Topy do paznokci

Provocater Top Shine No Wipe LED/UV Top bez przemywania

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Dudomka
    20 sierpnia 2021 o 11:51
    Najlepszy!
    Przetestowałam wiele topów typu „no wipe” ale ten z provocater okazał się najlepszy. Wykonaną stylizacje nosze około 2 tyg, po tym czasie z lakierem nic się nie dzieje,nie ma odprysków, wszystko pozostaje na miejscu. Moje ręce są praktycznie caly dzień w trudnych warunkach gdyż nosze rękawiczki w pracy i używając innych topów, po prostu tego nie wytrzymywały i lakier zaczynał odstawać i się kruszyć. Ten top jak i lakiery tej firmy to dla mnie hit i nie zamienię na żadne inne :) Polecam !!
    • pędzelek
    Wady:
  • 22 września 2020 o 12:13
    Nic więcej mi nie potrzeba!
    Kupiłam w promocji za 15 zł na ich stronie. Uważam że warto! Top ma fajną konsystencję super się błyszczy dobrze zastyga w lampie nic się nie klei ani nie matowieje! Marka bije na łeb inne często drogie lub zawierające formaldechydy marki. Pigmentacja świetna. Bardzo polecam
    Zalety:
    • świetna pigmentacja
    • dobra cena
    • jedna z tańszych opcji dostępnych na rynku
    • dobrze i szybko zastyga
    • nie klei się
    • nie matowieje
    • super błysk!
    • dobra konsystencja
    • szybka wysyłka
    • ładnie zapakowane
    • ciekawe niecodzienne opakowanie
    • dobry produkt nawet dla totalnego laika
  • 19 sierpnia 2020 o 18:48
    Najlepszy z wszystkich
    TOP nie jest za rzadki ani za gęsty łatwo się go aplikuje i nic nie spływa na skórki. Ładnie wyrównuje płytkę paznokcia i daje piękny, głęboki, długotrwały połysk. Przetestowałam kilka topów różnych firm i ten połysk nie ma sobie równych. Top nie wymaga przemywania warstwy dyspersyjnej i zaraz po wyciągnięciu z lampy możemy cieszyć się gotowym i trwałym manicure aż do ściągnięcia. Co ważne nie zmienia w ogóle odcieni kolorów na paznokciach. Jest w świetnej, bardzo konkurencyjnej cenie :) Szkoda tylko, że nie jest tak łatwo dostępny jak produkty np. semilaca
  • 27 lipca 2020 o 13:06
    Nie zawiódł
    Ten Top dołączył do mojej kolekcji całkiem niedawno, do tej pory nie byłam przekonana do no wipe, bo jeszcze żaden mi się nie sprawdził i wydawałam pieniądze na marne. Ten w Provocatera dostałam w prezencie i skusiłam się by użyć. Jest mega! Bardziej nabłyszcza paznokcie niż zwykły top, nie matowi się szybko i dobrze się z nim współpracuje :) Szybkie wykończenie stylizacji tylko z nim!
    • Konsystencja
    • Ładnie nabłyszcza
    • Trwały połysk
    • Wydajny
    kolka45
    23 lipca 2020 o 11:25
    Polecam
    Całkiem fajny top. Mimo że nie jestem zwolenniczką tego typu produktów ten daje naprawdę fajny efekt na paznokciach. Jest gęsty, idealny dla jeszcze nie wprawnej ręki. Pięknie się błyszczy i nie klei się, tylko trzeba go dobrze utwardzić.