Pomadki i szminki

Wibo Glossy Temptation, Pomadka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 47 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 stycznia 2023 o 23:48
    Fajna
    Pomadka do ust jest bardzo praktyczna super jakość produktu opakowanie jest bardzo praktyczne. Kolor delikatny kobiecy trwałość jest bardzo przyjemna co do jakości ceny. Cena jest niska super .
  • 3 grudnia 2022 o 19:38
    Bardzo dobra
    Szminka kupiłam jakiś rok temu w drogerii Rossman. Bardzo lubię podkreślać swoje usta różnymi kolorami. Szminka mieści się w czarnym matowym opakowniu. Na łączeniu nakrętki z pokrętłem znajduje się przezroczyta nakładka. Tulejka z której wychodzi szminka w kolorze srebrnym. Na tulejce znajduje się czarny napis firmowy Wibo. Mam pomadka w odcieniu różu. Dokładnie nie pamiętam jaki odcień bo mi się zamazał. Pomadka posiada delikatny kremowy zapach. Pomadka o delikatnej kremowej konsystencji (po nałożeniu na ustach). Pomadka dobrze nasycona. Pomadka dobrze aplikuje się na ustach nizostawia śladów na zębach. Pomadka nie zmazuje się ale oczywiście nic nie jedząc. Pomadka posiada deliaktne wykończenie nie błyszczące tylko takie atlasowe . Pomadka nawilża usta i sprawia że usta stają się bardziej kuszące. Polecam bardzo dobry produkt
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • Dobrze się nią maluje
    • nie pozostawia znaków na zębach
    • bez jedzenia trzyma się dość długo
    • satynowe wykończenie
  • 28 września 2020 o 18:44
    Polubiłam :)
    Lubię tego typu produkty bo nie wysuszają, a wręcz delikatnie nawilżają moje usta które w czasie zimy nie lubią matowych i "suchych" pomadek. Efekt koloru można dozować, albo bardzo delikatny, albo bardziej intensywny. Myślę że to idealna pomadka dla osób walczących z suchością i skórkami na ustach.
    Zalety:
    • ładna gama kolorystyczna
    • delikatnie nawilża
    • nie wysusza
    • ładnie się ściera
    • nie podkreśla suchych skórek
    Wady:
    • mogłaby być bardziej trwała
    canbria
    13 kwietnia 2020 o 20:03
    Wyczuwam podobieństwo do starszej siostry, a mianowicie do "Eliksiru"
    Oceniam odcień nr 5 - piękny, użytkowy nudziak Od czasu do czasu lubię sobie kupić nawilżającą szminkę do ust. I choć w tym przypadku nie spotkałam się jeszcze z trwałością, która by mnie zaskoczyła na plus, to szukam, próbuję i testuję. Szminka Glossy Temptation w dużym stopniu przypomina mi wcześniejsze "Eliksiry". One również były mocno nawilżające, komfortowe w noszeniu i nie grzeszyły trwałością. Szminka znajduje się w czarnym, matowym opakowaniu, nie ma co mówić, wygląda to elegancko. Duży krok do przodu w porównaniu do starszych, tandetnie wyglądających opakowań "Eliksirów". Jej konsystencja jest miękka i kremowa, doskonale sunie po ustach, ale polecam nie malować się na ślepo, bo jest dobrze napigmentowana i możemy wyjechać poza kontur, a wtedy będzie to słabo wyglądać. Poza tym jest dość miękka i możemy niechcąco ją uszkodzić. Jej konsystencja w dużej mierze zależy od temperatury w jakiej się znajduje. Jeśli jest ciepło - będzie bardziej miękka, a jeśli zimno - robi się ciut bardziej zbita. Pomadka Glossy Temptation jest bardzo komfortowa w noszeniu, przyjemnie nawilża usta i nie podkreśla suchych skórek. Jak na kremową formułę szminek przystało, nie poraża pod względem trwałości. Jeśli nie jemy i nie pijemy, utrzyma się całkiem długo, ale wiadomo - posiłku czy częstego oblizywania ust raczej nie przetrwa. Na szczęście schodzi z ust akceptowalnie i w łatwy sposób można ją dołożyć czy poprawić. Wydajna, nie rozlewa się poza kąciki ust. Jeszcze raz powtórzę, że dla mnie te szminki to kontynuacja "Eliksirów" w ulepszonym opakowaniu, jak najbardziej polecam!
    Zalety:
    • miękka i kremowa konsystencja
    • fajnie napigmentowana
    • nawilża usta
    • wydajna
    • nie podkreśla suchych skórek
    • dobra dostępność
    • niska cena
    Wady:
    • trwałość, ale nie spotkałam się jeszcze z taką, która przy kremowej formule byłaby super trwała
  • 1 kwietnia 2020 o 18:34
    Całkiem niezła
    Pomadka jest dostępna w całkiem niezłej cenie. Jakość w sumie jest adekwatna do ceny. Ma bardzo przyjemną konsystencję, przyjemnie się rozprowadza i ma fajne błyszczące drobinki. Z trwałością u niej raczej średnio, ale to raczej często wyskakujące zjawisko przy pomadkach z połyskiem.. ;) Mam kolor 2 i w pomadce jest on dużo intensywniejszy, niż w rzeczywistości na ustach.
    • Konsystencja
    • Aplikacja