Yves Rocher Stylo Rayonnant Jeunesse Korektor wygładzająco - rozświetlający

Vinyl00
    13 grudnia 2019 o 0:51
    Ładny gadżet
    Takie rozczarowanie przez zbyt duże oczekiwania. Znacie to? Producent obiecuje blask, rozświetlenie strefy cienia jednym pociągnięciem, kusi pięknym, złotym, poręcznym opakowaniem, więc zdradzasz niezastąpiony, tańszy true match i na sam koniec jest takie...meh. Niby kryje, ale nie do końca, niby rozjaśnia, ale jednak nie tak jak się oczekuje, czyli mamy awaryjny, elegancko zapakowany gadżet i cudownym pędzelkiem, który w dodatku kończy się w ekspresowym tempie.
    • aplikacja
    • produkt ma małą skalę odcieni, a mimo to ładnie dostosowuje się do koloru skóry
    • delikatna konsystencja
    Wady:
    • średnio kryje
    • szybko się ściera
    • bardzo słaba wydajność
    • nie daje rady przy mocnych cieniach
  • 23 lipca 2019 o 13:27
    Taki meh...
    No może rozświetlający to faktycznie- jest. Ale nie powiedziałabym, że wygładzający. Na pewno nie jeśli chodzi o cienie pod oczami i większe przebarwienia. Po prostu sobie z nimi nie radzi. Z daleka daje efekt młodziej wyglądającej skóry, ale zasinienia nadal przez niego przebijają. Oczywiście, można to obronić używając pudru, który daje dodatkowe krycie, ale za dużo pudru pod oczami to nie jest zbyt dobra opcja. Lepiej znaleźć sobie inny korektor.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • ładnie rozjaśnia
    Wady:
    • nie przykryje większych niedoskonałości, ani cieni pod oczami
  • 9 października 2017 o 17:23
    Bardzo dobry, polecam.
    Korektor ma ładne, złote opakowanie z praktycznym aplikatorem, dzięki któremu można precyzyjnie dozować ilość kosmetyku. Kosmetyk łatwo się rozprowadza i dobrze kryje od pierwszej aplikacji, sprawdza się także przy dużych cieniach (mam takie - u mnie kwestia genetyki niestety). Daje naturalny efekt, odświeża i odmładza spojrzenie. Minusem jest wysoka cena regularna (warto kupić na promocji). Mógłby też dodatkowo nawilżać, a niestety nie robi tego.
    Zalety:
    • efekt
    • wygodne opakowanie
    • skuteczność krycia
    • łatwy do aplikacji i równego rozprowadzenia
    Wady:
    • wysoka cena regularna
  • 19 marca 2017 o 17:59
    Sprinter
    Korektor ten skończył mi sie chyba po 1,5 tyg. Nie zartuje. Byłam taka zaskoczona jak nie dało sie dalej kręcić pokretelkiem ze myslalam ze sie popsuł. Bardzo niewydajny i bardzo drogi. Te produkty w tych opakowaniach niestety wszystkie maja to chyba do siebie. Szybko sie kończą. Korektor ten jest jak woda. Nie zakrywa nic i jest bardzo rzadki. Niestety ale nie polecam
  • 4 lutego 2017 o 13:57
    Nie wart swojej ceny
    Zalety: -bardzo dobrze kryje -ładnie rozświetla Wady: -wysoka cena -po jakimś czasie zbiera się w załamaniach i ciastkuje Starałam się do niego przekonać i nakładać na różne sposoby, jednak za każdym razem kończyło się takim samym efektem i moja skóra pod oczami wyglądała na o wiele starszą, mimo że efekt miał być odwrotny. Kupiłam go na promocji więc nie jest mi aż tak szkoda tych pieniędzy, ale nigdy więcej już się po niego nie skuszę;)