Pianki do golenia

Nivea Men Pianka do Golenia Łagodząca 200 ml
Nivea Pianka do golenia Sensitive 200ml

• 12 kwietnia 2025 o 18:14
    pianka do golenia
    Nivea Men Sensitive – Pianka do golenia to klasyk, do którego mój chłopak regularnie wraca – i wcale mu się nie dziwię. Ma bardzo delikatną formułę, idealną dla wrażliwej skóry, która po goleniu często bywała u niego podrażniona. Od kiedy używa tej pianki, problem zniknął – żadnego pieczenia, czerwonych plam czy uczucia ściągnięcia. Pianka ma lekką, kremową konsystencję, łatwo się rozprowadza i daje naprawdę dobry poślizg dla maszynki, dzięki czemu golenie jest dokładniejsze i bardziej komfortowe. Zapach subtelny, świeży, typowy dla Nivei – czysty i przyjemny. To taki produkt, który zawsze warto mieć pod ręką – prosty, skuteczny i niezawodny.
    Wady:
  • 9 stycznia 2025 o 13:16
    Ukojenie podczas golenia
    Jestem posiadaczem twardego zarostu.i często po goleniu były skaleczenia na skórze.. Odkąd zmieniłem na dotychczasowy kosmetyk na tą piankę, moje krwawe wypadki skończyły się. Pianka idealnie zmiękcza zarost.maszynka podczas golenia mknie gładko po skórze. Nie mam po niej żadnych wyprysków, Skóra jest nawilżona bez żadnych podrażnień.
    Zalety:
    • Zmiękcza twardy zarost,idealna dla wrażliwej delikatnej skóry. Bardzo wydajna.
  • 21 września 2024 o 18:51
    Wyjątkowy produkt do golenia
    Pianka do golenia od Nivea pomaga mi przetrwać trudny czas golenia. Sprawia, że włosy stają się miękkie i dzięki temu się nie zacinam. Skóra twarzy jest ukojona. Nie ma aż tyle podrażnień. Ma bardzo przyjemny, męski zapach. Aplikacja jest bardzo łatwa. Zdecydowanie polecam produkt.
    • działanie
  • 23 lutego 2024 o 15:12
    Super sprawa dla nas
    Pianka świetnie się sprawdza jak i dla mnie jak i dla partnera. Świetnie się rozprowadza , konsystencja kremowa. Zapach męski . Plus duży że ładnie się rozprowadza niewielka ilość wystarczy na depilację . Nie podrażniła nam skóry Anię nie uczuliła , a wręcz delikatnie się przy niej czułam. Polecam ją dla kobiet ????
    Asiiaem
    9 lipca 2023 o 6:29
    Bardzo gęsta!
    Zużyłam zamiast męża do golenia. W porównaniu do pianek damskich tego rodzaju to niesamowity gescioch. Przez to bardzo wydajny. Piana nie spływa jest gęsta. Nie powoduje podraznien pryz goleniu a łagodzi możliwe podraznienia. Nadaje bardzo dobry ślizg maszynki. Dosc szybko zapycha maszynkę ale rownie dobrze rozpuszcza się pod wpływem wody. Jedynym minusem jets intensywny zapach który pozostaje na skórze. Zdecydowanie pachniałam facetem nivea po uzyciu tego preparatu. Zużyłam bo maz nie używa ale nie wiem cyz kupię ponownie. Jednak nie lubię pachnąc mesko, ale jak komuś nie przeszkadza to polecam
    Zalety:
    • Gęsta
    • Zwarta wydajna
    • Łagodzi podrażnienia
    • Dobry poślizg
    Wady:
    • Intensywny zapach (z perspektywy uzytkiwania przez kobietę)

Zobacz także inne Pianki do golenia