Dax Cosmetics Face & Body, Cocoa Butter Cream (Krem pielęgnacyjny z masłem kakaowym do twarzy i ciała z witaminą E)

• 1 listopada 2011 o 15:54
    Jest wspanialy!
    Ten krem jest po prostu wspanialy!Zaczne moze od zapachu-pachnie oblednie,delikatnie kakaowo-waniliowo,nie tak meczaco jak Ziaja kakaowa.Nigdy wczesniej nie spotkalam sie z tak pieknym zapachem!Konsystencja kremu maselkowata,gesta,ale bez problemu sie rozsmarowuje.Ma fajny poslizg.Te maselko jest genialne dla suchej skory,ja uzywalam do calego ciala,rak i czasem twarzy.Fajnie nawilzal,delikatnie natluszczal dlatego sprawdzil sie w lecie stosowany po kapielach slonecznych.Swietny,wydajny kosmetyk,ktory stosowalam z najwieksza przyjemnoscia.Moj ulubieniec i chwale go sobie bardziej niz wszystkie testowane przeze mnie masla The Body Shop czy Ziaja.Polecam! Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: 2 cale opakowania
  • 10 czerwca 2009 o 13:24
    Zapach ^^
    Zapach jest prześliczny i co najważniejsze nie gryzie się z perfumami.Konstysencja jest ok ,dobrze się rozprowadza i wchłania.Doskonale nawilża i w moim przypadku sprawdził się do skóry przesuszonej po opalaniu :D.Skóra po nim jest gładka i mięciutka.Jest wydajny ,mało tego można kupić go także w biedronce za niższą cene :)Zdecydowanie polecam. Używam tego produktu od: od jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 7 czerwca 2009 o 23:32
    Cudowny zapach
    Krem/masełko ma bardzo fajną konsystencję, ale przede wszystkim jego zapach jest obłędny (chociaż miałam go parę lat temu to nadal pamiętam ten zapach). Nawilżenie jest przeciętne, tzn skóra jest nawilżona tak jak po większości produktów tego typu, ale nie wyróżnia się niczym szczególnym. Pamiętam, że zapach tego kremu tak mi się podobał, że smaroawłam się nim praktycznie co chwilę. Może jeszcze go kiedyś kupię dla zapachu i przyjemności stosowania :) Używam tego produktu od: 3 lata temu Ilość zużytych opakowań: 1 (skończyłam je w tydzień ;))
  • 28 marca 2009 o 14:25
    Uwielbiam ten zapach!!
    Jak dla mnie krem jest bardzo dobry, tylko niestety trudno dostępny.Do rzeczy: +Wspaniały zapach +fajna konsystencja +ładne opakowanie +dobrze się rozprowadza +nie jest za tłusty *cena w miarę ok:) minusów nie zauważyłam:--)Polecam!!!Najbardziej zachwyca mnie ten zapach, identyczny zapach jest również w balsamie brązującym tej firmy perfecta Bronze:)Również polecam:)ogólna ocena to 4++ Używam tego produktu od:dawna Ilość zużytych opakowań:2
    mimbi
    7 listopada 2008 o 8:55
    Jestem rozdarta.
    Wlasciwie sama nie wiem, o co chodzi z tym kremem. Ma gesta, przyjemna, puszysta konsystencje, lekko sliska, latwo sie rozsmarowuje, ale troche kiepsko z wchlanianiem. Zapach jest kosmiczny, bardzo trwaly, nie zauwazylam zadnej chemicznej metamorfozy - nakladam go czasami przed snem i jeszcze rano czuje kakaowy aromat. Opakowanie przecietne, cena tez, ale... odejmuje gwiazdki za slabe nawilzenie i natluszczenie. Uzywam go tylko do ciala i jest dla mnie za slaby- gesta konsystencja obiecuje dobre natluszczenie, a tymczasem okazuje sie, ze rano mam sucha skore i luszczace sie platki! Zeby osiagnac wymagany efekt musialabym chyba wysmarowac sie polowa sloiczka i czekac pol dnia, az sie wchlonie, zeby nie miec suchej skory. Dlatego odejmuje gwiazdki. A przez producenta polecany jest do cery wysuszonej, wolne zarty. Używam tego produktu od:sierpnia Ilość zużytych opakowań: koncze pierwsze