Palety do konturowania

Sephora Microsmooth Wypalany trójkolorowy puder do modelowania twarzy

• 11 marca 2022 o 21:11
    Fajny kosmetyk
    Bardzo fajny zestaw, w jednym opakowaniu zamknięte 3 kosmetyki, przez to oszczędzamy dużo miejsca w kosmetyczce oraz bagażu przy podróżach. Idealny na lato, nie pozostawia smug i pięknie podkreśla opaleniznę. Dobre rozwiązanie dla praktycznych kobiet. Niestety wysoka cena, a przy tym minus za krótkotrwałość - znika po kilku godzinach od nałożenia, jednak ten minus rekompensuje duża wydajność kosmetyku.
    • ładne kolory
    • 3 kosmetyki w 1
    • Krótkotrwałość
  • 11 listopada 2020 o 0:45
    3w1
    Zużyłam 2 opakowania i chyba już więcej nie kupię ze względu na cenę. Generalnie produkt nawet fajny. Róż , bronzer i rozświetlacz zamknięte w 1 miejscu. Kolory dobrze napigmentowane pozwalają ładnie wymodelować twarz. wystarczy jedno pociągnięcie pędzla żeby przenieść produkt na twarz. jak dla mnie zbyt dużo drobinek a w okresie jesień/zima kiedy moja twarz ma bledszy odcień wydaje się zbyt intensywny.
    Zalety:
    • KOLORY
    • 3W1
    • WYDAJNOŚĆ
    Wady:
    • CENA
    • ZBYT DUŻO DROBINEK
    domkep
    8 listopada 2020 o 10:34
    Bardzo dobrze napigmentowany
    Puder stosuję na skórze o jasnym odcieniu, suchej skłonnej do podrażnień, naczynkowej. Pomaga osiągnąć ładny efekt choć dla mojej cery jest za mocny i używam go niezbyt często. Kolory ma dobrze skomponowane, co umożliwia modelowanie twarzy. Jest bardzo mocno nasycony kolorami, już lekkie muśnięcie daje efekt. Nie uczula, nie podrażnia skóry. Jest drogi.
  • 19 sierpnia 2020 o 22:47
    Uwielbiam tę paletę
    Używam go od lat. Zwykle używam go do różu. Jest naprawdę ładny różowy. Czasami podkreślam łuk brwiowy. Polecam. To naprawdę miłe. Podoba mi się wszystkie opcje dostępne w tej cenie! Podoba mi się również to, że możesz używać każdego koloru osobno, a jeśli po prostu przejrzysz i uzyskasz wszystkie kolory, nadal działa i wygląda dobrze! Jest też dużo produktu, więc prawdopodobnie wygaśnie, zanim będę mógł go wykorzystać!
    Zalety:
    • długotrwałe;
    • dobra jakość w dobrej cenie
    Wady:
    • bronzer jest zdecydowanie za ciemny dla mojej karnacji;
    • kolory można łatwo mieszać ze sobą po użyciu.
  • 16 września 2018 o 15:41
    Za ciepły
    Pomimo tego, iż bronzer wydaje się mieć dosyć chłodny odcień to na twarzy niestety wpada lekko w pomarańcz. Można z nim przesadzić i nabawić się plam bo jest dosyć mocno napigmentowany. Róż jest przesadzony. Po nałożeniu na twarz wygląda lalkowato. Ostatni z całej trójki - rozświetlacz. Bardzo słabo go widać na twarzy i trzeba naprawdę wielu aplikacji, aby coś na tych kościach policzkowych się zaświeciło. Nie jestem do końca zadowolona z tego produktu. Obecnie leży i się kurzy.. Może kiedyś do niego wrócę.
    Zalety:
    • mocna pigmentacja bronzera i różu
    Wady:
    • niestety zbyt ciepłe odcienie, różnią się od tego co widać w kompakcie a co na twarzy
    • rozświetlacz jest bardzo słabo napigmentowany

Zobacz także inne Palety do konturowania