WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Eyelinery

The Body Shop Liquid Eyeliner Eyeliner w płynie

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 marca 2014 o 18:31
    Bez rewelacji
    Szukałam jakiegoś wygodnego w aplikacji eyelinera, na oku miałam jeden z linerów bourjois, ale gdy będąc w centrum handlowym zobaczyłam gigantyczną kolejkę w drogerii, odechciało mi się cokolwiek kupować. I w ten sposób trafiłam do the body shop. Zachęcona innymi produktami tej firmy kupionymi przeze mnie wcześniej oraz promocją na kosmetyki do makijażu, która wówczas obowiązywała, zakupiłam ten eyeliner praktycznie w ciemno. Już w domu po otworzeniu zachwyciłam się aplikatorem - może innych odstrasza, natomiast dla mnie jest idealny, a ciężko jest takowy wyszukać. Także jeżeli chodzi o technikę aplikacji jestem na tak. Ale reszta... No cóż, patrząc na opinie na wizażu, odnoszę wrażenie, że kupiłam jakiś inny eyeliner w innym the body shop. Nakładając go na powieki muszę go wielokrotnie poprawiać, bo mi się rozmazuje. A mam raczej problem z suchymi powiekami, a nie wręcz przeciwnie... Jak już uda mi się namalować w miarę pełną kreskę bez smug, to muszę przyznać, że kolor jest ładny, ale jego trwałość kończy się w momencie, gdy niechcący musnę (delikatnie!) po powiece palcem. No ok, nie powinnam, ale mój poprzedni eyeliner firmy wibo (za bodajże 7zł) przeżyłby to bez problemu. Dlatego mam zdecydowanie mieszane uczycia. Reasumując: + aplikator - jeśli ktoś lubi linery ala markery, tym też będzie zachwycony - jest twardy i konkretny. Ja osobiście nie mam problemu nawet z cienkimi kreskami + całkiem miły kolor, jeśli uda się eyeliner zaaplikować - krycie - nie wiem jaki jest jego problem, czy jest za rzadki czy za mało napigmentowany - trzeba się napocić, żeby zrobić nim solidną, pełną kreskę - czasami delikatnie mnie piecze - mam raczej wrażliwe, miejscami suche powieki - trwałość - no bo nią naprawdę nie grzeszy, każdemu w ciągu dnia zdarzy sie musnąć (delikatnie, nie mówię o tarciu) powiekę - cena - zła nie jest absolutnie, ale naprawdę muszę przyznać, że widywałam eyelinery pięciokrotnie tańsze i o lepszej wytrzymałości Dodam, że nie mam w zwyczaju niczego krytykować i staram się dostrzegać plusy, dlatego wierzę, że mógł mi się trafić po prostu wadliwy produkt, stąd jego minusy, ale przed kupnem radzę się zastanowić. PS. Nadmienię jeszcze, że gdy na dłoni zrobiłam sobie kręskę wyżej wspominanym linerem bourjois i obok tym z the body shop, pierwszy, pomimo wielu myć rąk pozostał prawie nienaruszony, a ten z tbs niestety starł się od rękawa, a resztę spłukało pierwsze mycie....
  • 12 listopada 2013 o 13:08
    przeciętniak
    Nie jest ani zły,ani dobry,po prostu przeciętny. Sam aplikator jest niby ok,ale ja wolałabym gdyby był ciut cieńszy.Możliwe że przemawia przeze mnie uzależnienie od eyelinerów w żelu :) Eksperymentalnie zakupiłam kolor brązowy,myślę że jest on ok dla osób,które nie lubią na dzień mocnej czarni na powiece.Wygląda on na taki brąz przełamany szarością,więc używam go jak mam ochotę na delikatniejszą kreskę. Trwałość niezła,ale nie sprawdzi się u osób ze skłonnościami do łzawienia oczu (np.na wietrze lub w skutek alergii ),ale też nie można mieć mu tego za złe,bo nie jest reklamowany jako wodoodporny. Dlaczego więc uważam go za przeciętniaka?Bo znam tańsze,które w niczym mu nie ustępują POPRAWKA!!!!! Właśnie wyczytałam w opisie,że jednak jest reklamowany jako wodoodporny!Zatem odbieram gwiazdkę i rozważam zmiane opisu z przeciętniaka na gniota!
  • 13 czerwca 2013 o 16:27
    Bardzo dobry
    Jest to bardzo przyzwoity eyeliner. + Ma piękną głęboką czerń + nie rozmazuje się, nie kruszy, po prostu tkwi na powiece bez uszczerpku aż do demakijażu + całkiem wydajny mimo dość małej pojemności + bardzo ładne opakowanie + łatwy w demakijażu + nie podrażnia ani nie uczula Wady: - specyficzny aplikator, wymagający jednak pewnej wprawy. Ale po paru próbach można go wyczuć. - trudno narysować cienką kreskę. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 30 marca 2012 o 19:48
    Niepraktyczny
    Do zakupu tego eyelinera sklonily mnie pozytywne opinie na Wizazu, jednak mnie do siebie az tak nie przekonal jak inne Wizazanki. Mam kolor czarny, ktory jest gleboki i naprawde czarny, a nie jak to sie czasem zdarza grafitowy udajacy czarny ;) Mozna powiedziec, ze eyeliner jest w miare trwaly-przez caly dzien trzyma sie na oku-nie kseruje sie na powiece i nei rozmazuje- za wyjatkiem wewnetrznych kacikow oczu, tu nie wiedziec czemu-znika. Eyeliner ten ma jednak dla mnie jedna podstawowa wade, ktora powoduje, ze naprawde bede musiala sie zastanowic dwa razy znaim kupie go ponownie. Otoz naprawde bardzo, bardzo ciezko narysowac nim kreske ! A nie jestem nowicjuszka w tym temacie. "Flamaster" jest totalnie niewygodny w rysowaniu, przez to wykonanie kreski (i nie mowimy tu wcale o kresce PERFEKCYJNEJ) trwa naprawde duzo dluzej niz np. kredka czy innymi eyelinerami, z ktorymi mialam do czynienia. To powoduje, ze rano nie jestem w stanie zrobic sobie kreski tym eyelinerem, bo zwyczajnie nie mam czasu na to, aby tracic kwadrans na zrobienie kresek. Z tego powodu maluje sie nim tylko na wieczor lub w weekend, gdy mam troche wiecej czasu na zrobienie makijazu. Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 20 grudnia 2011 o 13:40
    dobry eyeliner
    Kupiłam ten eyeliner oczywiście pod wpływem opinii na wizażu :) zaczne od opakowania- fajne proste eleganckie, nie rysuje sie szybko... a teraz o samym produkcie- nie jest to eyeliner bajecznie prosty w obsłudze..czasem trzeba się wygimnastykować żeby kreska wyszła idealnie równa (zwłaszcza jeśli chodzi o kolor czarny, z brązem nie mam tego problemu). Eyeliner jest trwały, nie rozmazuje się i nie kruszy. Jest również bardzo delikatny - mam niestety bardzo wymagające oczy które często łzawią/pieką.. Kolejny plus- pomimo tego ze jest trwały łatwo go zmyć przy wieczornym demakijażu Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie dwóch