Regenerum Rege­ne­ra­cyjne serum do rzęs i brwi ze szczoteczką (stara wersja)

Stara wersja produktu

• 29 czerwca 2020 o 11:33
    Nie jest złe
    Serum używam głównie jako szczoteczka do brwi. Po nałożeniu makijażu wygodnie układa i czesze je i głównie dlatego go kupiłam ;) Mam już drugie opakowanie i bardzo się do niego przyzwyczaiłam. Nie jestem pewna, czy powoduje zagęszczenie włosków. Bardzo wydajne.
    Zalety:
    • łatwo układa brwi i nadaje im kształt
  • 12 czerwca 2020 o 13:24
    Serum do rzęs i brwi
    Szczerze bardzo lubię to serum. Moje brwi rosną ja szalone, rzęsy również. To serum ma tylko wspomagać i to robi ???? Po odstawieniu nagle efekt nie znika. Jak dla mnie jest bardzo dobre.
    Zalety:
    • Działanie, cena, dostępność
  • 21 maja 2020 o 15:51
    Niestety nie dla mnie
    Serum nabyłam z racji tego, że po zdjęciu sztucznych rzęs (a minął już rok lub więcej) nigdy już nie urosły one takie jak kiedyś. Produktu używałam sumiennie przez ostatnie 2 miesiące rano i wieczorem. I co? No właśnie- nic. Skusiła mnie pojemność preparatu oraz to, że jest dwustronny. Niestety po kilku dniach opakowanie mi pękło na dwie części. Ani jedna ani druga strona nie pomogła moim rzęsom, nic kompletnie. Nie był drogi, ale szkoda mi teraz nawet tych 20 złotych...
    Zalety:
    • pojemność
    • pędzelek i szczoteczka
    • brak uczulenia/reakcji alergicznej
    Wady:
    • kompletnie nie działa
    SNovak
    19 maja 2020 o 11:25
    Świetna wygoda
    poręczne serum do rzęs z dwustronnym i wygodnym aplikatorem (jeden na linie rzes, drugi na przestrzenie niędzy nimi) – super rozwiązanie;) bardzo wygodnie się je nakłada i mam pewność, że serum dociera do każdej, nawet najkrótszej rzęski. Zalezało mi, żeby serum do rzes było naprawdę delikatne, bo oczy mam bardzo wrażliwe i nie wszystkie kosmetyki mogę stosować, ale zdał swój egzamin na 5, nie podrażnia, nie uczula, przebadany przez okulistów i dermatologów:). Działanie – po regularnym stosowaniu po wieczornym demakijażu rzesy po pewnym czasie staja się mocniejsze, mniej wypadają. Uzyskują ladny połysk, a krótsze rzęsy sa wydluzone.
  • 27 kwietnia 2020 o 9:55
    Nie robi nic
    Po zdjęciu sztucznych rzęs chciałam je trochę zregenerować. Naczytałam się dużo złego o środkach zawierających Bimatoprost, dlatego szukałam czegoś bardziej "naturalnego ". 1)zachęcający, naturalny skład- wydawać by się mogło, że super od samego początku 2) przyjemna cena- około 25 zł 3) dwie różne szczoteczki, z dwoma różnymi preparatami do rzęs i do brwi- super zachęcające, wydaje się profesjonalne I na teoretycznym zachwycaniu się musimy zakończyć. Preparat jakby w ogóle nie działa. Ani na brwi ani na rzęsy. Po 3 tygodniach stosowania nie zauważyłam żadnej różnicy ani w długości, ani w gęstości czy w nawilżeniu włosków. Dodatkowo serum z pędzelkiem stosowane na krawędź powieki bardzo mnie uczulilo i oczy piekły i były mocno podrażnione. U mnie się nie sprawdził i była to moja pierwsza i ostatnia przygoda z tą marką.
    Drogeria Super-Pharm