczona do skóry tłustej, trądzikowej, problematycznej. W przypadku skóry głowy ma regulować wydzielanie sebum. Od dłuższego czasu borykam się z bardzo przetłuszczającą się skórą głowy. Włosy mi wypadają, przerzedziły się, ogólnie długa historia, ale wciąż nie mogę tej sytuacji unormować. Ten spray zaczął mi pomagać. Odświeża skórę głowy, włosy mniej się przetłuszczają, skóra nie swędzi, jest świeża, włosy odbite od nasady. Tutaj wiem, że może zdziałać jeszcze więcej, ale potrzeba dużo czasu. Polecam spróbować ten sprawy również do skóry głowy. Jedyną wada jest krótki termin przydatności, bo od otwarcia 30 dni. Jednak cena jest niska, produkt jak dla mnie wielofunkcyjny i działa fenomenalnie.
  • 5 lutego 2016 o 17:11
    kolejny dobry produkt od GorVity
    Dobry produkt: + bardzo dobry skład ( gliceryna , ekstrakt z lawendy , woda z uzdrowiska Rabka , ekstrakt z żyworódki ) + nawilża + odświeża + łagodzi podrażnienia + duża pojemność , az 215 ml! + niska cena- na doz za 9,45 + mozna stosować u dzieci po 2 roku życia - krótki czas zużycia po otwarciu - chyba miesiąc - słony posmak - nie podobał mi sie zapach Ogólnie polecam :) Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: jedno
    stellla
    28 listopada 2015 o 21:44
    Coś a\'la woda termalna
    Udany produkt polskiej marki w dobrej cenie o właściwościach zbliżonych do tych, które mają wody termalne. Łagodzi, goi, odświeża. Sposób psikańia bardziej agresywny niż termalne mgiełki, a butelka brzydka, ale można podarować przy tej cenie. Dla mnie ogromnym minusem jest krótki termin ważności po otwarciu, psikaczy używam sporadycznie, a to produkt do regularnej pielęgnacji. Używam tego produktu od: Kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: Całe 1