Eyelinery

AA Wings of Color Star Secrets, The Black Eyeliner Eyeliner

Nasi użytkownicy zostawili 130 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 stycznia 2025 o 17:03
    Polecam!
    AA Wings of Color Star Secrets, The Black Eyeliner to absolutny hit w mojej kosmetyczce! ✨ Od pierwszego użycia wiedziałam, że to eyeliner, który zasługuje na gwiazdorską nazwę. Czarny pigment jest naprawdę intensywny – głęboka, matowa czerń, która przyciąga spojrzenia i dodaje charakteru każdemu makijażowi. Nie ma tutaj miejsca na kompromisy – kreska jest wyrazista, a jednocześnie elegancka. Aplikator to czysta perfekcja. Jest precyzyjny i elastyczny, co sprawia, że nawet osoby, które dopiero uczą się robić kreski, poradzą sobie bez problemu. Dzięki niemu mogę stworzyć zarówno delikatną, cienką linię, jak i bardziej dramatyczny, wieczorowy look. W dodatku eyeliner szybko schnie, więc nie muszę martwić się o odbijanie na powiece. Największe wrażenie zrobiła na mnie jego trwałość. Kreska utrzymuje się przez cały dzień, niezależnie od warunków – deszcz, wilgoć, a nawet długie godziny noszenia nie są mu straszne. A jednocześnie demakijaż jest łatwy i szybki, co jest dla mnie ogromnym plusem. AA Wings of Color Star Secrets to eyeliner, który sprawia, że codzienny makijaż zamienia się w prawdziwe dzieło sztuki. Dzięki niemu mogę poczuć się jak gwiazda każdego dnia!
    Agafii
    9 czerwca 2024 o 22:43
    Precyzja
    Ten eyeliner w formie pędzelka stał się moim ulubieńcem w ostatnim czasie. Wygodny aplikator sprawia, że z łatwością można wyczarować nie tylko idealną kreskę, ale i namalować sobie różne formy. Eyeliner ma głęboki kolor czerni, która pozostaje nienaruszona do końca dnia. Produkt nie kruszy się i nie rozmazuje. Urocze, różowe opakowanie to dodatek do i tak świetnego produktu.
    Zalety:
    • Precyzja
    • Czerń
    Wady:
    Sabi01
    15 kwietnia 2024 o 11:00
    Super!
    Zakup eyelinera marki AA był bardzo dobrą decyzją. Ładne opakowanie, przyzwoita cena i super jakość to niewątpliwie najważniejsze zalety tego produktu. Postać płynna eyelinera wymaga odrobiny wprawy. Trzeba mieć na uwadze, że szybko zastyga i nie będzie idealnym wyborem dla początkujących. Nie mniej jednak odznacza się on bardzo precyzyjnym pędzelkiem i wyjątkowo nasyconą czernią. Dla wprawnej ręki będzie użytecznym dodatkiem na codzień. Z jego pomocą możemy wykreować różnej grubości linie, nawet te najcieńsze i ostro zakończone, eksperymentując z makijażem. Wyjątkowo trwały, nie rozmazuje się. Bez względu na pogodę utrzymuje się na powiece cały dzień. Nakrętka jest wygodna w użyciu, nie wyślizguje się z palców. Warto wypróbować.
  • 11 kwietnia 2024 o 14:45
    Małe precyzję cudo
    Małe różowe opakowanie skrywa eyeliner w kałamarzu. Kupiłam ze względu na bardzo mały i precyzyjny pędzelek. To był strzał w 10, pędzelek jest cienki i precyzyjny. Włoski nie rozdzielają się w takcie używania. Intensywny czarny kolor eyelinera powoduje, że można stworzyć bardzo cienkie i precyzyjne kreski. Eyeliner nie rozciera się, ani nie kruszy w ciągu dnia. Ogolnie bardzo polecam jeśli komuś zależy na bardzo cienkich i precyzyjnych kreskach :)
  • 14 stycznia 2024 o 23:15
    Kreska jak marzenie. Trwałość na 6!!!
    Eyeliner AA Wings of Color The Black STAR SECRETS to moje odkrycie kosmetyczne. Niezwykła formuła, mega trwała i mocno napigmentowana. The Black STAR SECRETS to eyeliner do zadań specjalnych. Nim tworzę na powiekach idealnie prostą i mocno czarną kreskę. Precyzyjny pędzelek jest cieniutki, z włosia. Eyeliner ma opakowanie kobiece, pudrowo różowe. Jest bardzo wydajny.