Wella Professionals High Hair, Flat Iron Spray (Lotion w spray`u do prostowania włosów)

karo83
    3 sierpnia 2014 o 11:31
    Wart przetestowania
    Chyba już go nie ma na rynku, a ja dopiero skończyłam swoje pierwsze opakowanie ;-) Bardzo przyzwoity kosmetyk do prostowania włosów. :) + wspomaga prostowanie włosów :) + długo utrzymuje efekty prosotwania :) + nie przetłuszcza włosów :) + nie obciąża zbytnio włosów :) + baaaardzo wydajmy :) + wygodne opakowanie z antypoślizgową, gumową nakładką :) + warstwy róznowmiernie się zużywały, nie było problemów z ich aplikacją :) + nienachalny, ciekawy zapach :( - skleja włosy :( - powoduje, że są szorstkie w dotyku :( - strumień sprayu bardzo skupiony, zamiast spryskiwać "mgiełką" pryskał strumieniem w jeden punkt :( - trochę wysusza włosy :( - nie nadaje połysku a matowi włosy :( - był dość drogi Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: 1 op.
    twiggz
    26 września 2012 o 9:33
    Dobre!
    Miałam przyjemność pracować na produktach welli (i przy okazji z nich korzystać: ) więc wiele razy miałam ten lotion w ręce. Niektóre kobiety - posiadaczki gęstych i mocnych włosów, miały problem z prostowaniem. Również się do nich zaliczałam bo mam naprawdę dużo włosów. Żeby efektownie je wyprostować, potrzebowałam często prostownicy która dochodziła do temperatury 230 stopni. Długotrwałe używanie prostownicy z taką temperaturą w koncu wydało swoje plony - końcówki nie dały rady, najpierw wiecznie rozdwojone, zaczęły w końcu się kruszyć. Lotion welli ma świetne właściwości, można doprowadzić fryzurę do ładu w temp 170 stopni. Dobrze chroni włosy i jednocześnie daje fajne wspomaganie prostowania. Po użyciu wystarczy przejechać pasmo włosów dwa razy, a włosy są idealne proste, miękkie i sypkie. Należy używać go oszczędnie, bo obficie nałożony będzie przetłuszczał włosy. A efekty daje nawet użyty na mokre włosy, suszone potem suszarką. Dobry produkt, wydajny, jak na taką cenę. Polecam. Używam tego produktu od: około dwóch lat Ilość zużytych opakowań: dobrych 5, na sobie, jak i na klientkach
    j_u_p_i
    1 kwietnia 2012 o 13:20
    Sama nie wiem
    Nie rozumiem dlaczego niektóre recenzje, rzetelne i po dlugim stosowaniu kosmetyku zostają usunięte... ale nic opiszę swoje spostrzeżenia co do Welli jeszcze raz :) +jest to kosmetyk nawet wydajny, nie stosowałam go codziennie ale mam go prawie rok i jeszcze coś tam zostało. +nie zauważyłam by zbytnio obciążał włosy, być może nadaje lekkiego połysku +wierzę na słowo w jego ochronne właściwości +/- kosmetyk ogólnie dobry, wlosy są sypkie i dobrze sie prostują, być może na dłużej pozostają proste jednak nie zauważyłam żadnej poprawy kondycji włosów a wręcz chyba były bardziej suche +/- wlosy po wyprostowaniu są jakby sztywniejsze, ale sama nie wiem czy to dobrze - dwie warstwy to średni pomysł, produkt szybko się rozwarstwia i trzeba się namachać przy aplikacji Mam mieszane uczucia co do tego produktu; skłaniam się raczej podzielać negatywne opinie dziewczyn. Używam tego produktu od: prawie roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 2 stycznia 2012 o 22:17
    W ekspresowym tempie niszczy włosy :/
    Włosy po użyciu sprayu są faktycznie idealnie proste, ale: - skleja, - wysusza, - końcówki włosów mi się po nim wykruszyły! Za kilkoma pierwszymi użyciami znajdywałam różne wymówki, aby "obronić" Flat Iron Spray. Jednak kiedy ostatnio użyłam go znowu (po długiej przerwie), sytuacja się powtórzyła. W między czasie prostowałam włosy stosując inne preparaty i nie miałam tego problemu. Jestem po prostu zła, że znowu sięgnęłam po preparat :/ Używam tego produktu od: użyłam kilka razy i poszedł do kosza, żeby mnie nie podkusiło go znów użyć Ilość zużytych opakowań: 1/4 opakowania
  • 26 sierpnia 2011 o 19:18
    super
    Kiedy prostowalam włosy byl to moj ulubiony produkt. Przetestowalam wiele produktów do prostowania i ten byl zdecydowanie najlepszy. Włosy sa gładkie, idealnie proste, ładnie pachną.Serdecznie polecam! Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: 1 duze