Bielenda Pharm, Cera Sucha, Intensywnie regenerujący krem na noc hipoalergiczny anti - age

• 19 czerwca 2016 o 9:47
    Obietnice producenta spełnione
    Wszystkie obietnice producenta spełnione. Skóra sucha, łuszcząca się, napięta jest nawilżona, uczucie pieczenia i napięcia znika. Skóra na drugi dzień jest gładka. Dla mnie minusem jest ciężkość kremu. Może to dziwne, bo kremy na noc są ciężkie, ale skóra po nim się świeci. Nie polecam na gorące noce.
  • 15 marca 2016 o 23:26
    Wybawiciel
    Obszerną rekomendacje dałam przy kremie na dzień tej serii. Nie będę już powtarzać tego samego ale podam główne wątki. Mam cerę ekstremalnie suchą, miejscami mi się już złuszczała. Co więcej, w życiu nie używałam kremów, nie wiedziałabym nawet jaki wybrać i z pewnością nie sięgnęłabym po tą półkę cenową ani po produkt drogeryjny. Dermokonsultantka z Bielendy poleciła mi tą serię. Zaczęłam regularnie wklepywać kremy na dzień i na noc. Szybko zauważyłam ogromną poprawę. Skóra już mi się nie łuszczy, jest doskonale nawilżona, elastyczna i promienna. Teraz cały czas chodzę bez makijażu. Kremy te uratowały moją skórę. Nie przypuszczałam, że tak tani produkt może mieć aż takie działanie. Jestem nimi zachwycona! Chyba zaprzyjaźnię się na dłużej z Bielendą. Polecam gorąco!!!!! Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 14 kwietnia 2015 o 20:22
    Bardzo dobry krem
    Mam ogromne problemy z kupnem kremu który mnie nie zapcha (mam ogromne skłonności) i nawilży moją bardzo przesuszoną cerę. Plusy: * bardzo higieniczne opakowanie * całkiem dobry skład * bardzo dobry poziom nawilżenia *koi skórę *łagodzi podraznienia i zaczerwienienia * nie zapycha! Minusy: * słaba dostepność * cena (ok20zł za opakowanie wazne 3 miesiące) Oceniam wysoko ten krem bo naprawdę jako jeden z nielicznych nie zrobił mi krzywdy, za to całkiem dobrze poradził sobie z moją skórą. Po całym dniu daje miłe ukojenie, skóra jest nawilżona, lekko natłuszczona. Rano bardzo miękka i wygładzona. Osobiście polecam. Napewno będę do niego wracać (staram się nie stosowac cały czas jednego kremu bo skóra sie przyzwyczaja i już nie działa tak fajnie) Używam tego produktu od: od 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Bomblin
    2 września 2014 o 12:02
    nie umiem się bez niego obejść
    Dla mojej przesuszonej skóry z AZS jest świetny! Używam codziennie i nie wyobrażam sobie życia bez niego ;) Co prawda nakładam na skórę bardzo grubą warstwę kremu ale nie przeszkadza mi to. Krem jest tani i stosunkowo wydajny(biorąc pod uwagę jak dużą ilość nakładam na twarz) - krem starcza mi na 3 miesiące! Mam bardzo duże skłonności do zapychania a mimo to że codziennie kładę się spać z dość grubym filtrem na twarzy nie mam żadnych niespodzianek. Krem jest dość trudno dostępny i ciągle obawiam się, że producent zdecyduje się go wycofać dlatego trzymam w domu pokaźny zapas :) Polecam! Używam tego produktu od: 10 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 zużyte, 4 w trakcie, następne oczekują na swoją kolej
  • 7 sierpnia 2014 o 18:57
    Nie zachwyca
    Na początku byłam dosyć zadowolona. Dosyć dobrze nawilżał, ale nie było szału. Ale ważne było, że nie podrażniał mojej skóry. Po jakimś czasie niestety zmieniła się jego konsystencja - stał się jakiś bardziej wodnisty, jakby się "zepsuł".. Poza tym moja bardzo sucha cera przyzwyczaiła się do niego i przestał być skuteczny. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: niecałe pół o poj. 50 ml