Dezodoranty i antyperspiranty

Adidas Get Ready, Natural Deodorant Spray Dezodorant z atomizerem

ADIDAS GET READY WOMAN DEZODORANT 75ml

• 11 czerwca 2024 o 16:17
    Fajne perfumy
    Bardzo fajne, tanie i delikatne perfumy. Zapach niestety nie utrzymuje się za długo. Nuty głowy: ananas, mandarynka, nuty drzewne. Nuty serca: lawenda, nuty owocowe, szałwia. Mają słodki zapach.
  • 16 czerwca 2023 o 20:28
    Nie jest to raczej mój zapach na stałe, ale do szybkiego odświeżenia może być
    Nie jest to mój zapach na stałe, wolę zupełnie inne ale ten oddała mi koleżanka bo miała go dosyć. Zapach kojarzy mi się z szybkością orzeźwieniem i sportem. Zapach inaczej pachnie latem a inaczej zimą. Latem jest bardziej słodszy taki intensywny a zimą wydaje mi się stonowany, oczywiście też czuć swoistą słodycz ale jest to już bardziej orzeźwienie. Dobrze się komponuje przy chłodnym zimowym powietrzem. Niezbyt wydajne opakowanie ale dla mnie na plus bo mam okazje do przetestowania czegoś innego. Zwykle pryskam nim przed siłownią i po, oraz tuz przed pracą, ale też nie zawsze. Dezodorant nie nadaje się w stylu np. wody toaletowej na jakieś wyjścia, jest to bardziej typowy dezodorant typowo sportowy, to z tym mi się kojarzy. ZALETY: niska cena w promocji ale nie wszędzie, w Auchan widziałam go za 10 zł słodki zapach ale inaczej pachnie latem a inaczej zimą średnio wydajne opakowanie (dla mnie to zaleta) dobrze działający i wygodny atomizer butelka małych rozmiarów którą można wszędzie zabrać zapach kojarzy mi się ze sportem więc nadaje się na siłownie i po niej zapach utrzymuje się nawet długo jak na "dezodorant" tak do ok 2h WADY: zapach nie nadaje się na wyjścia
  • 21 czerwca 2020 o 20:28
    Nie kupie
    Dostałam to w prezencie ale prezent był.nie trafiony zapach mi nie odpowiada jest za słodki. A mnie mdli jak się nimi pryskam . Opakowanie jest ok ale zapach tragedia oddałam siostrze jej odpowiada
    Zalety:
    • Cena.
  • 24 marca 2020 o 12:58
    Średni
    O ile zwykły dezodorant z tej serii bardzo mi się podobał tak ten dziwnie pachnie na moim ciele. kompozycja zapachowa brzydko się rozwija, ale czuć je przez wiele godzin. Jest bardzo wydajny.
    Zalety:
    • trwałość
  • 9 maja 2019 o 11:19
    Bardzo go lubię
    Fakt. Nie jest zbyt trwały, ale w końcu to nie są perfumy za kilka stówek, a woda za trzy dyszki (często nawet mniej). Mimo to bardzo go lubię, zawsze wędruje ze mną jeśli w danym momencie mam większą torbę przy sobie. Zapach ten jest moim ulubionym, kocham wszystko co ma słodki, orzeźwiający, owocowy zapach. Dodatkowo to jedyny psikacz po którym nie wysypuje mnie na dekolcie.
    Zalety:
    • Niska cena
    • Orzeźwiający, dziewczęcy zapach
    • Jest dosyć wydajny
    • Nie wywołuje u mnie wysypki na dekolcie jak inne produkty, nawet te z wyższej ligi cenowej.
    • Dostępność produktu
    Wady:
    • Mógłby być odrobinę trwalszy zapach
    • Nie mieści się w małych torebkach (listonoszkach) poprzez swój kształt