Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D, Arganowe termoaktywne serum wyszczuplające

Eveline Slim 4D Argan Oil Arganowe termoaktywne serum wyszczuplające 250ml

Edytaj7
    27 sierpnia 2018 o 22:01
    Lubię go za złote drobinki
    Kupiłam go wczesną wiosną, kiedy to stwierdziłam, że powoli trzeba sie szykować do lata. No i fakt, że była na niego jakaś promocja. Szczerze mówiąc dziwią mnie niektóre komentarze, że pieczenie, grzanie jest wadą. Przecież są wersje chłodzące do wyboru. Wybrałam wersję termoaktywną, bo lubię czuć jak coś sie dzieje. A skoro grzeje, to znaczy, że preparat działa. A że noce były jeszcze chłodne to miałam dodatkowy plus. Wyszczuplić nie wyszczupli - cudów niestety nie robi. Ale faktycznie ujędrnia i nawilża skórę. Po miesiącu stosowania dało sie zauważyć efekt. Skóra była bardziej napięta. I te drobinki złota. Średnio wydajny - stosowany dwa razy dziennie na uda, pośladki, brzuch starcza gdzieś tak na miesiąc.
    Zalety:
    • działanie
    • grzeje
    • złote drobinki
    • ujędrnia
  • 19 lipca 2018 o 9:07
    napina
    Nie wierzę, że tego typu produkt nam cellulit usuną. Być może trochę pomogą. Niestety przez moją kontuzję jestem od 2 miesięcy unieruchomiona w domu i nie mogę za bardzo ćwiczyć, także jest to opina kanapowca. Serum kupiłam w Lidlu za ok.18 zł. Jest ich tak dużo, że nie wiem czy to stara czy jakaś nowa linia. Serum jest dosyć gęste, ale dobrze się wchłania po chwili- byśmy miały chwilę na krótki masaż. Produkt ma grzać, dlatego go wybrałam, bo jestem zmarzluchem. Serum grzeje, aż skóra piecze jak w gorącej kąpieli, ale stosowane tylko po kąpieli na oczyszczoną skórę i przez jakieś 20 min. Używałam go dwa razy dziennie i rano gdy użyłam go bez prysznica, to nie ma efektu grzania. Serum nie klei się, więc można się chwilę po smarowaniu ubrać. Stosowane 2 razy dziennie wystarczyło mi dokładnie na miesiąc- używane na uda, pośladki i brzuch. Co zauważyłam stosując je: -naprawdę dobrze nawilża skórę -napina skórę już tak naprawdę po pierwszych użyciach, a moja była dosyć wiotka, bo tak jak wyżej wspomniałam od 2 miesięcy wychodzę z domu tylko jak naprawdę muszę - cellulitu kompletnie nie ruszyło, chociaż na to nie liczyłam będąc praktycznie bez ruchu Generalnie produkt fajny dla zmarzluchów. Dobrze nawilża i super napina, ujędrnia skórę. Na cellulit nie działa nic a nic.
  • 28 maja 2018 o 11:45
    Ognie piekielne
    Byłoby fajnie, tylko dlaczego to musi tak piec?! Swoją przygodę z balsamami termoaktywnymi rozpoczęłam dwa lata temu. Trafiło na Eveline, nie spodziewałam się aż takiego pieczenia, więc po dwóch użyciach odstawiłam produkt. Wtedy jeszcze nie miałam cellulitu, więc mi nie zależało. Teraz mam i mi zależy i po dwóch latach podjęłam drugą próbę i tym razem wykazałam się wyjątkowym jak na mnie poświęceniem i systematycznością :D Teraz piekło mnie jeszcze bardziej, wręcz paliło i szczypało, zmuszając mnie do ciągłego drapania się. Na brzuchu było to nie do wytrzymania, więc używałam już tylko na uda i pośladki. Od razu czuć, że w składzie mamy olejek arganowy, bo skóra jest gładka, a nawilżenie utrzymuje się 24h. Balsam super ujędrnia skórę, cellulitu nie zwalcza, ale wydaje mi się, że dzięki ujędrnionej skórze cellulit jest bardziej zbity i przez to mniej widoczny gołym okiem. Nie mam też zastrzeżeń co do opakowania, u mnie tubka bardzo dobrze się sprawdziła. Fajny produkt, ale w kolejne czeka już drugi, tym razem chłodzący!
    Zalety:
    • ujędrnia
    • zbija cellulit
    • fajnie pachnie, dobrze się rozprowadza
    • pozostawia skórę napiętą i nawilżoną na 24h
    • jest wydajny. Przy używaniu raz dziennie na uda, pośladki i czasem na brzuch starczył mi na równo 4 tygodnie
    • dobra cena, dodatkowo często jest na promocji
    Wady:
    • ogień jest nie do zniesienia!
  • 8 kwietnia 2018 o 18:30
    + i -
    Zdecydowanie przewyższają plusy gdyż ma bardzo przyjemny zapach, nawilża skórę, duży plus za olejek arganowy, szybko się wchłania i ujędrnia ciało. Minus za zbyt dużą termoaktywność :/
    Zalety:
    • Nawilża
    • Szybko się wchłania
    • Ujędrnia
    Wady:
    • Termoaktywność
  • 5 marca 2017 o 9:14
    Piecze!
    Kupiłam produkt w hipermarkecie , a znając markę Eveline wiedziałam, że produkt będzie wart nieco więcej, niż ulotka od producenta. Pojemność spora bo aż 250 ml. cena niewygórowana - a co kupuję! Konsystencja balsamu po pierwszym zastosowaniu bardzo przypadła mi do gustu - fajnie się wchłania, skóra jest widocznie ujędrniona. Ból przyszedł nieco później - efekt rozgrzania przerósł moje oczekiwania :D Uważam, że jest to bardziej pieczenie niż rozgrzanie. Tym bardziej, jeśli posmaruję się większą ilością produktu. To niestety dla mnie minus. Skóra jest rzeczywiście wygładzona po stosowaniu balsamu, natomiast cellulit mimo wszystko nadal widoczny. Nie zdecyduję się na ponowny zakup.