Bell Gel 4D Caffe Latte, Nail Polish Lakier do paznokci

• 20 sierpnia 2017 o 16:05
    dobry, ale są lepsze
    Posiadam dwa odcienie fioletu. Lakier w połączeniu z bazą i top coatem utrzymuje się około 5-6 dni. Przy malowaniu nie powstają smugi, dość szybko schnie, kolor ładnie się błyszczy. Pierwsze odpryski pojawiły się dopiero po 3 dniach. Jednak jak dla mnie konsystencja jest dość rzadka.
    Zalety:
    • nie powstają smugi, dość szybko schnie, kolor ładnie się błyszczy,
    Wady:
    • konsystencja jest dość rzadka
    FlyPati
    20 stycznia 2016 o 19:45
    Ujdzie w lakierowym tłumie
    Mam lakier w kilku odcieniach min. 03. Kolory na prawdę mi się podobają to właśnie za nie daję 2 gwiazdki. Kolejna gwiazdka za ładny połysk i za to, że szybo schnie. Niezbędne są 2 warstwy lakieru. Dobrze się go rozprowadza. Jakie minusy? Lakier jest mało wytrzymały już po 1-2 dniach są duże odpryski. Lakier ładnie połyskuje chociaż do efektu żelu mu dużo brakuje. Lakier 4D? Nie do końca. Podsumowując lakier ma bardzo ładne kolorki, ładnie błyszczy przez trwałość dużo traci. Używam tego produktu od: Miesiąc Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 10 grudnia 2015 o 21:32
    dla mnie trwałość kiepska
    Do lakierów z Bell mam mieszane uczucia. Niekóre serie sa naprawde udane. Inne mniej. Ta jest dobra, ale z tą trwałością u mnie nie przejdzie. Posiadam odcień 02 (jaśniejszy) i 03 (ciemniejszy). Gama kolorystyczna bardzo fajna dla osób, które lubią nudziakowe kolory. Lakier nie jest za rzadki, ani za gęsty. Pędzelek dla mnie idealny. Naprawdę wygodnie się go używa. Krycie takie pozytywnie mnie zaskoczyło, bo przy iednej troszkę grubszej warstwie krycie jest dla mnie zadowalające. Lakier nie smuży tak bardzo jak inne jasne lakiery, których używałam. Także szybko wysycha co jest ogromną zaletą, bo nie znoszę czekać aż paznokcie wyschną. Połysk jest umiarkowany. Paznokcie się błyszczą, ale nie nachalnie. Są lakiery dające większy połysk. I do tego momentu wszystko było takie kolorowe.... Niestety trwałość u mnie szału nie robi. Normalnie większość lakierów ścierało mi się z końcówek dzień po pomalowaniu i ten także to robi, ale też odpryskuje. Malowałam paznokcie wieczorem. Rano poszłam do pracy i po kilku godzinach miałam poodpryskiwany lakier, na niektórych paznokciach do połowy nawet. To go dla mnie dyswalifikuje. Nie używam baz, utwardzaczy, itd, więc mam duże wymagania co do lakierów. Używam tego produktu od: mies. Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 2 sierpnia 2015 o 15:29
    Bardzo fajny długotrwały efekt
    Lakier oceniam na 5+ :) Szybko schnie i nie ma problemów z rozprowadzeniem go na paznokciu. Najładniejszy efekt osiąga się po aplikacji dwóch warstw. Lakier nie odpryskuje zbyt szybko, mi zdarzyło się to chyba dopiero po 5 dniach, choć mam dość miękkie paznokcie. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
    Nanssx
    18 lipca 2015 o 19:34
    Super
    Mam z tej serii kolor różowy. +świetnie się rozprowadza +nie pozostawia smug +szybko wysycha +nie jest drogi +całkiem trwały - niestety nie w każdej drogerii można go dostać Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 normalne