Topy do paznokci

Cztery Pory Roku Przyspieszacz wysychania lakieru

Cztery Pory Roku przyspieszacz wysychania lakieru do paznokci 15ml

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 marca 2021 o 5:43
    Dosyć trudny w obsłudze, ale skuteczny
    Niewątpliwie oceniany tutaj produkt nie jest najłatwiejszy w obsłudze. Posiada bowiem olejkową formułę, co może nieco irytować. Dodatkowo produkt umieszczony jest w szklanym, łatwym do stłuczenia opakowaniu, a szklana pipetka początkowo denerwuje. Niemniej preparat działa. Faktycznie przyspiesza wysychanie lakieru, choć ja osobiście i tak czekam kilka minut, zanim zaaplikuje produkt. Kosmetyk jest bardzo wydajny- wystarczy jedna mała kropla roztarta na paznokciu. Dzięki produktowi nie grożą mi odciśnięte pieczątki- ani na paznokciach ani gdziekolwiek indziej. Preparat- pewnie z racji olejkowej formuły zmiękcza też skórki wokół paznokci. Pachnie przyjemnie, słodko, w moim odczuciu migdałowo. Warto spróbować.
    Zalety:
    Wady:
    • olejkowa formuła
  • 11 października 2019 o 7:46
    Rewelacja
    Trzeba nauczyć się z nim pracować. Buteleczka jest szklana ze szklanym kroplomierzem. Sam produkt sprawdza się rewelacyjnie. Ja nakładam kroplę zaraz nad płytką paznokcia i opuszkiem rozprowadzam dokładnie. Nie nakładam od razu po aplikacji lakieru tylko chwilę czekam na jego wyschnięcie. Po 5 minutach mamy twardy lakier i miękkie skórki. Konsystencja jest oleistą zatem należy aplikować na reczniku papierowym. Polecam! https://ladybeatrycze.blogspot.com/
    Zalety:
    • aplikator
    • jakość
    • przyspiesza wysychanie lakieru
    • wydajny
    Wady:
    • oleistą konsystencja, która długo się wchłania
  • 9 kwietnia 2018 o 23:03
    dobry ale nie wystarczająco
    Nie da się mu zarzucić, że jest nieskuteczny. Jednak nie tego wymagam od idealnego przyśpieszacza. + pipeta + ładne opakowanie + fajny zapach + wysusza lakier -/+ mi osobiście nie podoba się, że jest tłsuty - łatwo stłuc opakowanie lub wylać
  • 11 grudnia 2017 o 15:45
    Oszczędza czas
    Przyspieszacz wysychania lakieru to świetna propozycja dla wszystkich osób, które nie mają czasu czekać kilku godzin na wyschnięcie lakieru. A ten od firmy Cztery Pory Roku sprawdza się wyjątkowo dobrze. Przyspieszacz ma formę wodnistego olejku. Wystarczy nanieść jedną kroplę, a produkt sam rozprowadzi się po całej płytce paznokcia. Następnie czekamy 2-3 minuty i możemy spokojnie wracać do swoich codziennych zajęć. UWAGA. Przyspieszacz sprawdza się przy max. 2 warstwach lakieru. Jeśli będziemy mieć 3 lub więcej warstw lakieru, to czas oczekiwania na wyschnięcie może być dłuższy lub preparat w ogóle nie zadziała. Sprawdziłam z ciekawości na własnych paznokciach :) Po wyschnięciu olejek nabłyszcza dodatkowo lakier i nawilża skórki. Produkt aplikujemy pipetką, która pozwala pobrać niedużą ilość olejku i precyzyjnie nanieść go na płytkę. Dzięki temu opakowanie przyspieszacza jest bardzo wygodne. Produkt ma także całkiem ładny zapach.
    Zalety:
    • forma olejku
    • nawilża skórki
    • faktycznie przyspiesza wysychanie lakieru
    • wydajny
    • aplikowanie za pomocą pipetki
    • ładny zapach
    Wady:
    • problem z przyspieszaniem wysychania kilku warstw lakieru
    gonkam
    29 lipca 2017 o 15:40
    Sprawdzony towarzysz
    Płyn kupiłam po wielu rozczarowaniach przyspieszaczami w formie lakieru skusiła mnie niska cena w akcji rosmana. I zdziwienie. Nie odkształca lakieru na który jest kropnięty. Dość precyzyjny zakraplacz. Dobrze rozlewa się po powierzchni lakieru. Współpracuje ze wszystkimi moimi markami lakierów. Fajna, troszkę oleista konsystencja nie wysusza lakieru a mam wrażenie, że troszkę nawilża skóreczki.
    Zalety:
    • zakraplacz
    • oleista konsystencja