ORPHICA Realash (Odżywka do rzęs) (stara wersja)

• 28 lipca 2015 o 19:51
    idealna
    Nowa formuła jest wprost świetna, wcześniejsza owszem nie dawała mi takich rezultatów, ale gdy zaryzykowałam i kupiłam już odżywkę po zmianie jestem wręcz w niej zakochana, rzęsy mi się naprawdę wydłużyły, są piękne większość osób myśli ,że mam przedłużane. Po za tym nie uczula, w porównaniu do wcześniejszej po której nad rzęsami miałam czerwoną kreskę, teraz skórę nad rzęsami mam pięknie odżywioną . Po za tym kolejnym plusem jest jej wydajność. Mimo, iż to tylko 3 ml to bez problemu wystarcza na 6 miesięcy codziennego użytku !. Wiele kobiet preferuje Revitalash. Stosowałam przez jakiś czas Revitalash i powiem szczerze, że jeżeli mam porównać ją z nowym "miętowym" Realash to zdecydowanie wybieram Realash przede wszystkim ze względu na cenę, ponieważ w sumie oszczędzam drugie tyle mając takie same albo nawet lepsze efekty. Więc w 100% polecam tą odżywkę. Używam tego produktu od: grudzień 2014 Ilość zużytych opakowań: 1.5
  • 15 lipca 2015 o 18:17
    Nie,nie działa-dla mnie to totalny bubel,którego zamiennikiem jest olej rycynowy i kosztuje 10Ox tan
    Raz usunęli moja recenzję,może nie wolno subiektywnie oceniać tej firmy-nie wiem,niezadowoleni nie mają głosu,kasuje się ich doświadczenia,to wychodzi na to,ze jest to cudo,które nic nie robi-może jak ktoś dostanie za darmo,to nie napisze rzetelnie-nie wiem.natomiast u mnie poza straconymi pieniędzmi nie ma efektu(a teraz poświęcę swój czas i zapisze to,by wrzucać nawet codziennie) Także uczulam Was na taki proceder-jaki jest usuwanie chyba niewygodnych recenzji... -CENA -NIE DZIAŁA,NOE POGRUBIA,NIE PRZESTAJĄ WYPADAĆ,NIE WYRASTAJĄ NOWE -20 ZŁ ZA WYSYŁKĘ! DROŻSZYCH KURIERÓW JUŻ NIE MA? -ZWRÓCIĆ MOŻESZ W CIĄGU 90 DNI,A JAK WIADOMO WTEDY PRAKTYCZNIE NIE WIDAĆ EFEKTÓW I TO JEST ZAWARTE PRAWIE W KAŻDEJ OPINII -PRZEDMIOT NIE SPEŁNIA OCZEKIWAŃ=STRATA CZASU I KILKUDZIESIĘCIU ZŁ,ORAZ NERWÓW... Nie polecam,a wręcz odradzam-strona zmieniona nawet nie ma informacji o możliwości zwrotu jak nie zadziała-ciekawe czemu wtedy było od razu obok ceny Używam tego produktu od: 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 i nigdy więcej
  • 22 czerwca 2015 o 14:15
    Na moje rzęsy nie działa :(
    Zachęcona pozytywnymi opiniami, skusiłam się na zakup odżywki Realash za pośrednictwem ich strony internetowej. I się mocno zawiodłam. Cena jak na odżywkę - duża a efekt w moim przypadku zerowy. Na plus zaliczam brak jakichkolwiek skutków ubocznych (tj. podrażnień, zaczerwienień, łzawień) związanych z jej stosowaniem. Nie wiem skąd te opinie o jej cudownym działaniu? Może po prostu na mnie nie działa. Wiem, że firma wprowadziła na rynek nową wersję może ta będzie skuteczniejsza - ja jednak wypróbuję coś innego. Używam tego produktu od: 5 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1 szt. - 3 ml.
    Pers
    26 marca 2015 o 14:15
    Wydłuża rzęsy
    To moj drugi produkt wydłużający rzęsy. Wcześniej stosowałam Revitalash, cena kosmos. Znalazłam Realash o połowe taniej, a efekt jest ten sam jednak troche trzeba dłużej na niego poczekac... Bardzo wydajny, mam opakowanie juz ponad pol roku, na początku stosowałam codziennie. Teraz, gdy rzesy mam już długie stosuję 2 razy w tyg. Jedynym minusem tych wszystkich "przeyspieszaczy" jest to, ze po zaprzestaniu stosowania, rzęsy wracają do swojej normalnej długości :((( Polecam, warto zainwestować. Używam tego produktu od: od pol roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    M_R_
    5 marca 2015 o 22:26
    Nie bardzo
    Skusiłam się na odżywkę gdy zobaczyłam u znajomej bardzo długie rzęsy, które były zasługą Realash. Niestety, ja jednak nie byłam z niej do końca zadowolona. Mimo regularnego stosowania nie zauważyłam aż tak spektakularnych efektów, rzęsy urosły nieco, ale taki sam efekt mogłabym osiągnąć przy użyciu dobrego, wydłużającego tuszu. Odżywka jest bardzo droga, moim zdaniem nie warta swojej ceny. Dodatkowo, ma bardzo chemiczny skład- miałam podrażnioną powiekę w miejscu w którym smarowałam ją odżywką. Do tego, jeśli choć minimalna ilość dostała się do oka to strasznie piekło. Po odstawieniu odżywki rzęsy prawie natychmiast powracają do swojego pierwotnego wyglądu, kruszą się i wypadają. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie