Avon Skin So Soft, Enhance & Glow, Airbrush Spray (Rozświetlający balsam opalający w sprayu do średniej karnacji)

Stara wersja produktu

ev6
    31 marca 2017 o 17:21
    świetny szczególnie z balsamem stopniowo opalającym z serii
    Nie ma formuły typowego olejku, raczej przypomina płyn w spray'u. Efekt - na mojej jasnej skórze jest widoczny, aplikację warto ponawiać aby stopniowo uzyskać zadowalający odcień. Wydaje mi się, że dla ciemniejszych karnacji będzie zbyt delikatny, dla mnie jednak wystarcza. Lubię stosować go na balsam stopniowo opalający, warstwowe nakładanie zwiększa efekt. Nie wysusza skóry - jednak jako że nigdy nie stosuję spray'ów bez użycia dodatkowo balsamu, nie oceniam jego działania na skórę jako produktu stosowanego solo. Mam jednak zbyt suchą skórę, żeby nie nałożyć dodatkowo czegoś nawilżającego. Forma spray'u jest wygodna, można się równomiernie spryskać i rozetrzeć. Nie zostawia smug, rozprowadza się równo, skóra nie pachnie samoopalaczem. Dodatkowo mamy efekt lekkiego rozświetlenia skóry. Zapach może być dość duszący, radzę nie oddychać zbyt głęboko podczas aplikacji ;) Zużyłam już naprawdę dużo opakowań tego kosmetyku i jest zawsze w mojej szufladzie z podręcznymi balsamami, co chyba świadczy o tym, że można go polubić.
  • 2 grudnia 2016 o 11:39
    Rozczarowałam się
    Lubię kosmetyki brązujące. Ten balsam też miał taki być. Świetnie rozświetlał skórę, pozostawiał fajne drobinki. Jednak miał w składzie alkohol. I to ten alkohol spowodował wysuszenie mojej skóry. Nogi wyglądały jak wiórki. Ciężko było mi doprowadzić je do stanu sprzed używania produktu, gdzie używałam go zaledwie tydzień. Nie polecam.
    U konsultantki
  • 5 października 2016 o 16:16
    Ciekawy gadżet na lato
    Ciekawy gadżet na lato,ładnie rozświetla ciało,ma lekkie drobinki,nawilża,wydaje mi się,że bardziej przyciąga słońce i szybciej się opalamy. Łatwy w użyciu spray,widać ile produktu nam zostało,ponieważ butelka jest przezroczysta.Zapach OK. Cena ok 7 zł,ale można się bez tego obyć...
    U konsultantki
    Luana5
    14 czerwca 2015 o 10:00
    Słoneczko w buteleczce
    Za niewielkie pieniądze naprawdę dobry kosmetyk. Nie przepadam za tego typu kosmetykami , bo nie mam dobrych doświadczeń. Ale przypadki chodzą po ludziach, wpadł mi w ręce i jest mam razem dobrze. Ładnie i wygodnie się aplikuje, efekt jest właściwie od razu. Przy aplikacji przyjemnie chłodzi, nie ściąga, nie podrażnia, nie wysusza. Nadaje ładny kolor i połysk. żapach nie jest rewelacyjny, ale dla mnie nie jest przykry. Ale to nie kosmetyk, który ma pachnieć tylko opalać. Zapach jest krótkotrwały, więc nie jest wart uwagi. Jest to olejek suchy,więc nie zostawia tłustej warstwy, szybko sie wchłania. Pompka działa bez zarzutu do końca opakowania. Warto spróbować, tym bardziej, ze jest tani. Używam tego produktu od: od 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3 butelki, 1 zaczęta
  • 19 września 2014 o 12:55
    Świetny
    Jestem mega zaskoczona tym produktem! Oprócz niezbyt przyjemnego zapachu, jak to zwykle bywa u samoopalaczy i pochodnych, nie ma żadnych wad. Jest bardzo wydajny, już odrobinka wystarczy dla przyciemnienia skóry. Kiedy stosujemy go codziennie, efekt widoczny jest już po kilku dniach i nawet jeśli zrobimy sobie przerwę w stosowaniu, bardzo szybko powraca się do wcześniej uzyskanego efektu. Daje subtelną opaleniznę, która ma barwę brązowawą, a nie pomarańczową. Mam jasną karnację, a dzięki niemu uzyskuję przepiękny, naturalny efekt. Jedno psiknięcie rozprowadza kosmetyk rozproszoną mgiełką, dzięki czemu szybko się wchłania i ciężko o plamy, bowiem nakładany jest bardzo cienką warstewką. Łatwo go dostać nawet za 10 zł, a jest niesamowicie wydajny i wystarczy na bardzo długo. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego