Essence Nail Candies 6 in 1 (Lakier do paznokci)

• 24 października 2015 o 20:32
    Bardzo przyjemny lakier
    Ocenę zaniżają jak zwykle osoby, które używają produktu niezgodnie z jego przeznaczeniem - to NIE jest lakier kryjący. Szkoda, że wycofali te lakiery, można je jeszcze dostać na promocjach. Bardzo lubię tę serię - lakiery szybko schną, mają bardzo dobrą konsystencję (nawet po dłuuugim czasie) i pędzelek, który ułatwia aplikację. Gama kolorystyczna jest przystosowana do różnych typów przebarwień i tak należy je wybierać - aby lekkie zabarwienie lakieru korygowało odcień naszej płytki. Posiada lekkie drobinki, ale nie jest to nic nachalnego, wygląda bardzo ładnie. Jest to idealny lakier dla osób które nie mają czasu na malowanie paznokci albo potrzebują paznokci zadbanych, lecz nie kolorowych (np. w pracy). Szczerze polecam ten lakier, jeśli potrzebujecie czegoś \'na szybko\'. Paznokcie wyglądają na odżywione, wypielęgnowane. Dwie warstwy numeru 08 nadają moim paznokciom lekko różową barwę, fajny \'mleczny\' efekt i ładny połysk. Cena jest jak najbardziej OK. Odejmuję pół gwiazdki za słabe działanie \'zdrowotne\' - nie jest ono na takim poziomie, jak obiecuje producent, ale faktycznie trochę pomaga na rozdwajanie paznokci. Używam tego produktu od: Roku Ilość zużytych opakowań: Dwa
  • 23 kwietnia 2015 o 20:52
    Nie podoba mi się :(
    Miałam lakier nr 6 Soda Pop & Candy Shop. PLUSY: - cena - szybko schnie MINUSY: - nie dostrzegłam wzmocnienia, poprawy stanu moich paznokci - szybko zgęstniał - zapach mnie nie zachwycił - bardzo słaba pigmentacja, a drobinki w zasadzie niewidoczne - kiepska trwałość na paznokciach Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    boszka1
    24 lutego 2015 o 21:54
    Słaby
    Kupiłam bo spodobał mi się kolor, jednak nie osiągnę tego efektu, chyba że nałożę z 6 warstw. Po nałożeniu 3 wciąż nie zakrywa dokładnie płytki. Nadaje się może do frencha albo jako baza ale jako samodzielny lakier nie. Po wyschnięciu faktycznie fajnie pachnie. Nie wiem czy regeneruje paznokcie ale gdybym miała to na celu kupiłabym po prostu odżywkę zamiast lakieru. Używam tego produktu od: 1 dzień Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
  • 18 stycznia 2015 o 12:27
    Fajny , ale uwaga...
    Swoją przygodę z tym lakierem zaczęłam w początkach swojej paznokciowej twórczości :) Spodobał mi się kolor miętowy o numerze 02 Always in my mint. Uznałam , że paznokcie w tym kolorze będą wyglądały obłędnie. I tutaj się myliłam. Teraz wiem , że nie można traktować go jak zwyczajny lakier do paznokci , pinieważ jest tak słabo napigmentowany , że nie daje koloru nawet po kilku warstwach. Za to świetnie sprawdza się jako odżywka , lub base coat. Zniwelował moje problemy z rozdwajającymi się paznokciami. Poleciłam go mamie i jej też pomógł. Po pomalowaniu nim paznokcia lakier utrzymuje się dość długo (dobry base coat przedłuża trwałość lakieru , nie każdy o tym wie). Jeśli chodzi o jego owocowy zapach , to podskutowałabym. Fakt , że zapach czuć , gdy powąchamy płytkę paznokcia , ale w powietrzu czuć zwykły lakierowy zapach :) Polecam , jako base coat/odżywkę , ale niekoniecznie jako lakier. Dodam tylko , że używam teraz "różu" nr. 05 Sugar pie , honey bunch. Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
    lifja
    27 grudnia 2014 o 20:09
    słodko-mdlący
    Po nałożeniu 3-4 warstw prezentuje się całkiem ładnie. Niestety ma nieprzyjemny, mdlący zapach i szybko odpryskuje. Jeżeli chodzi o jego "lecznicze" właściwości to nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ nie zauważyłam żadnych zmian co do wyglądu i kondycji moich paznokci. Używam tego produktu od: ponad miesiąca Ilość zużytych opakowań: zużyta buteleczka