Acqua di Parma, Colonia Intensa EDC
0 HIT!
0 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiAcqua di Parma `Colonia Intensia` to drzewno - cytrusowy zapach dla nowoczesnych i dynamicznych mężczyzn, którzy wyznają wygodną elegancję. Perfumy `Colonia Intensia` w doskonały sposób podkreślają osobowość i wyjątkowy styl.
Nuty głowy zapachu rozpoczynają się cytrusami, wyjątkową bergamotką, kardamonem i ciepłym orientalnym imbirem. Serce składa się z bylicy, drzewa cedrowego, mirty i neroli. Męskie zakończenie dopełnia benzoina, czysty skórzany ton, egzotyczna paczula i zmysłowe drogocenne piżmo. Eleganckie perfumy męskie Acqua di Parma możesz mieć na sobie przez cały dzień. Dzięki wyjątkowej zawartości idealnie sprawdzą się latem, gdy wytworzą przyjemną, słoneczną atmosferę.
Zapach dla mężczyzn `Colonia Intensia` otoczy Cię luksusem, doskonale odświeży i uprzyjemni Twój dzień.
Kategoria: drzewno - cytrusowa
Nuty zapachowe:
nuta głowy: imbir, bergamotka, kardamon, cytrusy
nuta serca: neroli, mirt, cedr, drzewo
nuta bazy: skóra, benzoina, paczuli, piżmo
Cechy produktu
- Rekomendacja
- na dzień
- Rodzaj
- wody kolońskie
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
4 /5
27 czerwca 2014, o 10:38
Nie kupi ponownie
Używa produktu od: tydzień
z motyla w "bergamo-poczwarkę" ;)
Rozpoczyna sie niesamowicie. Mix cytrusów w połączeniu z imbirem i dźięgielem oraz kwiatem neroli w tle gdzieś kardamon. Przypomina nieco Declaration z tym że przewaga cytrusów w Colonii jest jednak znaczna.
Niestety nuta soczystych przyjaznych mi cytrusów przeobraża sie w ciężką wibrującą me nozdrza bergamotę.Kardamon oraz inne składniki ze składu ulatniają się dość szybko. Nadmiar bergamotki nie dość ze nudzi, to dodatkowo wywołuje rozczarowanie, że po tak obiecującym otwarciu, po kilku mile spędzonych chwilach z Colonią Intensą, wychodzi coś kiepskiego, jak dla mnie nie nadającego sie do noszenia latem.
Trwałość długowieczna około 12h(w tym 10 spedzonych z samą bergamotką i z jakimś syntetykiem ją ulepszajacym). Projekcja raczej bliskoskórna. Amatorzy sie znajdą, ale fani Deklaracji nie zaakceptują. Polecam testy
Używam tego produktu od: tygodnia
Ilość zużytych opakowań: próbka 1,2ml
produktów113