Kolastyna Defence 30+, Przeciwzmarszczkowy krem na noc

• 30 kwietnia 2015 o 14:07
    nie pomaga, nie szkodzi
    Jestem konsumentem, oczekującym rezultatów po kupionych produktach, szczególnie tych kosmetycznych. Nie spodziewałam się cudów po kremie za 15zł, ale w związku z oczekiwaniem na nawilżający krem Pharmaceris sięgnęłam po krem z Kolastyny, ponieważ lubię tą firmę- nie uczula, ma dobre składniki w produktach, nie jest kosztowna. Obiecywane rezultaty: 1) skóra ujędrniona- nie bardzo 2) nawilżona- owszem 3) zmarszczki zostają wyraźnie wygładzone- na pewno nie Ze względu na fajną, kremową konsystencję, nie zatykanie porów, nawilżenie i ładny zapach daję 3* Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 op
  • 26 maja 2014 o 20:27
    świetny polski krem
    Kupiłam w Tesco w promocji za 5zł. Wzięłam wersję na dzień i na noc i stosowałam 2 razy dziennie przez 2 miesiące. Mam 28 lat, cerę mieszaną, raczej bezproblemową. Kupiłam ten krem jako dobry nawilżacz, ale nie spodziewałam się specjalnych efektów. Z firmą Kolastyna nie miałam za wiele wspólnego, prócz produktów do opalania parę lat temu, ale promocja zrobiła swoje, kremy znikały z półek jak świeże bułeczki. Jeśli chodzi o opakowanie, to jest to ładny, zgrabny, szklany słoiczek z fioletową nakrętką. Krem ma delikatną, śmietankową konsystencję, świetnie się nakłada, moja cera go "pije", choć zostawia lekki filmik, nieklejący się. Jest nieco bardziej treściwy niż wersja na dzień, ale nie zapycha i nie podrażnia. Jego konsystencja to jakby musik, idealna na lato. Krem świetnie nawilża cerę, nie mam póki co zmarszczek, jedynie mimiczne pod oczami. Dodatkowo bardzo ładnie wygładza buzię. Krem ma delikatny zapach, lekko kwiatowy, niedrażniący, dość szybko się ulatnia. Wielki plus za brak parabenów. Z uwagi konsystencję, krem wydajny, wystarczył na prawie 2 miesiące codziennego stosowania. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, polecam. Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie