Lakiery hybrydowe

Semilac Seaqueen, lakier hybrydowy z efektem sunflash, 244, 7ml
hairstore.pl
Semilac UV Hybrid Lakier hybrydowy 127 fiolet Cream 7ml
Semilac

Nasi użytkownicy zostawili 270 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 kwietnia 2025 o 21:04
    Trwałe i piękne kolory!
    Uwielbiam hybrydy Semilaca! Długo się utrzymują i wzmacniają płytkę paznokcia, przez co się nie łamie. Mam słabe paznokcie, ale jak je pomaluję lakierem Semilaca, to są bardzo utwardzone i się nie łamią. Kolory są dobrze kryjące i lakier długo się utrzymuje.
  • 29 marca 2025 o 15:15
    Moje ulubione lakiery hybrydowe
    Lakiery z Semilac to moje ulubione lakiery hybrydowe. Używam ich na co dzień i jestem z nich bardzo zadowolona. Są trwałe, dobrze kryją (chociaż i tak polecam nałożyć dwie warstwy koloru), a gama kolorystyczna jest wręcz ogromna. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie spośród tak wielkiej ilości odcieni, zarówno zwykłych, jak i z brokatem. W połączeniu z bazą i topem Semilac te lakiery pozwalają mi na wykonanie trwałej i estetycznej stylizacji paznokci w domu. Moim zdaniem używa ich się łatwiej niż klasycznych lakierów do paznokci i nawet początkujący bez problemu sobie z nimi poradzą. Sama uczyłam się na nich pracy z lakierami hybrydowymi i od samego początku przyjemnie mi się ich używało. Dla zainteresowanych podzielę się moimi ulubionymi kolorami: 393 Sparkling Black Cherry, 231 Girl on Fire, 369 Sunkissed Tan.
    Zalety:
    • Mnóstwo kolorów do wyboru
    • Dobra trwałość
    • Przyjemne i łatwe w używaniu
    • Dobre krycie
  • 31 stycznia 2025 o 15:18
    Wybór, Który Gwarantuje Piękny Manicure
    Lakiery hybrydowe Semilac to solidna opcja dla osób, które szukają trwałego, łatwego w aplikacji manicure. Produkty Semilac charakteryzują się dobrze wyważoną konsystencją – ani zbyt rzadką, ani zbyt gęstą, co sprawia, że aplikacja jest przyjemna i bezproblemowa. Lakiery łatwo się poziomują, nie spływają na skórki i nie marszczą się podczas utwardzania. Co więcej, dobrze utwardzają się zarówno w lampach LED, jak i UV. Pod względem trwałości lakiery Semilac wypadają naprawdę dobrze – odpowiednio nałożone mogą utrzymywać się do 3 tygodni bez odprysków, zachowując ładny połysk przez cały czas noszenia. W mojej kolekcji znalazł się odcień Semilac 231 Girl On Fire, który jest intensywną, soczystą czerwienią. To kolor, który przyciąga uwagę i z pewnością nada każdemu manicure wyjątkowego charakteru. Lakier łatwo się rozprowadza, nie tworzy smug i dobrze się poziomuje na płytce. Po utwardzeniu ma mocny połysk, który utrzymuje się przez cały czas noszenia.
    Zalety:
    • Łatwa aplikacja – dzięki dobrej konsystencji i łatwemu poziomowaniu się lakieru
    • Elegancki design buteleczki
    Wady:
    • Cena jest wyższa niż w przypadku tańszych marek, ale jakość zdecydowanie to rekompensuje
  • 13 lipca 2024 o 23:52
    Jedne z wydajnych
    Lakier do paznokci hybrydowy ma piękny kolor, cala marka jest moim numer jeden. Dwie warstwy wystarczą by móc cieszyć się długotrwałym kolorem. Super jakość i cena. Wydajność. Polecam wszystkim nawet tym mniej doświadczonych
    Iccgk
    26 czerwca 2024 o 19:49
    świetne lakiery dla mniej i bardziej profesjonalnych użytkowników
    Od kilku miesięcy jestem stałą użytkowniczką lakierów hybrydowych Semilac i muszę przyznać, że jestem nimi zachwycona. W mojej kolekcji znajduje się już kilka różnych kolorów tego produktu, więc mogę podzielić się wrażeniami zarówno na temat samej jakości lakierów, jak i ich różnorodności kolorystycznej. Lakiery hybrydowe Semilac wyróżniają się przede wszystkim niesamowitą trwałością. Nawet po dwóch tygodniach noszenia, manicure wygląda świeżo, bez odprysków i zarysowań. Dzięki temu nie muszę martwić się o częste poprawki, co jest ogromnym plusem w codziennym użytkowaniu. Konsystencja lakieru jest idealna – nie jest ani za rzadka, ani za gęsta, co ułatwia aplikację i sprawia, że produkt równomiernie rozprowadza się po płytce paznokcia. Aplikacja lakierów Semilac jest niezwykle prosta i przyjemna. Pędzelek jest dobrze wyprofilowany, co pozwala na precyzyjne nałożenie lakieru bez zalewania skórek. Dodatkowo, lakiery szybko utwardzają się pod lampą UV/LED, co skraca czas wykonywania manicure. Podsumowując, lakiery hybrydowe Semilac to produkty, które z czystym sumieniem mogę polecić każdej osobie poszukującej trwałego i estetycznego rozwiązania do manicure hybrydowego. Bogata paleta kolorów oraz doskonała jakość sprawiają, że są one idealnym wyborem zarówno dla osób początkujących, jak i zaawansowanych w stylizacji paznokci. Z pewnością w mojej kolekcji pojawią się kolejne odcienie, które pozwolą mi na eksperymentowanie z różnymi stylizacjami.