Zestawy pędzli do makijażu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 14 maja 2022 o 12:18
    syntetyki dobrej jakosci
    Zestaw zawiera prawie wszystkie pedzelki do oczu Nanshy wiec po zakupie tego kompletu nie ma juz sensu nabywac pedzli pojedynczo ( chyba ze akurat mamy taki kaprys). Taklon czyli wlosie jest reklamowane jako antybakteryjne, nie drapie, nie wypada ani nie rozcapierza sie. Domywa sie bez problemu. Raczki drewniane, sredniej dlugosci dobrze leza w reku. Skuwka blyszczaca, z wygrawerowanym logo. Przez pewien czas bylam uzalezniona od pedzli do blendowania oraz skosnego do eyelinera ktorym wypelnialam brwi. Polecam wielbicielom narzedzi syntetycznych.
  • 9 września 2021 o 19:26
    Jestem bardzo zadowolona
    Pędzle są bardzo miękkie.Dobrze blendują cienie i dobrze się nimi nakłada eyliner(skośnym i tym najmniejszym).Mają metalowe części i widać, że jakość wykonania jest bardzo dobra.Dobrze się je trzyma w ręku.Polecam
    Zalety:
    • jakość wykonania
    • wygląd
    • łatwość używania
    • łatwo się czyści
    Wady:
    • w sumie nie widzę wad
  • 6 maja 2018 o 8:06
    Moje wspaniałe pędzle do makijażu oczu.
    Niezawodne, doskonale pracujące pędzle do makijażu oczu. Producenci bardzo starannie ( wyczytałam na stronie) i ręcznie wykonują te pędzle. Bez żadnej ingerencji w zdrowie i dręczenie zwierząt. Pędzle wykonane z syntetycznego włosia nie uczulają alergików. Nie zbierają w kanalikach włosia pozostałości po makijażu ( tak się dzieje z naturalnym włosiem). jednym słowem same plusy. Polecam.
    Zalety:
    • Tak jak wyżej napisałam. Syntetyczny produkt (włosie)
    Wady:
    • Nie mają wad !!!!!