Pianki do golenia

AA Men Sensitive, Pianka do golenia nawilżająca

AA Men Sensitive Pianka do Golenia Łagodząco-Ochronna 300ml

• 16 grudnia 2018 o 21:05
    Średnia
    Piankę kupiłam mężowi, ponieważ swego czasu miał problem z wrażliwością skóry. Niestety nie był zachwycony. Znalazłam ją w Super-Pharm w promocji 1+1 gratis. Za dwie pianki zapłaciłam 16 zł, więc ok, ale za jedną to trochę za drogo, gdyż jest dużo lepszych i tańszych produktów na rynku. Pianka rzeczywiście nawilża, nie podrażnia, jest bez zapachu. Skóra po goleniu jest gładka,lecz włoski bardzo szybko odrastają, co przy innych produktach następuje później. Mężowi najbardziej nie podobało się to, że golenie nie szło tak gładko jak powinno. Maszynka szybko się zapychała,a pianka nie dawała wymaganego poślizgu, więc łatwo można było się zaciąć. Jest dosyć wydajna. Opakowanie ma fajny design.
    Drogeria Super-Pharm
  • 19 marca 2017 o 18:49
    Najlepsza
    Jest świetna ! Kupiłam ojcu i chłopakowi. Gole sie także ją ja i jest super. Gładki poślizg ostrza, zero zacięć i zaczerwienień. Włoski usunięte a skora nie jest podrażniona. Bardzo wydajna. Ładny delikatny zapach. Najlepsza pianka na rynku, gillete nie dorównuje.
  • 1 września 2015 o 15:18
    To zaskakujące, ale polecam :)
    Wyłącznie dla mężczyzn....? Ale czego mam używać, skoro produkty dla kobiet zupełnie mi nie pasują? ;) Pianka jest kapitalna - tania, bez zapachu i faktycznie nawilża :) Troszkę gorzej z dostępnością, ale też nie jest jakoś bardzo trudno. Jeżeli mam kupować super-reklamowany specyfik tylko dlatego, że jest dla kobiet, to dziękuję. Wolę prawie nieznaną piankę, która faktycznie działa, nie ważne, komu jest dedykowana ;) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno

Zobacz także inne Pianki do golenia