Odżywki do brwi

Regenerum Regeneracyjne serum do rzęs i brwi (nowa wersja)

Regenerum

• 31 marca 2025 o 17:27
    Nie dla mnie
    Korzystałam z odżywek do rzęs, które nie są zalecane do ciągłego stosowania, po zakończeniu stosowania innego serum,chciałam zmienić odżywkę. Wybrałam Regenerum. I niestety produkt mnie rozczarował, nie tyle działaniem co strasznym podrażnieniem oczu. Pierwszy raz coś takiego nastąpiło,. więc zaprzestałam stosowania tej odżywki do rzęs a jedynie stosowałam na brwi. Tam spektakularnych efektów nie zauważyłam . Odżywka na pewno jest wydajna,co w sumie w moim przypadku nie było dużym plusem. Cześć odżywki z pędzelkiem (bezbarwny żel) dość szybko zrobił się gęsty,co tez utrudniało zużycie jej do końca. Nie kupię więcej.
    Zalety:
    • Wydajna
    • Tania
    Wady:
    • Podrażniła oczy
  • 11 grudnia 2024 o 20:33
    Polecam
    Zaczęłam używać tego serum, bo chciałam wzmocnić rzęsy i zagęścić brwi. Już po kilku tygodniach zauważyłam efekty – rzęsy stały się mocniejsze i jakby ciemniejsze, a brwi wypełniły się tam, gdzie wcześniej były rzadsze. Podoba mi się dwustronny aplikator – pędzelek idealnie nadaje się do linii rzęs, a szczoteczka świetnie rozprowadza serum na brwiach. Formuła jest delikatna, nie podrażnia nawet wrażliwej skóry wokół oczu. Jedyne, co warto mieć na uwadze, to fakt, że potrzeba regularności i cierpliwości – efekty pojawiają się po kilku tygodniach. Ale warto poczekać, bo różnica jest zauważalna! Jeśli szukacie skutecznego i łatwego w użyciu serum, to zdecydowanie polecam Regenerum.
    Zalety:
    • Wzmacnia rzęsy i zagęszcza brwi.
    • Dwustronny, wygodny aplikator (pędzelek i szczoteczka).
    • Delikatna formuła, bez podrażnień.
    • Widoczne efekty przy regularnym stosowaniu.
    Wady:
    • Trzeba być cierpliwym – efekty pojawiają się po kilku tygodniach.
    • Może nie wystarczyć na bardzo osłabione włoski.
  • 26 listopada 2024 o 12:01
    Bez fajerwerków.
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Kupiłam to serum skuszona dobrymi opiniami. Skorzystał z promocji w rossmanie gdzie można było go kupić za 24,99 zł. Plus za opakowanie, za szczoteczkę oraz eyeliner, który można stosować na linii rzęs. Brak zapachu co dla mnie również jest plusem. Stosuję już ok. 5 tygodni i niestety nie widzę u siebie rewelacyjnego efektu. Mam wręcz wrażenie, że podczas porannego zmywania wypada mi więcej rzęs i brwi jak dotychczas. Nie zagęścił moich brwi ani rzęs. Po 5 tygodniach stosowania faktycznie produktu prawie w ogóle nie ubyło co oznacza, że jest bardzo wydajny. Być może muszę dłużej poczekać na efekty.
  • 5 października 2024 o 18:56
    Są efekty
    Odżywka w dwóch częściach. Do brwi i rzęs. Z szczoteczką i mini pędzelkiem na linię rzęs. Bezzapachowe. Nie podrażnia. Faktycznie wydłuża rzęsy i poprawia wzrost brwi. Zagęszcza je. Wystarcza na bardzo długo. Dosyć drogie, ale warte uwagi. Fajny skład.
  • 1 września 2024 o 0:30
    Nie wszystkie obietnice u mnie się sprawdziły
    Regenerum do rzęs i brwi zamknięte w plastikowym „pisaku”. Z jednej strony mamy szczoteczkę, dzięki której nałożymy produkt na rzęsy i brwi, a z drugiej eyeliner do nałożenia bezbarwnego produktu na linie rzęs. Aplikacja przebiega sprawnie, a wydajność jest na bardzo wysokim poziomie. Regenerum stosuję już od 3 miesięcy i mogę powiedzieć że nie wszystkie obietnice zostały spełnione. Z pewnością udało się powstrzymać ich wypadanie i poprawić ich elastyczność. Niestety nie zauważyłam, aby stały się grubsze czy dłuższe. Jakaś poprawa jest ale bez żadnych spektakularnych efektów.

Zobacz także inne Odżywki do brwi