Syoss Supreme Selection, Revive Color Seal, Hair Bath Shampoo Kąpiel do włosów farbowanych lub z pasemkami

• 6 lipca 2018 o 16:18
    Szampon, który mnie nie zaskoczył
    Szampon ten otrzymałam w prezencie jako gratis do dużych zakupów jakie poczyniłam w Rossmanie. Ucieszyłam się widząc, że jest do włosów farbowanych i miałam wielkie oczekiwania co do niego. Jednakże wydaje mi się, że kolor szybciej się spłukiwał niż zawsze. Bardzo ładnie pachniał i miał ciekawą konsystencję i kolor szamponu był też zaskakujący- był taki różowy i holograficzny. Ale niestety u mnie się nie sprawdził bo przez niego bardzo włosy zaczęły mi wypadać i pojawił się łupież.
    Zalety:
    Wady:
    • kolor się szybciej wypłukiwał
    • włosy zaczęły wypadać
    • po użyciu pojawił się łupież
  • 25 kwietnia 2016 o 19:44
    Kołtun
    Ten szampon to najgorsze co spotkało moje włosy w ostatnim czasie! Po umyci miałam na głowie dosłownie kołtun- włosy były szorstkie, matowe, totalnie poplątane, a mam krótkie włosy i ciężko je poplątać. Skład szampony wyglądał bardzo zachęcająco, ale działanie absolutnie nie odpowiada obietnicom producenta. Opisywanie zapachu, wydajności czy konsystencji w tym wypadku wydaje mi się zbędne. Radzę trzymać się od niego z daleka.
  • 8 listopada 2015 o 10:56
    masakra!
    Szampon jest paskudny,mycie nim włosów to niemal udręka. Podczas mycia splątuje włosy i tworzy jakby skorupę,żeby to trochę zminimalizować trzeba do niego dodać odrobinę odżywki. Dodam,że mam włosy krótkie,i skoro mi robi takie sensacje,mogę sobie tylko wyobrażać jak masakruje włosy półdługie czy długie! Nie zuważyłam żeby cokolwiek dobrego zrobił dla moich włosów,kolor wcale mniej nie bleknie,a nawet uważam że moje włosy wyglądają gorzej. Wyrzucam do śmieci,nie polecam! Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 w użyciu