La Roche-Posay Unifiance, Touche Pro (Podkład kamuflujący)

• 26 stycznia 2012 o 18:05
    przesadzisz -gipsowy odlew:).
    jako podkład to nie wyobrazam sobie jak mozna go stosować i byc zadowolonym...czy recenzja ze jest świetny była po spojrzeniu na siebie w swietle dziennym????pod oczy tez sie nie nadaje,ukryje ale zrobi gipsowy odlew,uwidoczni to co wcale nie chcemy by było światu pokazane..zmarszczki,pory...straszliwie go widac..ewentualnie sprawdzi sie w kącikach nosa na naczynka,gdzies na pojedyncza krostkę ale do całokształtu idealnego podkładu to mu sporo do mety..a jako korektor tez nie jest idealny więc uwazam za bazsens wydawanie na niego pieniedzy..wolę maca zdecydowanie lub LPR toleriane podkład-do korekty odcien 11...Unifiance mnie nie spostał a oczekuje juz sporo z racji wieku:)30 plus..chcę wyglądac dobrze..ba świetnie ,a kosmetyki mają mi odejmowac a nie dodawac lat..ten niestety na nasza niekorzyśc działa,więc powiedziałam mu słodkie..bay... Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 9 listopada 2009 o 0:04
    ok
    używam go tylko jako korektor. jest bardzo gęsty, dzięki czemu doskonale kryje czerwone krostki a nawet siniaki. jest trwały i chyba wodoodporny bo wytrzymuje kilka godzin na basenie. jednynie z koloru nie jestem w pełni zadowolona. mam 12 ale jest trochę za jasny dla mnie a 14 jest żółta. dlatego teraz na okres zimowy będę musiała poszukać innego korektora a szkoda bo byłby KWC bardzo wydajny, mam go od ponad roku Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1
    Arizona
    16 czerwca 2009 o 11:28
    Wspaniały !!!
    Rewelacyjny produkt. * deliatny , dla alergików * mega trwały * bez efektu maski * niesamowita wydajność,polecam Dla mnie juz niezastapiony. Kupilam za porada kosmetyczki.Okazał sie strzalem w 10. Super kryje naczynka, krostki, pewnie i wszystko co bysmy chciały zakryc.Efekt matowy. Ja stosuje miejscowo a nastepnie nakladam podklad Avene lub Clinique. Mozna go zastosowac w bardzo malej ilosci rozcierajac na calej powierzchni twarzy. Nie daje efektu zwazonego jak przy niektorych kompaktach. Wystarczy delikatnie dotknac opuszkiem i juz mozemy cos zakamuflowac. SUPER PRODUKTUżywam tego produktu od:1 m Ilość zużytych opakowań:1 op.- doslownie 0,5 milimerta Drogie Wizazanki, niestety ten wspaniały korektor został wycofany ze sprzedazy. Firma LRP planuje wprowadzić coś nowego na jego miejsce. Niestety z doświadczenia wiem że może nie być juz tak dobry jak klasyczny korektor w puzdereczku :( .
  • 7 maja 2009 o 14:54
    Średnio na jeża
    Kupiłam ten podkład( w odcieniu najjaśniejszym)kiedy miałam twarz blada jak ściana. W opakowaniu jest dość ciemny więc miałam wątpliwości czy dopasuje się do skóry i ku mojemu zdziwieniu właśnie tak się stało. Przy dokładnym rozsmarowaniu jest niewidoczny. Kryje dobrze, ale nie super dobrze, na pewno nie jest trwały na 16 godzin! Max 5 godzin. Kryje naczynka, tatuaże na pewno nie ! Więc zapewnienia producenta w połowie się tylko sprawdzają. Jest lekki, nie zapycha, łatwo się zmywa. Uważam mimo wszystko,że jest za drogi. Jest bardzo, bardzo wydajny,jednak za taka cenę oczekiwałam niemalże ideału. Raczej nie kupie ponownie. Używam tego produktu od:4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 30 kwietnia 2009 o 15:12
    kryje wszystko i wszędzie
    Używam go tylko punktowo, tam, gdzie mam najwyraźniejsze przebarwienia i plamki. Na to fluid Toleriane i mam cerę, jak niemowlę. Jest doskonały. Ku przestrodze innych- nie warto smarować nim całej twarzy, wtedy po nałożeniu dodatkowo fluidu wałkuje się i efekt "japońskiej gejszy" gwarantowany. Maska się robi i roluje okropnie. Ale swoją funkcję jako korektor spełnia NIEZAWODNIE. Nie uczula mnie, nie pachnie, a to dla wrażliwców ważne. Baaaaaaaaardzo wydajny. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: cały czas pierwsze w trakcie